KOLIKO DALEKO MOŽE DA STIGNE ELEKTRIČNI AUTOMOBIL?

Sa dometom baterije do 470 km (292 milja)* , jedno punjenje bilo bi dovoljno da Jaguar I‑PACE pokrije prosečna nedeljna putovanja na posao i sa posla većine vozača.**


Ovde je sve što bi trebalo da znate o maksimalnom povećanju dometa vaše vožnje u potpuno električnom ili plug-in hibridnom (PHEV) automobilu.

JAGUAR I-PACE KALKULATOR DOMETA

U potpuno električnom automobilu ili tokom korišćenja potpuno električnog načina vožnje (EV) u PHEV-u, vaša je baterija jedini izvor energije za sve. Kao rezultat toga, vaš stil vožnje, funkcije koje koristite u svojoj kabini, pa čak i uslovi u kojima vozite, uticaće na vaš ukupni domet. Prilagodite postavke u nastavku kako biste videli njihov učinak na udaljenost na koju Jaguar I‑PACE može da vas preveze u stvarnim uslovima.
km
DOMET SA JEDNIM PUNJENJEM
PRILAGODITE POSTAVKE DOLE

PROFIL VOŽNJE:

Gradski: Većina vaših vožnji odvija se u gradu i okolini pri prosečnoj brzini od 27 km/h (17 mph).

UNUTRAŠNJE OKRUŽENJE:

VELIČINA TOČKOVA:

SPOLJNA TEMPERATURA: 0

Potrošnja goriva: nije dostupno. Emisije CO₂: 0 (g/km). EV domet: Do 470 km (292 milje). Podaci o EV dometu zasnivaju se na proizvodnom vozilu na standardizovanoj ruti. Ostvareni domet razlikovaće se zavisno od vozila i stanja baterije, stvarne rute, kao i okruženja i stila vožnje.

KOLIKI JE DOMET JAGUARA PHEV?

Baterija u Jaguaru PHEV može da isporuči domet do 55 km / 34 milje (Jaguar E‑PACE)1 i do 53 km / 33 milje (Jaguar F‑PACE)1 sa jednim punjenjem. Zbog toga je savršen za svakodnevna putovanja na posao i sa posla i vožnju gradom sa nultim izduvnim emisijama kada je u potpuno električnom načinu rada (EV).
KOLIKI JE DOMET JAGUARA PHEV?

MAKSIMALNO POVEĆANJE VAŠEG POTPUNO ELEKTRIČNOG I PHEV DOMETA

Izaberite neku kategoriju kako biste videli način na koji pomaže u povećanju dometa na najveću moguću meru u potpuno električnom i plug-in hibridnom automobilu.

REGENERACIJSKO KOČENJE

Pošto podignete nogu sa papučice ubrzanja, aktivira se inteligentni sistem regeneracijskog kočenja. On komforno usporava vozilo, istovremeno pretvarajući generisanu snagu u optimizaciju dometa baterije. Primena kočnice povećava količinu prikupljene snage.

POTPUNO ELEKTRIČNI I HIBRIDNI AUTOMOBILI JAGUAR

Iskusite Jaguarov svet električnih performansi uz našu ponudu potpuno električnih i hibridnih automobila.
POTPUNO ELEKTRIČNI I HIBRIDNI AUTOMOBILI JAGUAR

NASTAVITE DA ISTRAŽUJETE ELEKTRIČNE MODELE

KUĆNO PUNJENJE

KUĆNO PUNJENJE

Punjenje potpuno električnog automobila ili PHEV-a kod kuće je najprikladniji način da započnete dan sa potpuno napunjenim vozilom.
PUNJENJE NA JAVNOJ PUNIONICI

PUNJENJE NA JAVNOJ PUNIONICI

Uz stalno proširenje infrastrukture javnih punionica, punjenje van kuće dostupnije je nego ikad.

Jaguar Land Rover Limited neprekidno traži načine za poboljšanje specifikacija, dizajna i proizvodnje svojih vozila, delova i dodataka, a do promena dolazi stalno, pa zadržavamo pravo na izmene bez prethodne najave.


*Službeni podaci o potrošnji goriva: N/P (nije primenljivo); količine za I-PACE u kWh/100 km (milja): Kombinovana vožnja 22,0–25,2 (35,4–40,5). CO2 Emisije 0 g/km. EV domet: Do 470 km (292 milje). Prikazane količine su rezultat službenih ispitivanja proizvođača u skladu sa zakonodavstvom EU sa potpuno napunjenom baterijom. Samo u svrhu upoređenja. Stvarne brojke mogu se razlikovati. Podaci o potrošnji energije i dometu mogu se razlikovati zavisno od faktora kao što su stil vožnje, uslovi okoline, opterećenje, oprema točkova, ugrađeni dodaci, ruta puta i stanje baterije. Podaci o dometu zasnivaju se na proizvodnom vozilu na standardizovanoj ruti.


Pogledajte količine za I-PACE prema WLTP-u.


**Prosečna nedeljna putovanja na posao i sa posla: 264 km (164 milje), na osnovu podataka o prosečnoj godišnjoj kilometraži vozača iz sledećih izvora u Ujedinjenom Kraljevstvu i SAD-u: http://www.racfoundation.org/motoring-faqs/mobility#a26 i www.fhwa.dot.gov/ohim/onh00 /bar8.htm. Izračunato izradom podataka o prosečnoj petodnevnoj kilometraži i uzimajući prosek skupova podataka za UK i SAD.


1 Službeni podaci o potrošnji goriva za F-PACE PHEV u I/100 km (mpg): Kombinovana vožnja 2,2–2,5 (130,2–112,5). CO2 Emisije 49–57g/km. EV domet: Do 53 km (33 milje).

Službeni podaci o potrošnji goriva za E-PACE PHEV u I/100 km (mpg): Kombinovana vožnja 2,0 (141). CO2 Emisije 44 g/km. EV domet: Do 55 km (34 milje). Prikazane količine su rezultat službenih ispitivanja proizvođača u skladu sa zakonodavstvom EU sa potpuno napunjenom baterijom. Samo u svrhu upoređenja. Stvarne brojke mogu se razlikovati. CO2Podaci o CO, ekonomičnosti potrošnje goriva, potrošnji energije i dometu mogu se razlikovati zavisno od faktora kao što su stil vožnje, uslovi okoline, opterećenje, oprema točkova, ugrađeni dodaci, ruta puta i stanje baterije. Podaci o dometu zasnivaju se na proizvodnom vozilu na standardizovanoj ruti.


Pogledajte količine za F-PACE prema WLTP-u.
Pogledajte količine za E-PACE prema WLTP-u.