POTPUNO ELEKTRIČNI I HIBRIDNI AUTOMOBILI JAGUAR

Pronađite svoju savršenu kombinaciju performansi i efikasnosti.

Naš asortiman potpuno električnih i hibridnih automobila je odvažan novi izraz za legendarne Jaguarove performanse, inteligentne tehnologije i prelepi progresivni dizajn.

POTPUNO ELEKTRIČNI (BEV) AUTOMOBILI

JAGUAR I-PACE

Naš prvi potpuno električni SUV, Jaguar I-PACE objedinjuje dizajn svetske klase sa performansama sportskog automobila kako bi vas odveo od 0–100 km/h za 4,8 sekunde (0–60 mph za 4,5 sekundi). I to čini gotovo u tišini i sa nultim izduvnim emisijama.
JAGUAR I-PACE

PLUG-IN HIBRIDNI AUTOMOBILI (PHEV)

JAGUAR F-PACE

JAGUAR F-PACE

Naš luksuzni SUV visokih performansi nudi uzbudljivu kombinaciju efikasnosti plug-in hibrida, svakodnevne praktičnosti, upečatljivog dizajna i sportskog upravljanja.
JAGUAR E-PACE

JAGUAR E-PACE

Sve prednosti plug-in hibrida uz sve užitke kompaktnog SUV-a. Jaguarov E-PACE je jedinstvena kombinacija izgleda, okretnosti i dinamične vožnje.

BLAGI HIBRIDNI AUTOMOBILI (MHEV)

JAGUAR F-PACE

JAGUAR F-PACE

Tehnologija blagih hibrida u kombinaciji sa luksuznim performansama. Jaguar F‑PACE je uzbudljiva kombinacija svakodnevne praktičnosti, dinamičnog upravljanja i upečatljivog dizajna.
JAGUAR E-PACE

JAGUAR E-PACE

Sa obiljem odvažnih dizajnerskih detalja i efikasnom blago hibridnom tehnologijom ispod površine, naš prvi kompaktni SUV je savršeni spoj okretnosti sportskog automobila i svakodnevne efikasnosti.
JAGUAR XE

JAGUAR XE

Tehnologija blagih hibrida podiže našu najnapredniju i najefikasniju sportsku limuzinu na novi nivo prefinjenosti i performansi.
JAGUAR XF

JAGUAR XF

Luksuzna poslovna limuzina izražajnog dizajna i dinamične vožnje. Sada se odlikuje tehnologijom blagih hibrida za još veću efikasnost na svakom putovanju.

Jaguar Land Rover Limited neprekidno traži načine za poboljšanje specifikacija, dizajna i proizvodnje svojih vozila, delova i dodataka, a do promena dolazi stalno, pa zadržavamo pravo na izmene bez prethodne najave.