ISTRAŽITE JAGUAR I-PACE

ISTRAŽITE JAGUAR I-PACE

PROMIŠLJANJE BUDUĆNOSTI

Elegantni eksterijer, skulptorski oblikovan za smanjenje otpora vazduha.

I-Pace 24MY
KLIKNITE ZA INTERAKCIJU

GRACIOZNA JEDNOSTAVNOST

Pročišćen raspored i prefinjeni završni slojevi. Elegantna atmosfera celog prostora.

POTPUNO ELEKTRIČNI

Električne performanse. Nula izduvnih emisija.

NEUSTRAŠIVA SLOBODA

Lutajte još dalje bez brige o dometu. Putujte još dalje sa poverenjem uz Pivi Pro1 koji naglašava sve tačke punjenja na putu.

SPECIFIKACIJE ELEKTRIČNE VOŽNJE

EV DOMET (DO)

470 KM**

WLTP Očekivani stvarni domet do 470 km.

VREME PUNJENJA (OD)

8,58 sati*

Potpuno napunjen korišćenjem punjača od 11 kW AC.

EMISIJE

0 CO2

Uživajte u nula izduvnih emisija.

0–100 KM/H

4,8 sekundi

0–100 km/ za 4,8 sekundi.

REGENERATIVNO KOČENJE

Tehnologija regenerativnog kočenja pretvara energiju generisanu kočenjem u korisnu snagu, što omogućava duže vožnje. Preuzmite potpunu kontrolu izborom jedne od četiri postavke JaguarDrive Control za performanse, udobnost, efikasnost i nepovoljne vremenske uslove.

NAPREDNA SUSPENZIJA

Aktivna suspenzija automatski spušta automobil prilikom brzog putovanja kako bi aerodinamika bila bolja. Sistem Adaptive Dynamics kontinuirano prati i prilagođava suspenziju za vrhunsku ravnotežu udobnosti i okretnosti.

VOĐEN TEHNOLOGIJOM

Osećaj povezanosti bez napora uz niz tehnologija vama na raspolaganju.

INTUITIVNI DVOSTRUKI PRIKAZ

Uživajte u upravljanju bez napora sa dvostrukim Ekranom osetljivim na dodir Pivi Pro. Uz naš sistem Connected Navigation besprekorno prelazite sa jedne na drugu medijsku aplikaciju i menjajte nivo napunjenosti i kontrolu sistema klimatizacije, ne gubeći iz vida svoje odredište1.

BEŽIČNO PUNJENJE

Napunite svoj kompatibilni uređaj u pokretu bežičnim punjenjem na kućištu na središnjoj konzoli.

UPRAVLJANJE KLIMATIZACIJOM

Dizajnirano za efikasnost i udobnost. Tehnologija Smart Climate detektuje broj putnika u automobilu, stvara posebne vazdušne zone i optimizuje potrošnju energije za do 30 posto.

NASTAVITE DA ISTRAŽUJETE

MODELI

MODELI

Pogledajte ceo raspon modela i specifikacije.
PREGLED

PREGLED

Inovacija i dizajn u savršenoj ravnoteži.

**Pogledajte količine po WLTP-u.
Prikazane količine su rezultat službenih ispitivanja proizvođača u skladu sa zakonodavstvom EU sa potpuno napunjenom baterijom. Samo u svrhu upoređenja. Stvarne brojke mogu se razlikovati. Podaci o potrošnji energije i dometu mogu se razlikovati zavisno od faktora kao što su stil vožnje, uslovi okoline, opterećenje, oprema točkova, ugrađeni dodaci, ruta puta i stanje baterije. Podaci o dometu zasnivaju se na proizvodnom vozilu na standardizovanoj ruti.  


*Vreme punjenja zavisiće od mnogih faktora, uključujući, između ostalih, i: starost, stanje, temperaturu i postojeći nivo napunjenosti baterije; korišćeni punjač i trajanje punjenja.


1Zavisno od tržišne mobilne mreže, signala i korisničkog računa. Za Connected Navigation potrebna je dodatna pretplata posle početnog roka prema savetu vašeg ovlašćenog prodavca Jaguara.


Funkcije Pivi i InControl, opcije, usluge trećih strana i njihova dostupnost zavise od tržišta – proverite dostupnost lokalnog tržišta i celokupne uslove kod svog ovlašćenog prodavca Jaguara. Određene funkcije dolaze sa pretplatom koju je potrebno dodatno obnoviti posle početnog roka prema savetu vašeg ovlašćenog prodavca. Dostupnost mobilne mreže ne može biti garantovana na svim lokacijama. Prikazane informacije i slike koje se odnose na tehnologiju InControl, uključujući i ekrane ili sadržaje, podložne su ažuriranju softvera, kontroli verzija i ostalim sistemskim/vizuelnim promenama, zavisno od izabranih opcija. Amazon, Alexa i svi povezani logotipovi su žigovi društva Amazon.com, Inc. ili njegovih filijala. Određene funkcije glasovnog asistenta Alexa zavise od tehnologije pametne kuće. Za korišćenje sistema Amazon Alexa potreban je korisnički račun na Amazonu.  


MeridianTM je registrovani žig društva Meridian Audio Ltd. Trifield i lik sa tri polja je žig društva Trifield Productions Ltd.