DIZAJN JAGUAR AUTOMOBILA

Oduvek smo verovali da bi dizajn trebalo da privuče čula. Danas se naše uverenje manifestuje u mnogim oblicima - od kojih neki nemaju nikakve veze sa automobilima.

DOBRODOŠLI U PRPOSTOR GDE DIZAJNIRAMO JAGUAR VOZILA

Sa Velikom Britanijom koja je žarište kreativnosti, naša strast prema dizajnu i inovacijama izgleda vrlo britanska i veoma aktuelna. Ipak angažovanje estetskih čula oduvek je bilo ključno za naš etos. Toliko toga, da je naš model iz 1960. godine i dalje redovno izglasan za najlepši automobil ikada.

Naša vizija je ipak šira. Stvaramo i sarađujemo u mnogim različitim oblastima i aktivno podržavamo nove talente. Ovde u Jaguar Dizajnerskom prostoru, mi ćemo vam dati uvid u ono što radimo, dok to radimo.

Dobar dizajn uvek treba da ispriča ubedljivu priču. Verujemo da je uloga dizajna da poboljša život. Dajte jasnoću tamo gde postoji zbunjenost, eleganciju ako ima komešanja. Neprestano pomeramo granice onoga što je moguće, izazivamo sebe i neprestano se razvijamo u stvaranju jedinstvenih automobila sa kojima ljudi osećaju duboku emocionalnu povezanost. Dizajnom svih naših automobila uvek želimo postići dramatičnu kombinaciju uzbudljivih proporcija, preuveličavanja i elegancije oblika, zajedno sa zadivljujućom snagom i performansama na putu. Silueta Jaguara uvek je fascinantna. Malo ekstremni i drugačiji od svih drugih automobila. Jaguar ne liči na ništa drugo. Mora pobuditi čula koja stoje i dok se kreće tempom. Kad zakoračite u Jaguar, trebali biste osetiti osjećaj prigode i pozorišta, gde su se umjetnost i performanse savršeno uklopili. Ostavljamo svoj značaj kao inovatora u dizajnu, bez ugrožavanja naše originalne motivacije da svaki put postignemo čistu eleganciju, uzbuđenje, lepe proporcije i performanse. Sve što možemo zamisliti, možemo stvoriti.

BESPREKORAN DIZAJN. INSPIRACIJA I DALJE DOLAZI.

BESPREKORAN DIZAJN. INSPIRACIJA I DALJE DOLAZI.

Naš dizajnerski tim i dalje gura granice i prikuplja pohvale - poslednje priznanje stiglo je za F-TYPE koji je nagrađen nagradom za Vorld Car Design.
PARTNERSTVA I SARADNJE KOJE OSTVARUJEMO NA NIVOU DIZAJNA

PARTNERSTVA I SARADNJE KOJE OSTVARUJEMO NA NIVOU DIZAJNA

Pored dizajna komercijalnih automobila, naši dizajneri sada donose svoje talente u mnoga druga područja, od satova do trkačkih bicikala - bilo u njihovom sopstvenom obliku ili u saradnji s drugima.
PODSTIČEMO TALENTE ZA DIZAJN ŠIROM SVETA

PODSTIČEMO TALENTE ZA DIZAJN ŠIROM SVETA

Kroz širok izbor akcija i sarađujući sa univerzitetima, fakultetima i pojedinim dizajnerima u zemlji i inostranstvu, sa ponosom negujemo, inspirišemo i ohrabrujemo talente.