JAGUAR EXPERIENCE VOŽNJA

Vaša prilika da vozite Jaguar vozila i doživite umetnost performansi.

Ne postoji bolji način da razumete duh Jagura od približavanja samim vozilima. Zbog toga nudimo niz uzbudljivih Jaguar Ekperience vožnji koje vam omogućavaju pristup vozilima i brendu na načine na koje nikada niste pomislili da su mogući.

EXPERIENCE VOŽNJE

TURA U KOJOJ ĆETE ISKUSITI UMETNOST PERFORMANSI (THE ART OF PERFORMANCE TOUR)

TURA U KOJOJ ĆETE ISKUSITI UMETNOST PERFORMANSI (THE ART OF PERFORMANCE TOUR)

Doživite potpuno uzbuđenje vožnje Jaguar-a na Art of Performance turi - gde će vam se pružiti prilika da vozite većinu naših vozila, uključujući nagrađivani F-PACE i blistavo brz F-TYPE.
JAGUAR EXPERIENCE VOŽNJE

JAGUAR EXPERIENCE VOŽNJE

Zamislite sebe za volanom visoko performantnog Jaguara koji brzo savladava uglove na stazi, sa instruktorom Jaguar Ekperience-a na vašoj strani. Upravo ste zamislili kako izdgleda Jaguar Ekperience vožnja.

TURE KROZ PROIZVODNJU

SOLIHULL

SOLIHULL

Krenite u ekskluzivni obilazak naše najsavremenije fabrike Solihull i uverite se u kapacitete našeg robota za kibernetičku proizvodnju i upoznajte stotine kvalifikovanih zanatlija koji udruženo radi kako bi kreirali naš nagrađivani F-PACE - , prvo SUV vozilo na kome je postavljena Jaguar logo.
CASTLE BROMWICH

CASTLE BROMWICH

Pogledajte tačno šta je potrebno kako bi nastali neke od tehnološki najnaprednijih automobila na svetu u gradu Bromvich. Od pukog lima do sportskog automobila, doživite suštinu britanskog dizajna i inženjerstva.

PUTOVANJE

JAGUAR TRKAČKO PUTOVANJE

JAGUAR TRKAČKO PUTOVANJE

Uronite u svijet uzbuđenja i pristupite krugu koji prati Jaguar Racing na njegovim predstojećim destinacijama.