ELEKTRIČNI POGON ZA VOZNI PARK I POSLOVANJE

Obnovite energiju svoje poslovne organizacije uz značajne uštede troškova i ugled održivosti.

Uključivanje vašeg voznog parka u Jaguarov svet električne energije ima potencijal za obnavljanje energije načina vašeg rada. Nula izduvnih emisija, smanjeni tekući troškovi i značajni finansijski podsticaji samo su neki od razloga koji ukazuju na to da je došlo vreme da prigrlite električnu revoluciju.

SMANJENI POREZ NA SLUŽBENE AUTOMOBILE

Električni automobili obično podležu nižim poreskim stopama od benzinskih ili dizel vozila. Vaša bi organizacija takođe mogla da ima koristi od amortizacije kojom se vrednost vozila izuzima iz vašeg godišnjeg profita.
SMANJENI POREZ NA SLUŽBENE AUTOMOBILE
NULA IZDUVNIH EMISIJA

NULA IZDUVNIH EMISIJA

Jaguarovi potpuno električni automobili – kao i plug-in hibridni automobili kada se voze u potpuno električnom načinu rada (EV) – mogu postići maksimalnu snagu sa nultim izduvnim emisijama. Ovo može da pomogne u smanjenju ukupnog uticaja vaše organizacije na okolinu i da prenese sliku koja reflektuje vašu predanost održivom poslovanju.
NIŽE TROŠARINE I NAKNADE ZA REGISTRACIJU

NIŽE TROŠARINE I NAKNADE ZA REGISTRACIJU

Trošarine su generalno niže za električne automobile, a mogu biti i nulte. U zemljama u kojima se registarske tablice kupuju dodatno uz vaš automobil ili dobijaju na lutriji, električni automobili mogu da imaju koristi od smanjenih troškova, pa čak i da potpuno izbegnu lutriju za registraciju vozila.
NIŽI TROŠKOVI SERVISIRANJA

NIŽI TROŠKOVI SERVISIRANJA

Budući da potpuno električni pogonski sklopovi imaju manje pokretnih delova od benzinskih ili dizel motora, a mogućnosti regeneracijskog kočenja relativno su blaže za kočnice i gume, troškovi servisiranja su niži.
SUBVENCIONIRANE CENE OPREME ZA PUNJENJE

SUBVENCIONIRANE CENE OPREME ZA PUNJENJE

Vlade u mnogim zemljama nude programe za punjenje na radnom mestu koji mogu značajno smanjiti troškove kupovine i ugradnje punionica na radnom mestu i javnih punionica.
PRAKTIČNOST I PRISTUPAČNOST

PRAKTIČNOST I PRISTUPAČNOST

U nekim urbanim područjima električnim automobilima bez putnika dopušteno je da koriste trake za vozila sa velikim brojem putnika, kao i trake za autobuse. Takođe, obično ne plaćaju naknade za zagušenje saobraćaja, i oslobođeni su ograničenja parkiranja i zona niskih emisija.
UŠTEDE GORIVA

UŠTEDE GORIVA

Cena električne energije obično je niža po kilometru od cene benzina ili dizela, stoga su potpuno električni automobili i plug-in hibridi jeftiniji za svakodnevnu vožnju. Vozači mogu da uštede još više korišćenjem kućnog punjača po jeftinijoj noćnoj tarifi za struju van vršnog opterećenja.

NAPRAVITE KORAK PREMA ELEKTRIČNOM VOZILU

Razgovarajte sa našim namenskim timom kako biste preduzeli sledeće korake prema elektrifikaciji vašeg poslovanja sa električnim automobilom Jaguar.

POTPUNO ELEKTRIČNI I HIBRIDNI AUTOMOBILI JAGUAR

Iskusite Jaguarov svet električnih performansi uz našu ponudu potpuno električnih i hibridnih automobila.
POTPUNO ELEKTRIČNI I HIBRIDNI AUTOMOBILI JAGUAR

Jaguar Land Rover Limited neprekidno traži načine za poboljšanje specifikacija, dizajna i proizvodnje svojih vozila, delova i dodataka, a do promena dolazi stalno, pa zadržavamo pravo na izmene bez prethodne najave.