ISTRAŽITE JAGUAR F-PACE.

ISTRAŽITE JAGUAR F-PACE.

MOĆNE PROPORCIJE

Zadivljujuća silueta oblikovana oko izražajne prednje rešetke, inspirisana našim prepoznatljivim uzorkom monograma.

Dodatna Pixel LED prednja svetla sa prepoznatljivim dnevnim svetlima (DRL) pružaju vam još veću vidljivost u svim uslovima.

F-Pace 24MY
KLIKNITE ZA INTERAKCIJU

PROSVETLJENA ELEGANCIJA

Opuštajući pročišćen enterijer okupan prirodnom svetlošću sa opcionim kliznim panoramskim krovom. Izaberite Sedišta Performance sa kožom Windsor za onaj osećaj vrhunskih performansi i udobnosti.
KREIRAJTE SVOJ AUTOMOBIL

PRECIZNE PERFORMANSE

Beskompromisne performanse u celom nizu motora; sve objedinjeno Jaguarovom inteligentnom dinamikom i tehnologijom AWD.

Vrhunska efikasnost koju pruža Jaguar F-PACE plug-in hibrid sa električnim dometom do 65 km.

INTELIGENTNI NAČINI VOŽNJE

Način vožnje Hybrid optimizovan je za efikasnost. Način rada Save čuva napunjenost baterije kako bi bila spremna za korišćenje u EV načinu rada – što je savršeno za putovanja gradskim zonama sa čistim vazduhom.
ELEKTRIČNI DOMET
INTELIGENTNO PUNJENJE

SPECIFIKACIJE

0–100 KM/H

4,0 sekundi

0–60 mph za 3,8 sekundi uz Jaguar F-PACE P550.

MAKSIMALNA SNAGA

575 KS**

400 kW uz Jaguar F-PACE P575.

EMISIJE (OD)

37 g/km**

KAPACITET PRTLJAŽNOG PROSTORA

1.842 litara

Zapremina izmerena simulacijom punjenja prtljažnog prostora tečnošću u Jaguaru F-PACE P250.

RESPONZIVNO UPRAVLJANJE

Reagujte na drum pred sobom u stvarnom vremenu. Dodatna tehnologija Adaptive Dynamics Jaguara F-PACE automatski prilagođava suspenziju automobila, promene stepena prenosa i upravljanje za iskustvo optimalne vožnje. Preuzmite potpunu kontrolu uz tehnologiju Configurable Dynamics kako bi odgovarala vašem stilu vožnje.

POUZDANOST U SVIM USLOVIMA

Uz Pogon na sve točkove (AWD) kao standard, možete da vozite samouvereno u svim uslovima. Za one malo manje predvidljive situacije izaberite opcionu tehnologiju Adaptive Surface Response (AdSR), koja neprekidno analizira drum pred vama kako bi bila obezbeđena optimalna trakcija.

INSTINKTIVNA DOMIŠLJATOST

Osećaj povezanosti bez napora uz niz tehnologija vama na raspolaganju.

OSTANITE INFORMISANI

Ostanite usredsređeni na drum pred sobom uz energičniju vožnju. I opcioni 12,3-inčni Interaktivni vozačev ekran (IDD) i Prikaz na vetrobranskom staklu1 mogu se konfigurisati za prikaz informacija bitnih za vaše putovanje.

BEŽIČNO PUNJENJE

Napunite svoj kompatibilni uređaj u pokretu bežičnim punjenjem na kućištu na središnjoj konzoli.

PROČIŠĆAVANJE VAZDUHA KABINE

Filtrirajte zagađivače, kao što su prašina i polen, opcionim Sistemom za pročišćavanje vazduha u kabini.

PAKET DRIVER ASSIST (POMOĆ VOZAČU)

Glatko putovanje je obezbeđeno uz Jaguarov Prilagodljivi tempomat sa tehnologijom Pomoć pri upravljanju.

NASTAVITE DA ISTRAŽUJETE

MODELI

MODELI

Pogledajte ceo raspon modela i specifikacije.
PREGLED

PREGLED

Svestranost bez premca sa izražajnim dizajnom Jaguar.

**Pogledajte količine po WLTP-u.

Prikazane količine su rezultat službenih ispitivanja proizvođača u skladu sa zakonodavstvom EU sa potpuno napunjenom baterijom. Samo u svrhu upoređenja. Stvarne brojke mogu se razlikovati. CO2Podaci o CO, ekonomičnosti potrošnje goriva, potrošnji energije i dometu mogu se razlikovati zavisno od faktora kao što su stil vožnje, uslovi okoline, opterećenje, oprema točkova, ugrađeni dodaci, ruta puta i stanje baterije. Podaci o dometu zasnivaju se na proizvodnom vozilu na standardizovanoj ruti.

1Opciona funkcija. Vozači moraju da obezbede da u svakom trenutku imaju potpunu kontrolu nad vozilom.
2Za Connected Navigation potrebna je dodatna pretplata posle početnog roka prema savetu vašeg ovlašćenog prodavca Jaguara.

Opcione funkcije i njihova dostupnost mogu se razlikovati zavisno od specifikacija vozila (modela i pogonskog sklopa) i tržišta, ili je za njihovo postavljanje potrebna ugradnja drugih funkcija. Molimo vas da se za više pojedinosti obratite svom lokalnom ovlašćenom prodavcu, ili konfigurišete svoje vozilo putem interneta.

Vozači bi funkcije unutar automobila trebalo da koriste samo u za to bezbednim uslovima. Vozači moraju da obezbede da u svakom trenutku imaju potpunu kontrolu nad vozilom.

Funkcije Pivi i InControl, opcije, usluge trećih strana i njihova dostupnost zavise od tržišta – proverite dostupnost lokalnog tržišta i celokupne uslove kod svog ovlašćenog prodavca Jaguara. Određene funkcije dolaze sa pretplatom koju je potrebno dodatno obnoviti posle početnog roka prema savetu vašeg ovlašćenog prodavca. Dostupnost mobilne mreže ne može biti garantovana na svim lokacijama. Prikazane informacije i slike koje se odnose na tehnologiju InControl, uključujući i ekrane ili sadržaje, podložne su ažuriranju softvera, kontroli verzija i ostalim sistemskim/vizuelnim promenama, zavisno od izabranih opcija. Amazon, Alexa i svi povezani logotipovi su žigovi društva Amazon.com, Inc. ili njegovih filijala. Određene funkcije glasovnog asistenta Alexa zavise od tehnologije pametne kuće. Za korišćenje sistema Amazon Alexa potreban je korisnički račun na Amazonu.

MeridianTM je registrovani žig društva Meridian Audio Ltd. Trifield i lik sa tri polja je žig društva Trifield Productions Ltd.