JAGUAR F‑PACE
SPECIFIKACIJE

F-PACE
D165 AWD AUTO MHEV
F-PACE

F-PACE

D165 AWD AUTO MHEV

PERFORMANSE
POTROŠNJA GORIVA
POGONSKA SNAGA
TEŽINE
DIMENZIJE
PROSTOR IZNAD GLAVE PUTNIKA
PROSTOR ZA NOGE
KAPACITET PRTLJAŽNOG PROSTORA
RASTOJANJE IZMEĐU OSLONE POVRŠINE I NAJNIŽE TAČKE VOZILA
OBRTNI CIKLUS

ELEKTRIČNI (EV) DOMET

53

km ††

(Do) uz F-PACE P400e

EMISIJE CO2

49g/km††


(Od) uz F-PACE P400e

POTROŠNJA GORIVA

2,2 ††


(Od l/100 km) uz F-PACE P400e

KAPACITET PRTLJAŽNOG PROSTORA

1.842

litara✦

Uz F-PACE P250

NASTAVITE DA ISTRAŽUJETE

F-PACE SVR

F-PACE SVR

Sa 5,0-litarskim superpunjenim motorom V8 i maksimalnom brzinom od 286 km/h, F-PACE SVR je Jaguarov SUV vrhunskih performansi.
ISTRAŽITE OVAJ MODEL
PLUG-IN HYBRID

PLUG-IN HYBRID

Uz F-PACE Plug-in Hybrid, uživajte u većoj ekonomičnosti korišćenja goriva i nultim izduvnim emisijama dok vozite u električnom modu rada.
SAZNAJTE VIŠE
MODELI JAGUAR F-PACE

MODELI JAGUAR F-PACE

Celokupni asortiman modela možete pronaći ovde.
ISTRAŽITE MODELE
PREGLED

PREGLED

Otkrijte uz F-PACE ono što čini istinski jedinstvenu vožnju.
ISTRAŽITE PREGLED

Navedene količine izračunate su prema NEDC2 na temelju službenih ispitivanja proizvođača prema WLTP testu u skladu sa zakonodavstvom EU sa potpuno napunjenom baterijom. Samo u svrhu upoređenja. Stvarne brojke mogu se razlikovati. CO2, ekonomičnost potrošnje goriva, potrošnja energije i domet mogu se razlikovati zavisno od faktora kao što su stil vožnje, uslovi životne sredine, opterećenje, oprema točkova i dodatna oprema. NEDC2 označava količine izračunate korišćenjem Vladine formule za količine prema WLTP testu koje su ekvivalentne količinama prema starim ispitivanjima prema NEDC. Tada se može primeniti ispravan poreski postupak.

††Navedene količine izračunate su na osnovu službenih ispitivanja proizvođača u skladu sa zakonodavstvom EU sa potpuno napunjenom baterijom. Samo u svrhu upoređenja. Stvarne brojke mogu se razlikovati. CO2, ekonomičnost potrošnje goriva, potrošnja energije i domet mogu se razlikovati zavisno od faktora kao što su stil vožnje, uslovi životne okoline, opterećenje, oprema točkova, ugrađeni dodaci, ruta putovanja i stanje baterije. Proračun dometa zasniva se na proizvodnom vozilu na standardizovanoj ruti.

‡‡U kombinaciji sa električnim motorom.

U kombinaciji sa električnim motorom.

Uključuje vozača od 75 kg, napunjene tečnosti i 90% goriva.

Uključuje napunjene tečnosti i 90% goriva.

U suvom stanju: Zapremina izmerena punim blokovima u skladu sa standardom VDA (200 mm x 50 mm x 100 mm). Zapremina izmerena do plafonske obloge. Konfiguracija prtljažnog prostora i ukupni tovarni prostor razlikovaće se zavisno od specifikacije vozila (model i pogonski sklop) i tržišta, kao i od toga da li je ugrađen rezervni točak pune veličine ili rezervni točak koji štedi prostor.

Sa tečnošću: Zapremina izmerena simulacijom prtljažnog prostora ispunjenog tečnošću. Zapremina izmerena do plafonske obloge. Konfiguracija prtljažnog prostora i ukupni tovarni prostor razlikovaće se zavisno od specifikacije vozila (model i pogonski sklop) i tržišta, kao i od toga da li je ugrađen rezervni točak pune veličine ili rezervni točak koji štedi prostor.

Mase odgovaraju vozilima prema standardnim specifikacijama. Opcioni dodaci povećavaju masu.