POTPUNO ELEKTRIČNI JAGUAR I‑PACE

POTPUNO ELEKTRIČNI JAGUAR I‑PACE


Pobednik izbora za Svetski automobil godine,
Svetski automobilski dizajn godine i
Svetski zeleni automobil*, Jaguar I-PACE
prkosi konvencijama EV-a.


ISTRAŽITE ELEKTRIČNE MODELE

DIZAJN EKSTERIJERA

Jaguar I-Pace Exterior Design
Elegantan dizajn prednjih svetala savršeno se uklapa u pročišćene linije Jaguara I‑PACE kako bi naglasio izražajnost njegovog futurističkog dizajna, zajedno sa saten bojom, ugrađenim LED svetlima i prepoznatljivim dvostrukim slovom „J”.
Jaguar I-PACE odlikuje se odvažnom maskom prednje rešetke i skulptorski isklesanim ventilacijskim otvorom na poklopcu motora za aerodinamičan izgled. Mišićavi naglasci kreiraju snažan stav.
Crni eksterijer uključuje Sjajno crne okvire bočnih prozora, Mat Graphite Atlas masku sa Sjajno crnim okvirom i Sjajno crne poklopce bočnih retrovizora. Crna oznaka upotpunjuje izgled.
KLIKNITE ZA INTERAKCIJU

DIZAJN ENTERIJERA

Jaguae I-Pace Interior Design
Za vanrednu prefinjenost, sofisticirana kapsula motora redukuje zvuk, dok pročišćeni dizajn eksterijera na najmanju moguću meru svodi buku vetra.
Potpuno električna arhitektura Jaguara I-PACE omogućava nam kombinaciju luksuzne majstorske izrade i izdašnih 656 litara skladišnog prostora u unutrašnjosti automobila.
Izaberite sedišta Sports ili Performance sa izborom materijala. Održiva opcija KvadratTM nudi mekani materijal modernog izgleda.

UZBUDLJIV ZA VOŽNJU, JEDNOSTAVAN ZA ŽIVOT

Doživite elektrifikovane performanse Jaguara sa prednostima električne vožnje, kao što su niski vlasnički troškovi, nula
izduvnih emisija i osmogodišnja garancija.

SPECIFIKACIJE ELEKTRIČNE VOŽNJE

DOMET (DO)

470 km**

Vozite do 470 km sa potpunim punjenjem**.
prema količinama po WLTP-u. Stvarne brojke mogu se razlikovati zavisno od vašeg stila vožnje.

VREME PUNJENJA

8,5sati**

Korišćenjem punjača 11 kW AC, potpuno punjenje može se postići za samo 8,5 sati**. Savršeno za punjenje kod kuće preko noći.
Vreme zasnovano na korišćenju kućnog punjača naizmenične struje od 11 kW.

EMISIJE

0CO2

Uživajte u nula izduvnih emisija.

UBRZANJE

4,8 sekundi

Sposoban za 0–100 km/h za 4,8 sekundi.

ODLIKE

Jaguar I-Pace Features
Uzbudljiva snaga i dinamika. Nula izduvnih emisija. Sa potpuno električnim pogonskim sklopom, Jaguar I‑PACE pravi je vozačev automobil.
Opremljen je intuitivnim i responzivnim tehnologijama, uključujući Pivi Pro1 sistem za informisanje i zabavu i Amazon Alexa, sa nizom funkcija glasovnog upravljanja.
Jednostavno punite kod kuće ili na putovanju uz Jaguar I-PACE. Pivi Pro1 naglašava sve tačke punjenja na putu.

IZABERITE SVOJ MODEL

JAGUAR I-PACE R-DYNAMIC HSE

JAGUAR I-PACE R-DYNAMIC HSE

 • Matrix LED prednja svetla sa prepoznatljivim dnevnim svetlima (DRL)
 • 20" felne Style 5068, Diamond Turned sa Sjajnim tamno sivim kontrastom
 • Fiksni panoramski krov
 • Grejana i hlađena sportska sedišta električno podesiva na 16 načina sa vozačevom memorijom
 • MeridianTM Sistem ozvučenja
JAGUAR I-PACE R-DYNAMIC SE

JAGUAR I-PACE R-DYNAMIC SE

 • LED prednja svetla sa prepoznatljivim dnevnim svetlima (DRL)
 • 20" felne 6007 Diamond Turned
 • Konfiguracije osvetljenja kabine
 • Donji ekran osetljiv na dodir
 • Bežično punjenje uređaja
 • MeridianTM Sistem ozvučenja
JAGUAR I-PACE R-DYNAMIC S

JAGUAR I-PACE R-DYNAMIC S

 • LED prednja svetla
 • 19" felne Style 5055, Diamond Turned sa Sjajnim tamno sivim kontrastom
 • Sportska sedišta DuoLeather
 • Električna zadnja vrata
 • Onlajn paket sa Paketom podataka2
JAGUAR I-PACE 400 SPORT

JAGUAR I-PACE 400 SPORT

 • Matrix LED prednja svetla sa prepoznatljivim dnevnim svetlima (DRL) 
 • 22" felne Style 5056, Diamond Turned sa Sjajnim tamno sivim kontrastom 
 • Sedišta Performance od Windsor kože 
 • MeridianTM Sistem ozvučenja 
 • Onlajn paket sa Paketom podataka2

NASTAVITE DA ISTRAŽUJETE

MODELI JAGUAR I-PACE

MODELI JAGUAR I-PACE

Pogledajte ceo raspon modela.
SPECIFIKACIJE

SPECIFIKACIJE

Pogledajte činjenice i brojke.
GALERIJA

GALERIJA

Pogledajte galeriju Jaguara I-PACE.

** Pogledajte količine po WLTP-u.
Prikazane količine su rezultat službenih ispitivanja proizvođača u skladu sa zakonodavstvom EU sa potpuno napunjenom baterijom. Samo u svrhu upoređenja. Stvarne brojke mogu se razlikovati. Podaci o potrošnji energije i dometu mogu se razlikovati zavisno od faktora kao što su stil vožnje, uslovi okoline, opterećenje, oprema točkova, ugrađeni dodaci, ruta puta i stanje baterije. Podaci o dometu zasnivaju se na proizvodnom vozilu na standardizovanoj ruti.

*Svetski automobil godine, Svetski automobilski dizajn godine i Svetski zeleni automobil u 2019.

**Vreme punjenja zavisiće od mnogih faktora, uključujući, između ostalog, i: starost, stanje, temperaturu i postojeći nivo napunjenosti baterije; korišćeni punjač i trajanje punjenja.

Sa tečnostima: Zapremina izmerena simulacijom prtljažnog prostora ispunjenog tečnošću.

1Za Connected Navigation potrebna je dodatna pretplata posle početnog roka prema savetu vašeg ovlašćenog prodavca Jaguara.

2Mogu se primenjivati pravila pravedne upotrebe. Uključuje jednogodišnju pretplatu koja može biti produžena posle početnog roka prema savetu vašeg ovlašćenog prodavca Jaguara.

Garancija za bateriju od 90 kWh za I-PACE ograničena je na 8 godina ili 160.000 km (100.000 milja) (već prema tome šta pre nastupi). Može biti produžena u slučaju bilo kakvog fabričkog kvara ili ako ovlašćeni prodavac Jaguara izmeri da je kvalitet baterije pao ispod 70 procenata optimalnog stanja.

Opcione funkcije i njihova dostupnost mogu se razlikovati zavisno od specifikacija vozila (modela i pogonskog sklopa), ili je za njihovo postavljanje potrebna ugradnja drugih funkcija. Molimo vas da se za više pojedinosti obratite svom lokalnom ovlašćenom prodavcu, ili konfigurišete svoje vozilo putem interneta.

Molimo imajte na umu da standardne funkcije mogu da budu zamenjene pri izboru alternativnih nivoa opreme. Standardne funkcije takođe se mogu razlikovati zavisno od zemlje kupovine, varijante motora i prenosa.

Vozači bi funkcije unutar automobila trebalo da koriste samo u za to bezbednim uslovima. Vozači moraju da obezbede da u svakom trenutku imaju potpunu kontrolu nad vozilom.

Funkcije Pivi i InControl, opcije, usluge trećih strana i njihova dostupnost zavise od tržišta – proverite dostupnost lokalnog tržišta i celokupne uslove kod svog ovlašćenog prodavca Jaguara. Određene funkcije dolaze sa pretplatom koju je potrebno dodatno obnoviti posle početnog roka prema savetu vašeg ovlašćenog prodavca. Dostupnost mobilne mreže ne može biti garantovana na svim lokacijama. Prikazane informacije i slike koje se odnose na tehnologiju InControl, uključujući i ekrane ili sadržaje, podložne su ažuriranju softvera, kontroli verzija i ostalim sistemskim/vizuelnim promenama, zavisno od izabranih opcija.

Meridian je registrovani žig društva Meridian Audio Ltd. Trifield i lik sa tri polja je žig društva Trifield Productions Ltd.