NOVI JAGUAR F-PACE SVR

Dobrodošli u naš ultimativno performantni sportski terenac, koga pokreće V8 motor na super punjenje a otelotvoruje vodeću agilnost u ovoj klasi automobila.

ISTRAŽITE PERFORMANSE

EMISIJA CO2 g/km
od 260

POTROŠNJA GORIVA U l/100km
od 11,4

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL
Koristite konfigurator kako biste dizajnirali svoj savršen Jaguar F-PACE.
PREUZETI BROŠURU
Pogledajte i preuzmite najnovije brošure Jaguar.
PRONAĐITE DILERA
Potražite najbliži Jaguar maloprodajni salon
SPECIJALNE OPERACIJE NA VOZILU
Luksuz, performanse i mogućnosti podignute su na novi nivo
PERFORMANSE
SVE ZARAD PERFORMANSI

Pružajući veće performanse, okretnost i dinamičnost nego ikada ranije, F-PACE SVR je vrhunac naše nagrađivane linije modela.

F-PACE SVR SPECIFIKACIJE
POGLEDAJTE SPECIFIKACIJE
<b>MOTOR</b>

5,0 litre


U srcu modela F‑PACE SVR leži Jaguarov moćni petolitarski V8 motor na super punjenje.
<b>MAKSIMALNA SNAGA</b>

550 KS (405kW)


Snaga od 550KS (405kW) garantuje instinskski užitak skvakog puta kada se nađete za volanom onog modela.
<b>MAKSIMALNI OBRTNI MOMENAT</b>

700 Nm (516lb-ft)


F‑PACE SVR pruža povećani obrtni moment do 700 Nm 700Nm (516lb-ft).
<b> UBRZANJE OD 0-100KM/H</b>

4,0 sekundi


Zahvaljujući najsavremenijoj tehnologiji koja uključuje funkciju dinamičkog lansiranja– F‑PACE SVR dostuže ubrzanje od 0-100km/h za samo 4,0 sekunde.
EKTERIJER
EKTERIJER

Dizajn F-PACE SVR uključuje veće usisnike za vazduh, otvore za poklopac motora, bočne otvore za blatobrane i zadnji spojler - sve to radi na povećanju potisne sile i smanjenju otpora. Rezultat: bolje performanse i bolje upravljanje.

POGLEDAJTE GALERIJU
ENTERIJER
ENTERIJER

Asertivan izgled F-PACE SVR-a upotpunjuje svestranost kabine. Od prednjih i zadnjih performansi sedišta u poluanilin koži do novog upravljača i intuitivnog info-zabavnog sistema u automobilu, Pivi Pro *. Praktičnost SUV-a zadovoljava sportski automobil stil.

POGLEDAJTE GALERIJU
VEĆI USISNICI ZA VAZDUH
Novi prednji branik doprinosi impozantnom sportskom stavu, dok veći usisnici za vazduh pomažu u hlađenju V8 Supercharged motora. Sjajna crna rešetka sa jedinstvenim satin sivim okruženjem i SVR logotipom upotpunjuje izgled.
PERFORMANTNA SEDIŠTA
Povežite se sa svojim F-PACE SVR vozilom od trenutka kada bukvalno kročite u njega i sednete u performantan sedišta izrađena od meke Windsor kože ili antilopa, ili pak semianilne kože. Na prednjim i zadnjim sedištima, kod kojih je dostupna funkcija grejanja, utisnut je SVR znak kao i jedinsteni zaštitni znak.
VOLAN
SVR kožni volansa rukohvatima za palac dodaje još sportsku osobinu, uključujući jedinstvene šavove u plameno crvenoj i laganoj lunarnoj boji, kao i SVR logotip. Sa Pivi Pro-ovim 12,3" "interaktivnim displejem za vozača koji pruža informacije na prvi pogled.
SV PREMIUM PALETA

Kako biste unapredili posebnost I spoljni izgled vašeg Jaguara, izaberite Boju ultra sjaj, saten mat ili specijalni efekat iy SV premium palete boja.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL
Atacama Orange
British Racing Green
Velocity Blue
Petrolix Blue
Amethyst Grey-Purple
Flux Silver
Ionian Silver
Sorrento Yellow
KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL

Koristite konfigurator da istražite naše mogućnosti dizajna i napravite svoj savršeni F-PACE SVR.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL
KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL
Koristite konfigurator kako biste dizajnirali svoj savršen Jaguar F-PACE.
PREUZETI BROŠURU
Pogledajte i preuzmite najnovije brošure Jaguar.
PRONAĐITE DILERA
Potražite najbliži Jaguar maloprodajni salon
SPECIJALNE OPERACIJE NA VOZILU
Luksuz, performanse i mogućnosti podignute su na novi nivo

Navedene cifre su NEDC2 izračunate na osnovu zvaničnih testova WLTP proizvođača u skladu sa zakonodavstvom EU. Samo radi poređenja. Podaci iz stvarnog sveta mogu se razlikovati. CO 2 i podaci o ekonomičnosti potrošnje goriva mogu se razlikovati u zavisnosti od pričvršćivanja točkova i dodatnih opcionalnih dodataka. NEDC2 su brojke izračunate pomoću vladine formule iz VLTP podataka ekvivalentne onome što bi bile pod starim NEDC testom. Tada se može primeniti tačan poreski tretman.

Pogledajte WLTP brojke
WLTP je novi zvanični test EU koji se koristi za izračunavanje standardizovane potrošnje goriva i CO 2 podataka za putničke automobile. Meri gorivo, potrošnju energije, domet i emisije štetnih gasova. Ovo je dizajnirano da pruži figure bliže stvarnom ponašanju u vožnji. Testira vozila sa opcionom opremom i sa zahtevnijim ispitnim postupkom i profilom vožnje.

*Povezana navigacija zahtevaće dalju pretplatu nakon početnog roka koji vam je savetovao vaš Jaguar prodavac.

Opcionalne karakteristike i njihova dostupnost mogu se razlikovati u zavisnosti od specifikacija vozila (modela i pogonskog sklopa) i tržišta ili zahtevati ugradnju drugih karakteristika kako bi se postavili. Za više detalja kontaktirajte lokalnog prodavca ili konfigurišite svoje vozilo na mreži.

Funkcije u vozilu vozači bi trebalo da koriste samo kada su to bezbedni. Vozači moraju biti sigurni da imaju punu kontrolu nad vozilom u svakom trenutku.

Karakteristike, opcije, usluge nezavisnih proizvođača i njihove dostupnosti Pivi i InControl i dalje zavise od tržišta - proverite kod svog prodavca Jaguara dostupnost na lokalnom tržištu i potpune uslove. Određene funkcije dolaze sa pretplatom koja će zahtevati dalju obnovu nakon početnog roka koji je savetovao vaš prodavac. Povezivanje mobilne mreže ne može se garantovati na svim lokacijama. Informacije i slike prikazane u vezi sa tehnologijom InControl, uključujući ekrane ili sekvence, podležu ažuriranju softvera, kontroli verzija i ostalim sistemskim / vizuelnim promenama u zavisnosti od izabranih opcija.