AUTENTIČNA VOZILA

Težimo da postignemo potpunu autentikaciju u svemu što radimo - obnavljanju, rekreiranju, obnovi, pa čak i elektrifikaciji vozila koja su Jaguar učinila današnjim kakav je danas.
CONTINUATION

CONTINUATION

Posle više od šest decenija od kada su prva vozila izašla sa proizvodne linije, stručni tim majstora i inženjera će ručno napraviti 25 potpuno novih šestocilindričnih Continuation D-type vozila sa pogonom kao na modelu XK. Ikonični Le-Man-ov D-type postaje treće vozilo koje će izaći iz Jaguar Classic radionica, nakon modela E-typa i XKSS.
E‑TYPE ZERO

E‑TYPE ZERO

Posedujte najlepše električno vozilo na svetu. E‑type Zero prenosi imidž ikone 60-ih u moderno doba zahvaljujući našem prelasku na potpuno el pogon, što predstavlja iskorak u novu generaciju automobila.
REBORN

REBORN

Reborn naglašava našu posvećenost očuvanju bogate prošlosti Jaguar brenda. Kupovinom vozila Reborn imate priliku da posedujete Jaguar sveobuhvatno obnovljen u tačno originalne specifikacije od strane našeg tima strastvenih i posvećenih stručnjaka.
WORKS LEGENDS

WORKS LEGENDS

Naš program Vorks Legends nudi zaista jedinstven način za kupovinu polovnog Classic vozila (tj onog koje je već prethodno bilo u nečijem vlasništvu), koji je u potpunosti odobren i sertifikovan od strane naših kvalifikovanih tehničara.

OBILAZAK POGONA JAGUAR LAND ROVER CLASSIC WORKS

Classic Works Tour jedinstven je uvid u ovaj istorijski brend, njegovu budućnost i način na koji nastojimo da ga očuvamo.