ODELJENJE ZA SPECIJALNE OPERACIJE NA VOZILU

ODELJENJE ZA SPECIJALNE OPERACIJE NA VOZILU

Ovo je mesto na kome se luksuz, performanse i tehnologija uzdižu na najviši mogući nivo kako bi se kreirala jedinstvena Jaguar vozila.

Neverovatne performanse, nenadmašni luksuz i vrhunska tehnologija. Special Vehicle Operations prikazuje najbolje od Jaguara sa nizom ekskluzivnih halo modela sa SV-oznakama, kolekcionarskim izdanjima u ograničenom tiražu i jedinstveno kreiranim projektima.

NAŠI POGONI I RADIONICE

NAŠI POGONI I RADIONICE

SVO se nalazi u našem potpuno novom Tehničkom centru, vrednom 20 miliona funti, u Varvickshireu u Engleskoj. Ovaj specijalni proizvodni pogon je Jaguar Land Rover-ov Centar izvrsnosti i dom je tima od 200 automobilskih specijalista. SVO-ovo sedište na 20,000m2 ima preko 40 odeljenja za inženjerski pregled i farbu svetske klase.
ULTIMNO PERFORMANTNI SUV

ULTIMNO PERFORMANTNI SUV

Prihvatajući sav luksuz i praktičnost standardnog F-PACE, naša nova uzbudljiva SVR evolucija oslobađa istinski potencijal vozila. 5.0-litarski V8 motor sa superpunjačem, napredna aerodinamična arhitektura i komponente usredsređene na performanse čine ovo vozilo najbržim F-PACE-om ikada.
ISTRAŽITE OVO VOZILO

NAŠI SPECIJALIZOVANI CENTRI

Naši specijalistički centri za SV su vitalna destinacija za sve one koji žele da naša jedinstvena vozila dožive izbliza i razgovaraju sa našim timom stručnjaka za SV.

DEMO VOZILA

DEMO VOZILA

Želite da testirate vožnju Jaguar SV vozilom? Naši specijalistički centri za SV nude pristup remek-delima Jaguara SV pomoću vozila na licu mesta.
EKSPERTSKO ZNANJE

EKSPERTSKO ZNANJE

Zahvaljujući njihovom neponovljivom znanju o proizvodima, naš tim stručnjaka za prodaju SV vozila savršeni su partneri koji će vam pomoći da napravite svoje vrhunsko Jaguar vozilo.
POSEBNO OBUČENI TEHNIČARI

POSEBNO OBUČENI TEHNIČARI

SV vozila su naročito posebna i zato zahtevaju specijalnu pažnju kako bi se podudarali. Zato naši specijalistički centri za zapošljavanje zapošljavaju samo najkvalifikovanije Jaguareve tehničare. Tehničari u SV specijalnim centrima prolaze poboljšanu obuku kako bi osigurali da vaše vozilo dobije najbolju moguću negu.

LOCIRAJTE GDE SE NALAZI NAJBLIŽI SV SPECIJALISTIČKI CENTAR

Nakon što unesete poštanski broj, izaberite „SV specijalistički centri“ iz filtera prema meniju usluga.