INFORMACIJE O JAGUARU

INFORMACIJE O JAGUARU

CASTROL ULJE PROFESSIONAL
EKSKLUZIVNO PREPORUČEN ZA JAGUAR

Pošto je Castrol® Jaguar globalni partner za maziva, svaki Jaguar motor započinje svoj život sa Castrolom iznutra. To takođe znači da kupci Jaguara dobijaju isto kvalitetno ulje tokom servisiranja koje Jaguar zahteva prilikom izrade vozila.

CASTROL EDGE PROFESSIONAL
POGLEDAJTE FILM
DOSTUPNOST U VAŠEM MALOPRODAJNOM JAGUAR SALONU

DOSTUPNOST U VAŠEM MALOPRODAJNOM JAGUAR SALONU

Još 1989. godine Castrol i Jaguar radili su zajedno na formulaciji maziva za trku 24 sata u Le Mansu. Castrol je već više od 11 godina zvanični Jaguar-ov tehnološki partner za maziva i snabdeva nas specijalnim mazivima Castrol Professional.Sveobuhvatan asortiman proizvoda posebno je dizajniran prema Jaguar-ovim zahtevima. Jaguar ekskluzivno preporučuje Castrol EDGE® Professional.
CO-INŽENJERING ZA RAZVOJ PRAVOG ULJA ZA VAŠ MOTOR

CO-INŽENJERING ZA RAZVOJ PRAVOG ULJA ZA VAŠ MOTOR

Jaguar inženjeri i Castrol-ovi tehnolozi blisko su sarađivali na razvoju maziva posebno dizajniranih za Jaguar motore. Ovaj co-inženjerski pristup znači da su Castrol Professional ulja detaljno testirana u Jaguar motorima tokom njihove razvojne faze. Ovo je pomoglo da se obe tehnologije optimizuju kako bi se postigle izvanredne performanse, poboljšana ekonomičnost goriva i smanjena emisija CO 2 .
NAŠE NAJJAČE ULJE JE JAKO KAO TITANIJUM

NAŠE NAJJAČE ULJE JE JAKO KAO TITANIJUM

Castrol EDGE Professional je pojačan sa TITANIUM FST TM , što udvostručuje snagu filma. Prevencijom propadanja uljanog trenja smanjuje se trenje što pomaže u maksimiziranju performansi motora. Do 45 % je bolji * od glavnog konkurenta u smanjenju kontakta metal na metal, uvek je spreman da pruži visoke nivoe performansi koje zahtevaju vozači Jaguara.
PRVO NA SVETU ULJE KOJE JE  CO<sub>2</sub> NEUTRALNO ŠTO SE TIČE ARDA MOTORA

PRVO NA SVETU ULJE KOJE JE CO2 NEUTRALNO ŠTO SE TIČE ARDA MOTORA

Castrol EDGE Professional je prvo sertifikovano CO 2 neutralno motorno ulje i svaka litra je sertifikovano CO 2 neutralna prema najvišim globalnim standardima. U 2014. godini 200 000 tona CO 2 trebalo bi da se globalno neutrališe Castrol-ovom tehnologijom posvećenom smanjenju ugljeničnog oksida. Bilo koji CO 2 koji ostaje u Castrol-ovom procesu proizvodnje nadoknađuje se ulaganjem u projekte smanjenja emisija kao što su pošumljavanje u Keniji, čista proizvodnja električne energije u Kini i vetroelektrane u Novoj Kaledoniji.

CASTROL EDGE PROFESSIONAL: DOSTUPNO KOD VAŠEG MALOPRODAJNOG PRODAVCA

Jaguar ekskluzivno preporučuje Castrol EDGE Professional ulje dizajnirano da savršeno dopunjuje naše motore i optimizuje performanse. Castrol EDGE Professional su na raspolaganju u prodavnicama kompanije Jaguar.

*U Castrol-ovom testu čvrstoće sa promenljivom brzinom, Castrol EDGE Professional pojačan sa TITANIUM FST ™ dao je do 45% manje kontakta metal-metal od proizvoda velikog konkurenta maziva. Testirani su proizvodi koji predstavljaju 61% našeg obima prodaje u 2012. godini.