ISTRAŽITE JAGUAR E-PACE.

ISTRAŽITE JAGUAR E-PACE.

ČVRSTINA I ELEGANCIJA

Skulptorski oblikovan eksterijer sa izražajnim stavom. LED prednja svetla napredne tehnologije dugih svetala spajaju se sa izražajnim Sjajno crnim monogramom.

E-Pace 24MY
KLIKNITE ZA INTERAKCIJU

ELEGANTNI ZAVRŠNI SLOJEVI

Svaki detalj enterijera je precizno izrađen; od prošiva kao na lopti za kriket, do uzorka monograma utisnutog na rotirajućim brojčanicima, oznake Coventry na sedištima i Jaguarove oznake na naslonima za glavu.
KREIRAJTE SVOJ AUTOMOBIL

SNAGA I OKRETNOST

Oslobodite električne performanse zasnovane na Jaguarovim inženjerskim projektima.

INTELIGENTNI NAČINI VOŽNJE

Način vožnje Hybrid optimizovan je za efikasnost. Način rada Save čuva napunjenost baterije kako bi bila spremna za korišćenje u EV načinu rada – što je savršeno za putovanja gradskim zonama sa čistim vazduhom.
ELEKTRIČNI DOMET
INTELIGENTNO PUNJENJE

SPECIFIKACIJE

0–100 KM/H

7,3sekundi

0–100 km/h za 6,5 sekundi uz Jaguar E-PACE P300e.

MAKSIMALNA SNAGA

269 KS

227 kW uz Jaguar E-PACE P300e.

EMISIJE (OD)

33g/km ††

Nula izduvnih emisija u EV načinu rada.

KAPACITET PRTLJAŽNOG PROSTORA

601 litara

Zapremina izmerena simulacijom punjenja prtljažnog prostora tečnošću.

RESPONZIVNO UPRAVLJANJE

Reagujte na drum pred sobom u stvarnom vremenu. Dodatna tehnologija Adaptive Dynamics Jaguar E-PACE automatski prilagođava suspenziju automobila, promene stepena prenosa i upravljanje za iskustvo optimalne vožnje. Preuzmite potpunu kontrolu uz tehnologiju Configurable Dynamics kako bi odgovarala vašem stilu vožnje.

POUZDANOST U SVIM USLOVIMA

Preuzmite kontrolu nad performansama svog Jaguara E-PACE izborom jedne od četiri postavke JaguarDrive Control. Podesite optimizaciju za performanse, udobnost ili efikasnost. U nepovoljnim vremenskim uslovima izaberite način rada Rain, Ice i Snow (Kiša, led i sneg) za automatsko podešavanje postavki motora i kočnica za maksimalnu trakciju.

POVEZIVANJE I UDOBNOST

Osećaj lakoće povezivanja. Tehnologija koja vas okružuje.

OSTANITE POVEZANI

Vrhunski saputnik u vožnji. Bond sa Pivi Pro1 putem elegantnog 11,4-inčnog zakrivljenog Ekrana osetljivog na dodir sa glasovnom kontrolom Alexa. Održavajte sve ažurno pomoću bežične nadogradnje softvera.

LAKOĆA DISANJA

Opcioni Sistem za pročišćavanje vazduha u kabini meri kvalitet vazduha u unutrašnjosti dok aktivno meri i filtrira dolazni vazduh od zagađivača, kao što su prašina i polen.

OSTANITE INFORMISANI

Ostanite fokusirani na drum pred sobom. Izaberite konfigurabilni 12,3-inčni Interaktivni ekran osetljiv na dodir (IDD) i Prikaz na vetrobranskom staklu, koji pružaju bitne informacije na dohvat ruke.

NESMETAN POGLED

Pratite drum iza sebe pomoću unutrašnjeg retrovizora ClearSight.5 Bilo da je pozadi prepunjeno prtljagom, bilo da su putnici visoki, video-prikaz uživo obezbeđuje jasan pogled.
KREIRAJTE SVOJ AUTOMOBIL

NASTAVITE DA ISTRAŽUJETE

MODELI

MODELI

Pogledajte ceo raspon modela i specifikacije.
PREGLED

PREGLED

Svestranost bez premca sa izražajnim dizajnom Jaguar.

††Pogledajte količine po WLTP-u.

Prikazane količine su rezultat službenih ispitivanja proizvođača u skladu sa zakonodavstvom EU sa potpuno napunjenom baterijom. Samo u svrhu upoređenja. Stvarne brojke mogu se razlikovati. Podaci o CO2, ekonomičnosti potrošnje goriva, potrošnji energije i dometu mogu se razlikovati zavisno od faktora kao što su stil vožnje, uslovi okoline, opterećenje, oprema točkova, ugrađeni dodaci, ruta puta i stanje baterije. Podaci o dometu zasnivaju se na proizvodnom vozilu na standardizovanoj ruti.


1Za Connected Navigation potrebna je dodatna pretplata posle početnog roka prema savetu vašeg ovlašćenog prodavca Jaguara.

2Vaš automobil je pripremljen za Apple CarPlay. Usluge koje nudi Apple CarPlay zavise od dostupnosti funkcije u vašoj zemlji, pa molimo da više informacija pogledate na https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay.

3Vaš automobil je pripremljen za Android Auto. Usluge koje nudi Android Auto zavise od dostupnosti funkcije u vašoj zemlji. Molimo vas da više informacija pogledate na https://www.android.com/auto/.

4Samo kompatibilni smart telefoni.

5Opciona funkcija. Podložno lokalnim propisima. Ako korisnici bifokalnih ili progresivnih pomagala ne mogu lako da prilagode fokus na digitalni retrovizor ClearSight, mogu se u svakom trenutku vratiti u pređašnji način rada retrovizora.


Opcione funkcije i njihova dostupnost mogu se razlikovati zavisno od specifikacija vozila (modela i pogonskog sklopa) i tržišta, ili je za njihovo postavljanje potrebna ugradnja drugih funkcija. Molimo vas da se za više pojedinosti obratite svom lokalnom ovlašćenom prodavcu, ili konfigurišete svoje vozilo putem interneta.


Vozači bi funkcije unutar automobila trebalo da koriste samo u za to bezbednim uslovima. Vozači moraju da obezbede da u svakom trenutku imaju potpunu kontrolu nad vozilom.


Funkcije Pivi i InControl, opcije, usluge trećih strana i njihova dostupnost zavise od tržišta – proverite dostupnost lokalnog tržišta i celokupne uslove kod svog ovlašćenog prodavca Jaguara. Određene funkcije dolaze sa pretplatom koju je potrebno dodatno obnoviti posle početnog roka prema savetu vašeg ovlašćenog prodavca. Dostupnost mobilne mreže ne može biti garantovana na svim lokacijama. Prikazane informacije i slike koje se odnose na tehnologiju InControl, uključujući i ekrane ili sadržaje, podložne su ažuriranju softvera, kontroli verzija i ostalim sistemskim/vizuelnim promenama, zavisno od izabranih opcija. Amazon, Alexa i svi povezani logotipovi su žigovi društva Amazon.com, Inc. ili njegovih filijala. Određene funkcije glasovnog asistenta Alexa zavise od tehnologije pametne kuće. Za korišćenje sistema Amazon Alexa potreban je korisnički račun na Amazonu.


MeridianTM je registrovani žig društva Meridian Audio Ltd. Trifield i lik sa tri polja je žig društva Trifield Productions Ltd.


Apple CarPlay je žig društva Apple Inc. Moguće je da su za krajnjeg korisnika merodavni uslovi društva Apple Inc.


Android Auto je žig društva Google LLC.