POTPUNO ELEKTRIČNI <br/>JAGUAR I-PACE

POTPUNO ELEKTRIČNI
JAGUAR I-PACE

Nagrađivani SUV sa potpuno električnim performansama. Prostran, sa predivnim detaljima i sa tehnologijom koja je neprimetno integrisana.
KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL

POTPUNO ELEKTRIČNI PERFORMANTNI SPORTSKI TERENAC KOJI OSVAJA NAGRADE ŠIROM SVETA

Pobednik Svetskog automobila godine, Svetskog dizajna automobila godine i Svetskog zelenog automobila*(World Car of the Year, World Car Design of the Year and World Green Car). Dizajniran kao električni automobil i onaj koji prkosi EV konvencijama, Jaguar I-PACE je jedan od najpoželjnijih drumskih vozila danas.

ISTRAŽITE VOZILA NA ELEKTRO POGON

DIZAJN EKSTERIJERA

Elegantan i aerodinamičan. Upečatljiv rezultat Jaguar-ovog DNK, FIA Formula E Racing tehnologije i savremenog britanskog dizajna.

KLIKNITE ZA INTERAKCIJU

ISTRAŽITE ENTERIJER VOZILA

I-PACE ponovo oživljava klasični Jaguar balans fokusa na sportski automobil i luksuzne izrade, stvarajući prostranu kabinu sa prelepo integrisanom tehnologijom.

Kliknite ovde kako biste ostvarili interakciju

LUKSUZNO ISKUSTVO

U unutrašnjosti, prelepi, ručno izrađeni detalji potvrđuju luksuznu atmosferu u kabini. Bogati, čvrsti završni slojevi vas okružuju, a fini kontrastni šavovi sa dve igle dodaju sofisticiranost po meri. Noću, oštro belo osvetljenje naglašava izuzetne detalje.

TIHA PREFINJENOST

Kabina je utočište od spoljašnjeg sveta. Za izuzetnu prefinjenost, sofisticirana inkapsulacija motora smanjuje zvuk, dok oštar spoljašnji dizajn minimizira buku vetra.

PROSTRANI ENTERIJER

Potpuno električna arhitektura I-PACE-a omogućila je Jaguar dizajnerskom timu da kombinuje luksuznu izradu sa izdašnim količinama prostora i skladišta u unutrašnjosti automobila.

OPCIJE ZA UREĐENJE SEDIŠTA

Udobnost i ergonomija su važni koliko i prostor. Vaš I-PACE je dostupan sa sportskim ili Performance sedištima, dostupnim u izboru materijala i boja.

UZBUDLJIV ZA VOŽNJU; LAK ZA ODRŽAVANJE

Iskusite naelektrisane performanse Jaguara uz prednosti i bezbrižnost koju pruža nulta emisija izduvnih gasova.

PRAKTIČAN <br> I CENOVNO EFIKASAN

PRAKTIČAN
I CENOVNO EFIKASAN

Dizajniran oko vas, a ne tehnologije. Zadovoljstvo vožnje Jaguara savršeno se stapa sa praktičnošću i prednostima punjenja kod kuće.
DO 470 KM<sup>††</sup> VOZNI OPSEG NA POTPUNO ELEKTRIČNI POGON

DO 470 KM†† VOZNI OPSEG NA POTPUNO ELEKTRIČNI POGON

Jaguar I-PACE ima sertifikovani WLTP vozni opseg od 470 km††. Koristite naš kalkulator voznog opsega kako bi procenili vozni opseg vozila u stvarnom svetu i naučite kako da maksimalno povećate udaljenost vožnje vašeg električnog vozila.
DO 127KM VOZNOG OPSEGA ZA 15 MINUTA**

DO 127KM VOZNOG OPSEGA ZA 15 MINUTA**

Potpuno punjenje kod kuće najbolje je obaviti preko noći. Dok se odmarate, vaš I-PACE se takođe puni, spreman za sledeće jutro. I, kada je potrebno, brzo punjenje se može koristiti van kuće.
NISKI TROŠKOVI VLASNIŠTVA I PODSTICAJI

NISKI TROŠKOVI VLASNIŠTVA I PODSTICAJI

Možda će biti dostupne poreske olakšice, grantovi, niski troškovi goriva i servisiranja, kao i drugi podsticaji. Za informacije koje su vam najrelevantnije potražite na veb lokacijama lokalne i nacionalne vlade.
GARANCIJA: 8 GODINA ILI DO PREĐENIH 160.000 KM

GARANCIJA: 8 GODINA ILI DO PREĐENIH 160.000 KM

Dizajnirana za dugovečnost i podršku za periode trajne maksimalne snage, I-PACE-ova baterija dolazi sa 8-godišnjom garancijom i dizajnirana je da premaši vek trajanja automobila.

NAGALSCI

ELEKTRO PERFORMANSE (PERFORMANSE VOZILA NA ELEKTRO POGON)

ELEKTRO PERFORMANSE (PERFORMANSE VOZILA NA ELEKTRO POGON)

I‑PACE je automobil za pravog vozača. Njegovi električni motori i skoro savršena raspodela težine daju 696 Nm trenutnog obrtnog momenta za agilnost sportskog automobila.
TEHNOLOGIJA

TEHNOLOGIJA

Naš sistem za informisanje i zabavu, Pivi Pro1, pruža sve ključne informacije i zabavu na prvi pogled. Inspirisan je i intuitivan kao vaš pametni telefon.
PRAKTIČNOST I BEZBEDNOST

PRAKTIČNOST I BEZBEDNOST

Dizajniran za optimalnu bezbednost. I-PACE uključuje mnoštvo funkcija za pomoć vozaču koje pomažu u zaštiti vas i vaših putnika.

IZABERITE SVOJ MODEL

Na raspolaganju Vam je mnoštvo modela, uključujući model I-PACE Black.

I-PACE S

I-PACE S

 • LED farovi
 • Alefelne od 18inča, Style 1022
 • Luxtec sportska sedištas
 • Kožom obložen volan
 • Online Pack sa Data Planom2
I-PACE SE

I-PACE SE

 • Premium LED farovi sa potpisnim DRL svetlima
 • Alufelne u veličini od 20 inča Style 6007
 • Kožna sportska sedišta u sve kombinacije boja
 • Powered tailgate (pruža Vam mogućnost da otvarate i zatvarate vrata prtljažnika jednostavnim udarom stopala ispod zadnjeg dela vozila (pod uslovom ad se pametni ključ detektuje), što čini utovar stvari u prtljažnik zaista lakšim. Senzori su postavljeni sa obe strane vozila)
 • El podesivi spoljni retrovizori sa grejanjem, funkcijom memorisanja položaja, pristupnim svetlima i autodimerom sa strane vozača
I-PACE HSE

I-PACE HSE

 • Matrix LED farovi sa potpisnim dnevnim DRL svetlima
 • Alufelne u veličini od 20 inča, Style 5068, sa presvlakom u dijamantskom sjaju u boji Gloss Dark Grey
 • Sportska sedišta od Windsor kože
 • El podesivi spoljni retrovizori sa regulisanjem položaja u 16 režima, grejanjem, glađenjem i funkcijom memorisasnja položaja za sedište vozača
 • MeridianTM 3D Surround audio sistem
I-PACE BLACK

I-PACE BLACK

 • Fiksni panoramski krov
 • Zatamnjena stakla
 • Black Exterior Pack
 • Alufelne u veličini od 20 inča,Style 5068, u sjajno crnoj boji
 • Tapacirung i sedišta u boji Ebony

NASTAVITE DA ISTRAŽUJETE

NAGLASCI

NAGLASCI

Performantni sportski terenac na potpuno električni pogon
ISTRAŽITE NAGLASKE
JAGUAR I-PACE MODELI

JAGUAR I-PACE MODELI

Pogledajte čitav asortiman modela .
ISTRAŽITE MODELE
SPECIFIKACIJE

SPECIFIKACIJE

Pogledajte činjenice i brojke.
POGLEDAJTE SPECIFIKACIJE
OPCIJE I AKSESOARI

OPCIJE I AKSESOARI

Personalizujte svoje Jaguar I-PACE vozilo.
OPCIJE I AKSESOARI

††Pogledajte WLTP brojke.
Navedene brojke su rezultat zvaničnih testova proizvođača u skladu sa zakonodavstvom EU sa potpuno napunjenom baterijom. Samo radi poređenja. Brojke iz stvarnog sveta mogu se razlikovati. Podaci o potrošnji energije i dometu mogu da variraju u zavisnosti od faktora kao što su stilovi vožnje, uslovi okoline, opterećenje, montiranje točkova, ugrađena dodatna oprema, stvarna ruta i stanje baterije. Brojke dometa su zasnovane na proizvodnom vozilu na standardizovanoj ruti.

Svetski automobil godine, Svetski dizajn automobila godine i Svetski zeleni automobil dodeljeni 2019.
*Korišćenje brzog punjača od 100 kV DC. Vremena punjenja varira u zavisnosti od mnogih faktora, uključujući, ali ne ograničavajući se na starost, stanje, temperaturu i postojeće punjenje baterije; korišćeni objekat i trajanje naplate.

1Povezana navigacija će zahtevati dalju pretplatu nakon prvobitnog roka koji savetuje vaš prodavac Jaguara.
2Moguće da se primenjuju smernice poštenog korišćenja. Uključuje jednogodišnju pretplatu koja se može produžiti nakon prvobitnog roka koji savetuje vaš prodavac Jaguara.

I-PACE-ova garancija na bateriju od 90 kVh je ograničena na 8 godina ili 160.000 km (100.000 milja) (šta god nastupi prvo). Može se iskoristiti u slučaju bilo kakvog kvara u proizvodnji ili ako ovlašćeni prodavac Jaguara izmeri da je baterija pala ispod 70 procenata zdravstvenog stanja.

Opcione funkcije i njihova dostupnost mogu se razlikovati u zavisnosti od specifikacije vozila (modela i pogonskog sklopa) ili zahtevaju instalaciju drugih funkcija da bi se ugradile. Za više detalja kontaktirajte svog lokalnog prodavca ili konfigurišite svoje vozilo na mreži.

Imajte na umu da standardne karakteristike mogu biti zamenjene prilikom izbora alternativnih nivoa opreme. Standardne karakteristike takođe mogu da variraju u zavisnosti od zemlje kupovine, varijante motora i menjača.

Vozači treba da koriste karakteristike automobila samo kada je to bezbedno. Vozači moraju da osiguraju da imaju punu kontrolu nad vozilom u svakom trenutku.

Pivi i InControl funkcije, opcije, usluge trećih strana i njihova dostupnost ostaju zavisni od tržišta – proverite kod svog Jaguar prodavca dostupnost na lokalnom tržištu i pune uslove. Određene funkcije dolaze sa pretplatom koja će zahtevati dalje obnavljanje nakon prvobitnog roka koji savetuje vaš prodavac. Ne može se garantovati povezanost mobilne mreže na svim lokacijama. Informacije i slike prikazane u vezi sa InControl tehnologijom, uključujući ekrane ili sekvence, podležu ažuriranju softvera, kontroli verzija i drugim sistemskim/vizuelnim promenama u zavisnosti od izabranih opcija.

Meridian je registrovani zaštitni znak kompanije Meridian Audio Ltd. Trifield, a uređaj sa tri polja je zaštitni znak Trifield Productions Ltd.