OBJAŠNJENI BLAGI HIBRIDNI AUTOMOBILI (MHEV)

Performanse Jaguara sa unapređenom potrošnjom goriva.

Jaguarova tehnologija blagih hibrida (MHEV) inteligentno prikuplja energiju od usporavanja koja bi inače bila izgubljena, i ponovo je koristi kako bi povećala snagu vašeg motora za veću efikasnost.

KAKO RADE BLAGI HIBRIDNI AUTOMOBILI?

KAKO RADE BLAGI HIBRIDNI AUTOMOBILI?

Naši blagi hibridni automobili mudro kombinuju Jaguarov efikasni benzinski ili dizel motor Ingenium sa snažnom podnom baterijom tako da motor može da se isključi tokom vožnje u praznom hodu, kočenja ili mirovanja. Energija koja bi se inače izgubila usporavanjem prikuplja se i skladišti kako bi ponovo bila interno upotrebljena kao snaga.
KOJE SU PREDNOSTI BLAGOG HIBRIDNOG AUTOMOBILA?

KOJE SU PREDNOSTI BLAGOG HIBRIDNOG AUTOMOBILA?

Uz isporuku manje emisija CO₂ i unapređenu ekonomičnost goriva, prefinjen elektrifikovani pogonski sklop MHEV-a čini ga idealnim za vožnju u gradskoj gužvi. Što se tiče performansi, povećana snaga motora isporučuje snažno, linearno ubrzanje od samog starta.

JAGUAROVI BLAGI HIBRIDNI AUTOMOBILI

JAGUAR F-PACE

JAGUAR F-PACE

Tehnologija blagih hibrida u kombinaciji sa luksuznim performansama. Jaguar F‑PACE je uzbudljiva kombinacija svakodnevne praktičnosti, dinamičnog upravljanja i upečatljivog dizajna.
JAGUAR E-PACE

JAGUAR E-PACE

Sa obiljem odvažnih dizajnerskih detalja i efikasnom blago hibridnom tehnologijom ispod površine, naš prvi kompaktni SUV je savršeni spoj okretnosti sportskog automobila i svakodnevne efikasnosti.
JAGUAR XE

JAGUAR XE

Tehnologija blagih hibrida podiže našu najnapredniju i najefikasniju sportsku limuzinu na novi nivo prefinjenosti i performansi.
JAGUAR XF

JAGUAR XF

Luksuzna poslovna limuzina izražajnog dizajna i dinamične vožnje. Sada se odlikuje tehnologijom blagih hibrida za još veću efikasnost na svakom putovanju.

NASTAVITE DA ISTRAŽUJETE ELEKTRIČNE MODELE

OBJAŠNJENI POTPUNO ELEKTRIČNI AUTOMOBILI

OBJAŠNJENI POTPUNO ELEKTRIČNI AUTOMOBILI

Jaguarova potpuno električna tehnologija pruža performanse sportskih automobila sa nultim izduvnim emisijama.
OBJAŠNJENI PLUG-IN HIBRIDNI AUTOMOBILI

OBJAŠNJENI PLUG-IN HIBRIDNI AUTOMOBILI

Uživajte u fleksibilnosti električne energije za svakodnevna putovanja na posao i sa posla u kombinaciji sa benzinskim motorom za duža putovanja.

Jaguar Land Rover Limited neprekidno traži načine za poboljšanje specifikacija, dizajna i proizvodnje svojih vozila, delova i dodataka, a do promena dolazi stalno, pa zadržavamo pravo na izmene bez prethodne najave.


*Službeni podaci o potrošnji goriva: N/P (nije primenljivo); količine za I-PACE u kWh/100 km (milja): Kombinovana vožnja 22,0–25,2 (35,4–40,5). CO2 Emisije 0 g/km. EV domet: Do 470 km (292 milje). Prikazane količine su rezultat službenih ispitivanja proizvođača u skladu sa zakonodavstvom EU sa potpuno napunjenom baterijom. Samo u svrhu upoređenja. Stvarne brojke mogu se razlikovati. Podaci o potrošnji energije i dometu mogu se razlikovati zavisno od faktora kao što su stil vožnje, uslovi okoline, opterećenje, oprema točkova, ugrađeni dodaci, ruta puta i stanje baterije. Podaci o dometu zasnivaju se na proizvodnom vozilu na standardizovanoj ruti.


Pogledajte količine za I-PACE prema WLTP-u.


^ CO2, ekonomičnost potrošnje goriva, potrošnja energije i domet mogu se razlikovati zavisno od faktora kao što su stil vožnje, uslovi okoline, opterećenje, oprema točkova i dodatna oprema.