KUĆNO PUNJENJE ELEKTRIČNOG AUTOMOBILA

Započnite svaki dan sa potpunom napunjenošću.

Kada je reč o punjenju vašeg Jaguara, nema boljeg mesta od doma. Jednostavno priključite svoje vozilo uveče – baš kako biste priključili svoj mobilni telefon – i do jutra možete biti potpuno napunjeni i spremni za polazak.

KUĆNI PUNJAČI – SAVRŠEN NAČIN ZA PUNJENJE

Za najbrže punjenje kod kuće, preporučujemo profesionalno ugrađen kućni punjač – poznat i kao zidni punjač ili kućna punionica.


Za ugradnju će obično biti potrebno privatno parking mesto van ulice – kao što su prilaz ili garaža – za spajanje na električnu energiju vašeg doma. Proverite prikladnost kućnog okruženja kod izabranog dobavljača kućnog punjača.

PROBUDITE SE SPREMNI ZA POKRET

PROBUDITE SE SPREMNI ZA POKRET

Kućni punjač će napuniti potpuno električni automobil preko noći i pružiti domet do 35 km (22 milje)1 sa 60 minuta napajanja od 7 kW.
ŠTEDITE NOVAC SVAKOG MESECA

ŠTEDITE NOVAC SVAKOG MESECA

Punjenje kod kuće nije samo praktično, već je i trošak električne energije manji po kilometru u upoređenju sa benzinom i dizelom. A možete ga dodatno smanjiti korišćenjem tarife za struju van vršnog opterećenja.
OBEZBEĐENI KVALITET

OBEZBEĐENI KVALITET

Kućni punjači industrijski odobrenih dobavljača projektovani su za korišćenje u svim vremenskim uslovima.

PUNJENJE ELEKTRIČNIH I PLUG-IN HIBRIDNIH AUTOMOBILA KOD KUĆE

PUNJENJE POTPUNO ELEKTRIČNIH AUTOMOBILA<sup>1</sup>*

PUNJENJE POTPUNO ELEKTRIČNIH AUTOMOBILA1*

Na osnovu punjenja Jaguara I-PACE do 470 km (292 milje) upotrebom kućnog punjača od 7 kW.

  • 7kW AC public chargers will charge overnight from 13 hours. Or up to 35km (22miles) of range from 60 minutes
PUNJENJE PLUG-IN HIBRIDNIH AUTOMOBILA<sup>1</sup>**

PUNJENJE PLUG-IN HIBRIDNIH AUTOMOBILA1**

Na osnovu punjenja Jaguara E-PACE do 55 km (34 milje) upotrebom kućnog punjača od 7 kW.

  • 7kW AC home chargers will charge 0-80% from 1 hour 24 minutes

UGRADNJA VAŠEG KUĆNOG PUNJAČA

1. IZABERITE SVOG DOBAVLJAČA

1. IZABERITE SVOG DOBAVLJAČA

Kako biste započeli postupak ugradnje kućnog punjača, izaberite svog dobavljača za usluge kućnog punjenja. Vaš ovlašćeni prodavac Jaguara može da vam pomogne da počnete.
2. ISTRAŽIVANJE PRIKLADNOSTI

2. ISTRAŽIVANJE PRIKLADNOSTI

Vaš izabrani dobavljač usluga punjenja sprovešće anketu telefonom ili onlajn kako bi utvrdio primerenost vaše kuće za zidni punjač.
3. DOGOVORITE DATUM UGRADNJE

3. DOGOVORITE DATUM UGRADNJE

Dogovorite datum ugradnje sa izabranim dobavljačem. Ako ispunjavate uslove za državna bespovratna sredstva kao pomoć sa troškovima ugradnje, vaš će dobavljač to obaviti u vaše ime.
4. UGRADNJA I DEMONSTRACIJA

4. UGRADNJA I DEMONSTRACIJA

Kada dođe vaš datum ugradnje, vaš izabrani dobavljač ugradiće vašu zidnu kutiju i objasniće vam osnove punjenja.

KUĆNE UTIČNICE PRUŽAJU DODATNI MIR

Ako ste duže vreme odsutni od kuće i nemate pristup kućnom punjaču, standardna kućna utičnica koja se koristi za električne kućne potrepštine takođe će puniti vaše vozilo mnogo manjom brzinom. Ovo se postiže jednostavnim uključivanjem vašeg Jaguarovog opcionog kabla za kućno punjenje (Mode 2) u kućnu utičnicu.

POTPUNO ELEKTRIČNI I HIBRIDNI AUTOMOBILI JAGUAR

Iskusite Jaguarov svet električnih performansi uz našu ponudu potpuno električnih i hibridnih automobila.
POTPUNO ELEKTRIČNI I HIBRIDNI AUTOMOBILI JAGUAR

NASTAVITE DA ISTRAŽUJETE ELEKTRIČNE MODELE

NAČIN PUNJENJA

NAČIN PUNJENJA

Upoznajte se sa jednostavnim koracima za punjenje vašeg potpuno električnog ili PHEV automobila, bilo da ste kod kuće ili u pokretu.
PUNJENJE NA JAVNOJ PUNIONICI

PUNJENJE NA JAVNOJ PUNIONICI

Uz stalno proširenje infrastrukture javnih punionica, punjenje van kuće dostupnije je nego ikad.

1 Vreme punjenja zavisiće od nekoliko faktora, uključujući, između ostalog: stanje i vreme punjenja baterije, temperaturu i iskorišćenost baterije.


*Službeni podaci o potrošnji goriva: N/P (nije primenljivo); količine za I-PACE u kWh/100 km (milja): Kombinovana vožnja 22,0–25,2 (35,4–40,5). CO2 Emisije 0 g/km. EV domet: Do 470 km (292 milje). Prikazane količine su rezultat službenih ispitivanja proizvođača u skladu sa zakonodavstvom EU sa potpuno napunjenom baterijom. Samo u svrhu upoređenja. Stvarne brojke mogu se razlikovati. Podaci o potrošnji energije i dometu mogu se razlikovati zavisno od faktora kao što su stil vožnje, uslovi okoline, opterećenje, oprema točkova, ugrađeni dodaci, ruta puta i stanje baterije. Podaci o dometu zasnivaju se na proizvodnom vozilu na standardizovanoj ruti.


Pogledajte količine za I-PACE prema WLTP-u.


**Službeni podaci o potrošnji goriva za E-PACE PHEV u I/100 km (mpg): Kombinovana vožnja 1,4–1,6. CO2 Emisije 33 g/km. EV domet: Do 60 km. Prikazane količine su rezultat službenih ispitivanja proizvođača u skladu sa zakonodavstvom EU sa potpuno napunjenom baterijom. Samo u svrhu upoređenja. Stvarne brojke mogu se razlikovati. CO2Podaci o CO, ekonomičnosti potrošnje goriva, potrošnji energije i dometu mogu se razlikovati zavisno od faktora kao što su stil vožnje, uslovi okoline, opterećenje, oprema točkova, ugrađeni dodaci, ruta puta i stanje baterije. Podaci o dometu zasnivaju se na proizvodnom vozilu na standardizovanoj ruti.


Pogledajte količine za E-PACE prema WLTP-u.