INFORMACIJE O JAGUARU

INFORMACIJE O JAGUARU

UMETNOST PERFORMANSI

Život nije samo suma cifara. Ne, on je suma osećanja koja iskusimo, trenutaka koji hrane vašu dušu, prilika koje Vam oduzimaju dah, momenata koji avs ostavljaju bez teksta. To su trenutci za koje živimo.

   Ovo je upravo i razlog zbog koga naši dizajneri i inženjeri u kompaniji Jaguar razvijaju mešovite responsivne performanse koje uzdižu vaše uzbuđenje do maksimuma.  

      Naša vozila predstavljaju manifestaciju naših strasti i performansi koje se ne mogu kvantifikovati, već samo čulno iskusiti. zato ih i nazivamo umetnošću.

POSLOVANJE JAGUARA

POSLOVANJE JAGUARA

Otkako je prvi Jaguar automobil proizveden 1935. godine, pomiramo  granice mogućeg.
KONCEPT AUTOMOBILI

KONCEPT AUTOMOBILI

Kako će izgledati Jaguar U budućnosti? Saznajte šta naši dizajneri i inženjeri misle.
JAGUAR KLASIK

JAGUAR KLASIK

Mi u Jaguaru verujemo da klasici nikad ne izlaze iz mode. Saznajte kako jaguar Classic pruža podršku vlasnicima svih naših Jaguar vozila od početka proizvodnje do danas.
DIZAJN JAGUAR VOZILA

DIZAJN JAGUAR VOZILA

Oduvek smo verovali da dizajn vozila treba da pobudi sva čula. Danas ovo naše verovanje ima brojne manifestacije - od kojih mnoge nemaju baš preterane veze sa automobilima.
ODELJENJE ZA SPECIJALNE OPERACIJE NA VOZILU

ODELJENJE ZA SPECIJALNE OPERACIJE NA VOZILU

Odeljenje za specijalne operacije na vozilu (Special Vehicle Operations, SVO) ulaže sve napore da Jaguar vozila pružaju najbolja iskustva u vožnji - snagu bez premca, lakoću upravljanja, vrhunski luksuz i pregršt izbora za personalizovanje vozila.
ISTAKNUTI ČLANCI

ISTAKNUTI ČLANCI

Upoznajte se bliže sa jaguarom prilikom test vožnje naših najnovijih modela, upoznajte eksperte koji stoje iza inovacija, i istražite dizajn i tehnologiju na kojoj počiva stvaranje brenda Jaguar.
POUZDANOST JAGUAR VOZILA

POUZDANOST JAGUAR VOZILA

Kompanija Jaguar ulaže najbolje napore kako bi razvila najbezbednije, najpouzdanije i najluksuznije, performatne salonce, sportske i SUV automobile.

SAZNAJTE VIŠE