JAVNE PUNIONICE ZA ELEKTRIČNE AUTOMOBILE

Vaš vodič za punjenje daleko od kuće.

Priključivanje na utičnicu kod kuće i dalje je najjednostavniji način za svakodnevno potpuno punjenje vašeg potpuno električnog i plug-in hibridnog automobila. Ali sa više javnih punionica nego ikad na našim putevima – od udaljenih poljoprivrednih prodavnica do auto-puta – lakše je nego ikad puniti u pokretu.

AC/DC PUNJENJE – POSTIZANJE BRZINE

Potpuno električni i plug-in hibridni automobili kompatibilni su sa dve vrste javnih punionica.
AC punionice nalaze se na odredišnim stanicama za punjenje kao što su maloprodajni centri, sportske dvorane i parkinzi.
DC punionice za brzo punjenje nalaze se na auto-putevima i javnim putevima.

BRZINE AC PUNJENJA NA VAŠEM ODREDIŠTU*

BRZINE AC PUNJENJA NA VAŠEM ODREDIŠTU*

  • Do 35 km (22 milje) dometa od 60 minuta za potpuno električni Jaguar I-PACE
  • 0–80% punjenje od 1 sata i 24 minute za Jaguar E‑PACE PHEV
  • 0–80% punjenja od 1 sata i 40 minuta za Jaguar F‑PACE PHEV
  • Potpuno električni i plug-in hibridni automobili Jaguar standardno dolaze sa AC napojnim kablom za za javnu/kućnu punionicu
BRZINE DC PUNJENJA NA AUTO-PUTEVIMA I JAVNIM PUTEVIMA*

BRZINE DC PUNJENJA NA AUTO-PUTEVIMA I JAVNIM PUTEVIMA*

  • U potpuno električnom Jaguaru I‑PACE, tačka za brzo DC punjenje od 50 kW pružiće do 60 km (37 milja) dometa od 15 minuta. Tačka za brzo DC punjenje od 100 kW omogućiće domet od 127 km (78 milja) od 15 minuta
  • Plug-in hibridni automobili Jaguar mogu postići punjenje od 0–80% od 30 minuta

PRIJAVA NA MREŽE JAVNIH PUNIONICA

Iako je korišćenje nekih punionica besplatno, većini se može pristupiti putem praktičnih metoda plaćanja, uključujući mobilne aplikacije, članske korisničke račune ili beskontaktnu bankovnu karticu. Trošak punjenja na javnoj punionici obično je kombinacija početne naknade za priključenje, vremena punjenja (cena po satu) i/ili količine utrošene energije (cena po kWh).


Preporučujemo vam da proučite nekoliko mreža punionica kako biste obezbedili najbolju pokrivenost i načine plaćanja za željene rute – naročito ako putujete ili posećujete drugu zemlju.

POTPUNO ELEKTRIČNI I HIBRIDNI AUTOMOBILI JAGUAR

Iskusite Jaguarov svet električnih performansi uz našu ponudu potpuno električnih i hibridnih automobila.
POTPUNO ELEKTRIČNI I HIBRIDNI AUTOMOBILI JAGUAR

NASTAVITE DA ISTRAŽUJETE ELEKTRIČNE MODELE

NAČIN PUNJENJA

NAČIN PUNJENJA

Upoznajte se sa jednostavnim koracima za punjenje vašeg potpuno električnog ili PHEV automobila, bilo da ste kod kuće ili u pokretu.
KUĆNO PUNJENJE

KUĆNO PUNJENJE

Punjenje potpuno električnog automobila ili PHEV-a kod kuće je najprikladniji način da započnete dan sa potpuno napunjenim vozilom.
NISKI VLASNIČKI TROŠKOVI

NISKI VLASNIČKI TROŠKOVI

Od poreskih i trgovačkih podsticaja do nižih tekućih troškova, posedovanje električnog automobila može vam pomoći da svakodnevno uštedite novac.

1 Vreme punjenja zavisiće od nekoliko faktora, uključujući, između ostalog: stanje i vreme punjenja baterije, temperaturu i iskorišćenost baterije.


*Službeni podaci o potrošnji goriva: N/P (nije primenljivo); količine za I-PACE u kWh/100 km (milja): Kombinovana vožnja 22,0–25,2 (35,4–40,5). CO2 Emisije 0 g/km. EV domet: Do 470 km (292 milje). Prikazane količine su rezultat službenih ispitivanja proizvođača u skladu sa zakonodavstvom EU sa potpuno napunjenom baterijom. Samo u svrhu upoređenja. Stvarne brojke mogu se razlikovati. Podaci o potrošnji energije i dometu mogu se razlikovati zavisno od faktora kao što su stil vožnje, uslovi okoline, opterećenje, oprema točkova, ugrađeni dodaci, ruta puta i stanje baterije. Podaci o dometu zasnivaju se na proizvodnom vozilu na standardizovanoj ruti.


Pogledajte količine za I-PACE prema WLTP-u.


**Službeni podaci o potrošnji goriva za E-PACE PHEV u I/100 km (mpg): Kombinovana vožnja 1,4–1,6. CO2 Emisije 33 g/km. EV domet: Do 60 km. Prikazane količine su rezultat službenih ispitivanja proizvođača u skladu sa zakonodavstvom EU sa potpuno napunjenom baterijom. Samo u svrhu upoređenja. Stvarne brojke mogu se razlikovati. CO2Podaci o CO, ekonomičnosti potrošnje goriva, potrošnji energije i dometu mogu se razlikovati zavisno od faktora kao što su stil vožnje, uslovi okoline, opterećenje, oprema točkova, ugrađeni dodaci, ruta puta i stanje baterije. Podaci o dometu zasnivaju se na proizvodnom vozilu na standardovanoj ruti.


Pogledajte količine za E-PACE prema WLTP-u.