INFORMACIJE O JAGUARU

INFORMACIJE O JAGUARU

POSLOVANJE KOMPANIJE JAGUARS

Otkako je prvi Jaguar automobil proizveden davne 1935-te godine, pomeramo smo granice onoga što je moguće, što je ideja koju je razvio naš osnivač, ser Wilijama Ljonsa. Inzistirao je na tome da svaki automobil kompanije proizvede kombinovane performanse i lepotu kao nijedan drugi. Njegova beskompromisna vizija postavila je nova merila po kojima još uvek živimo.

Mi nastavljamo tu tradiciju lansiranjem novog F-TYPE-a. Ovaj sportski dvosed u eksteriju nastavlja da koristi cenjenu krvnu liniju koja je započela sa C, D i E-tipovima. Poslednja linija modela je trajna ikona, koja se još uvek smatra najlepšim automobilom na svetu, definisala je tržište koje F-TYPE danas redefiniše.

Jaguar-ov DNK je odmah prepoznatljiv u celom našem asortimanu - postoji nepogrešiva čistoća linije koja prolazi kroz sve naše modele. Agilan i snažan; uglađen i zavodljiv; samouvereni i instinktivni: sve ove osobine ogledaju se u našim automobilima.

Kao kompanija, ponosni smo na svoju ulogu u globalnoj i britanskoj ekonomiji - stvarajući hiljade radnih mesta u autoindustriji Velike Britane i širom sveta. Sa dubokom predanošću našim osnovama, Jaguar će godinama ostati na čelu luksuzne automobilske industrije.

KORPORATIVNE VREDNOSTI

KORPORATIVNE VREDNOSTI

Kako bismo bili sigurnoi da uvek ispunjavamo naša obećanja, svi mi u Jaguaru živimo po ovim jednostavnim, ali efikasnim vrednostima.
KVALITET, ODGOVORNOST I POUZDANOST

KVALITET, ODGOVORNOST I POUZDANOST

Saznajte kako su kvalitet, pouzdanost i pouzdanost ugrađeni u svaki Jaguar.
ZAJEDNICA

ZAJEDNICA

Saznajte na koji način se Jaguar udružuje sa zajednicama sa kojima sarađujemo.

SAZNAJTE VIŠE