DIZAJN EKSTERIJERA

Side view of XE model
Od njegovog snažnog izraza i skulptorski oblikovanog poklopca motora, do branika, prednje rešetke i aluminijumskih točkova, Jaguar XE naglašava svoj samouvereni dizajn.
Stilska i elegantna LED prednja svetla sa prepoznatljivim dnevnim svetlima (DRL) i Animiranim pokazivačima smera su standard uz Jaguar XE. Vitka LED zadnja svetla dopunjuju sportske karakteristike vozila.
Jaguar XE utelovljuje sve u šta verujemo: odličan stilski izgled, precizno inženjerstvo i opipljiv osećaj uzbuđenja.
XE 24MY
KLIKNITE ZA INTERAKCIJU

DIZAJN ENTERIJERA

Overall Interior of the car

Enterijer u stilu kokpita nudi vrhunske nivoe udobnosti. Uživajte u sedištima koja podržavaju telo sa materijalom DuoLeather ili izaberite bogatu raskoš kože Windsor.

Podesivo osvetljenje kabine pruža vam potpunu kontrolu nad ambijentom u vašem Jaguaru XE, uz izbor boja koje će vam pomoći u izboru savršene atmosfere.

Jaguarova SportShift kontrola stepena prenosa, JaguarDrive Control i podignuta središnja konzola utelovljuju sportsku bit Jaguara XE.

ODLIKE

Car driven on lighten round road track

Jaguar XE objedinjuje dinamično upravljanje sa naprednim tehnologijama vožnje kako bi poboljšao svoje performanse.

Opremljen je intuitivnim i responzivnim tehnologijama, uključujući i Pivi Pro1 sistem za informisanje i zabavu i Amazon Alexa, sa nizom funkcija glasovnog upravljanja.
Funkcije pomoći vozaču čine putovanja lakšim i sigurnijim, sa 394 litre fleksibilnog prtljažnog prostora. Organizujte svoje osnovne potrepštine uz pomoć malih pregrada i bočnog skladišnog prostora.

IZABERITE SVOJ MODEL

JAGUAR XE R-DYNAMIC HSE

JAGUAR XE R-DYNAMIC HSE

 • 19" alu felne
 • Paket Black Exterior
 • Sjajno sivi završni sloj Figured Ebony
 • Grejana prednja sportska sedišta sa perforiranom kožom Windsor električno podesiva na 16 načina sa vozačevom memorijom
 • MeridianTM Sistem ozvučenja
JAGUAR XE R-DYNAMIC SE

JAGUAR XE R-DYNAMIC SE

 • 19" alu felne
 • Perforirana DuoLeather grejana prednja sportska sedišta električno podesiva na 12 načina sa vozačevom memorijom
 • Paket Black Exterior
 • dodirni ekran od 10 inča sa Pivi Pro1
 • MeridianTM Sistem ozvučenja
JAGUAR XE R-DYNAMIC S

JAGUAR XE R-DYNAMIC S

 • 18" alu felne
 • Grejani, električni, električno sklopivi spoljni retrovizori sa memorijom i rasvetom pristupa, kao i automatskim zatamnjivanjem na vozačevoj strani
 • LED prednja svetla sa prepoznatljivim dnevnim svetlima (DRL) i Automatskim dugim svetlima (Auto High Beam Assist)
 • Perforirana DuoLeather prednja sportska sedišta električno podesiva na 12 načina sa vozačevom memorijom
 • Bežični Apple CarPlay®2 i Android AutoTM3
JAGUAR XE 300 SPORT

JAGUAR XE 300 SPORT

 • 20" alu felne
 • Električna zadnja vrata
 • Perforirana DuoLeather grejana prednja sportska sedišta električno podesiva na 12 načina sa vozačevom memorijom
 • Paket eksterijera Extended Black sa Crnim bočnim pragovima i poklopcima retrovizora
 • Svetle metalne papučice

NASTAVITE DA ISTRAŽUJETE

MODELI JAGUAR XE

MODELI JAGUAR XE

Pogledajte ceo raspon modela.
SPECIFIKACIJE

SPECIFIKACIJE

Pogledajte činjenice i brojke.
GALERIJA

GALERIJA

Pogledajte galeriju Jaguar XE.

**Pogledajte količine po WLTP-u.
Prikazane količine rezultat su službenih ispitivanja proizvođača u skladu sa zakonodavstvom EU. Samo u svrhu upoređenja. Stvarne brojke mogu se razlikovati. 2 Podaci o CO i ekonomičnosti potrošnje goriva mogu se razlikovati zavisno od faktora kao što su stil vožnje, uslovi okoline, opterećenje, oprema točkova i ugrađena dodatna oprema.

1Za Connected Navigation potrebna je dodatna pretplata posle početnog roka prema savetu vašeg ovlašćenog prodavca Jaguara.
2Vaš je automobil pripremljen za Apple CarPlay. Usluge koje nudi Apple CarPlay zavise od dostupnosti funkcije u vašoj zemlji, pa molimo da više informacija pogledate na https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay.
3Vaš je automobil pripremljen za Android Auto. Usluge koje nudi Android Auto zavise od dostupnosti funkcije u vašoj zemlji. Molimo vas da više informacija pogledate na https://www.android.com/auto/.

Opcione funkcije i njihova dostupnost mogu se razlikovati zavisno od specifikacija vozila (modela i pogonskog sklopa) i tržišta ili je za njihovo postavljanje potrebna ugradnja drugih funkcija. Molimo vas da se za više pojedinosti obratite svom lokalnom ovlašćenom prodavcu ili konfigurišete svoje vozilo putem interneta.

Vozači bi funkcije unutar automobila trebalo da koriste samo u za to bezbednim uslovima. Vozači moraju da obezbede da u svakom trenutku imaju potpunu kontrolu nad vozilom.

Funkcije Pivi i InControl, opcije, usluge trećih strana i njihova dostupnost zavise od tržišta – proverite dostupnost lokalnog tržišta i celokupne uslove kod svog ovlašćenog prodavca Jaguara. Određene funkcije dolaze sa pretplatom koju je potrebno dodatno obnoviti posle početnog roka prema savetu vašeg ovlašćenog prodavca. Dostupnost mobilne mreže ne može biti garantovana na svim lokacijama. Prikazane informacije i slike koje se odnose na tehnologiju InControl, uključujući i ekrane ili sadržaje, podložne su ažuriranju softvera, kontroli verzija i ostalim sistemskim/vizuelnim promenama, zavisno od izabranih opcija. Amazon, Alexa i svi povezani logotipovi su žigovi društva Amazon.com, Inc. ili njegovih filijala. Određene funkcije glasovnog pomoćnika Alexa zavise od tehnologije pametne kuće. Za korišćenje sistema Amazon Alexa potreban je korisnički račun na Amazonu.

MeridianTM je registrovani žig društva Meridian Audio Ltd. Trifield i lik sa tri polja je žig društva Trifield Productions Ltd.
Apple CarPlay je žig društva Apple Inc. Moguće je da su za krajnjeg korisnika merodavni uslovi društva Apple Inc.
Android Auto je žig društva Google LLC.