PRELAZAK NA ELEKTRIČNI POGON SA JAGUAROM

Uzbudljiv za vožnju, jednostavan za život. Za upravljačem Jaguara, prelazak na električni pogon ima smisla u svakom pogledu. Performanse za koje živimo ostaju netaknute. Njegova tehnologija svakim danom postaje sve pametnija i održivija.

ZAŠTO JAGUAR?

PERFORMANSE OD TRKE DO DRUMA

PERFORMANSE OD TRKE DO DRUMA

Uvažavajući lekcije naučene iz naše električne trkačke serije, naš prvi potpuno električni SUV visokih performansi, Jaguar I-PACE, može vas odvesti od 0–100 km/h za 4,8 sekundi (0–60 mph za 4,5 sekundi). I to čini gotovo u tišini i sa nultim izduvnim emisijama.
OBLIKOVANJE ODRŽIVE, PAMETNIJE BUDUĆNOSTI

OBLIKOVANJE ODRŽIVE, PAMETNIJE BUDUĆNOSTI

Od 1935. godine pomeramo granice mogućeg. Električni pogon to ne menja. Zapravo, nudi više mogućnosti za ostvarenje naše vizije održivijeg, pametnijeg iskustva vožnje koje obuhvata dinamiku i dizajn po kojima smo poznati.

KLJUČNE PREDNOSTI PRELASKA NA ELEKTRIČNI POGON

NISKI VLASNIČKI TROŠKOVI

NISKI VLASNIČKI TROŠKOVI

Struja je jeftinija od benzina ili dizela. Takođe imate pravo i na značajne poreske olakšice. I bez naknada koje se odnose na gužve, emisije ili parkiranje u mnogim gradovima, prednosti se sabiraju.
JEDNOSTAVNOST I PRAKTIČNOST

JEDNOSTAVNOST I PRAKTIČNOST

Budući da se punjenje električnih automobila uglavnom obavlja kod kuće, možete efikasnije da planirate svoje vreme za stvari koje želite da radite. Jednostavno napunite uveče i do jutra ćete biti spremni za pokret.
NULA IZDUVNIH EMISIJA

NULA IZDUVNIH EMISIJA

Vozila koja se napajaju isključivo baterijom sposobna su za postizanje maksimalne snage sa nultom izduvnom emisijom. A uz sve više obnovljivih izvora koji neprestano ulaze u nacionalnu mrežu, energija električnih automobila postaje svake godine sve čistija.
JEDINSTVENA VOŽNJA

JEDINSTVENA VOŽNJA

Električna tehnologija ne samo da je neverovatno tiha, već je i sposobna da pruži trenutno ubrzanje bez zastoja i bez prekida za promenu brzina. Time se postiže izrazito glatko i responzivno iskustvo vožnje pri svim brzinama.

TRI VRSTE ELEKTRIČNE ENERGIJE

POTPUNO ELEKTRIČNI (BEV)

POTPUNO ELEKTRIČNI (BEV)

Pokretan isključivo električnim motorima i baterijom, naš potpuno električni pogonski sklop pruža sasvim tihe performanse sportskog automobila sa nultim izduvnim emisijama.
PLUG-IN HIBRID (PHEV)

PLUG-IN HIBRID (PHEV)

Kombinujući motor sa električnim motorom, Jaguar PHEV vam pruža fleksibilnost nultih izduvnih emisija tokom putovanja na posao i sa posla, sa benzinskim performansama za duža putovanja.
BLAGI HIBRID (MHEV)

BLAGI HIBRID (MHEV)

Uz isporuku nižih emisija CO2 i unapređenu ekonomičnost goriva, prefinjen elektrifikovani pogonski sklop MHEV-a čini ga idealnim za vožnju u gradskoj gužvi.

POTPUNO ELEKTRIČNI I HIBRIDNI AUTOMOBILI JAGUAR

Iskusite Jaguarov svet električnih performansi uz našu ponudu potpuno električnih i hibridnih automobila.
POTPUNO ELEKTRIČNI I HIBRIDNI AUTOMOBILI JAGUAR

NASTAVITE DA ISTRAŽUJETE ELEKTRIČNE MODELE

KOLIKO DALEKO MOGU DA STIGNEM?

KOLIKO DALEKO MOGU DA STIGNEM?

Istražite sve što je potrebno da znate o najvećem mogućem povećanju dometa vožnje i najvećem mogućem iskorišćenju svakog punjenja.
NISKI VLASNIČKI TROŠKOVI

NISKI VLASNIČKI TROŠKOVI

Od poreskih i trgovačkih podsticaja do nižih tekućih troškova, posedovanje električnog automobila može vam pomoći da svakodnevno štedite novac.
KUĆNO PUNJENJE

KUĆNO PUNJENJE

Punjenje potpuno električnog automobila ili PHEV-a kod kuće je najprikladniji način da započnete dan sa potpuno napunjenim vozilom.
PUNJENJE NA JAVNOJ PUNIONICI

PUNJENJE NA JAVNOJ PUNIONICI

Uz stalno proširenje infrastrukture javnih punionica, punjenje van kuće dostupnije je nego ikad.

Jaguar Land Rover Limited neprekidno traži načine za poboljšanje specifikacija, dizajna i proizvodnje svojih vozila, delova i dodataka, a do promena dolazi stalno, pa zadržavamo pravo na izmene bez prethodne najave.


*Službeni podaci o potrošnji goriva: N/P (nije primenljivo); količine za I-PACE u kWh/100 km (milja): Kombinovana vožnja 22,0–25,2 (35,4–40,5). CO2 Emisije 0 g/km. EV domet: Do 470 km (292 milje). Prikazane količine su rezultat službenih ispitivanja proizvođača u skladu sa zakonodavstvom EU sa potpuno napunjenom baterijom. Samo u svrhu upoređenja. Stvarne brojke mogu se razlikovati. Podaci o potrošnji energije i dometu mogu se razlikovati zavisno od faktora kao što su stil vožnje, uslovi okoline, opterećenje, oprema točkova, ugrađeni dodaci, ruta puta i stanje baterije. Podaci o dometu zasnivaju se na proizvodnom vozilu na standardizovanoj ruti.


Pogledajte količine za I-PACE prema WLTP-u.


CO2, ekonomičnost potrošnje goriva, potrošnja energije i domet mogu se razlikovati zavisno od faktora kao što su stil vožnje, uslovi okoline, opterećenje, oprema točkova i dodatna oprema.