<h3>JAGUAR PROIZVODNA TURA U CASTLE BROMWICH</h3>

Šta je potrebno da se ožive neki od tehnološki najnaprednijih automobila na svetu? Otkrijte ovo dok vas jedan od naših stručnih vodiča vodi na ekskluzivni obilazak iskonskte fabrike u mestu Castle Bromvich gde ćete iz prve ruke biti svedoci celokupnog procesa proizvodnje, kako od lima nastaje gotovo vozilo.

REZERVIŠITE SVOJE MESTO NA EXPERIENCE VOŽNJI
PUKI METAL DO PUKOK UZBUĐENJA
Ako ste se ikada zapitali kako Jaguar oživljava, već imate Jaguar ili razmišljate da ga kupite, evo šansi da iskusite proces od početka do kraja.
ALUMINIJUM
Prva u ovoj klasi automobila, Jaguarova nova monokokna struktura od intenzivnog aluminijuma daje vozilu revolucionarnu dinamiku, prefinjenost i kvalitet u vožnji. U Lode lane-e, možete gledati kako se oblikuje ovaj savršeno konturisani trup vozila.
KIBERNETIKA
Osamdeset procenata tela Jaguara XJ konstruisano je preko stotinu visokotehnoloških robota koji rade u savršenoj sinhronizaciji. Pogledajte kako Jaguar-ova vojska robota oblikuje, i sklapa automobile, pre nego što će visoko obučeni zanatlije sa ljubavlju završiti proces naručivanja svakog jedinstvenog vozila.
DIZAJNIRAJTE SOPSTVENI JAGUAR
Razmišljate da kupite automobil marke Jaguar ? Jaguar Factori Tours nudi šansu da pogledate kako izgleda proizvodni proces jednog od naših modela.
VAŽNE INFORMACIJE ZA POSETIOCE
Kako da rezervišem mesto za učešće na turi?

Za više informacija o samom programu i dostupnosti mesta na istom

Pozovite nas na : Solihull +44 (0)121 700 4619
Castlebromwich +44 (0)333 733 3003

ili nam pošaljite mejl na solihull@jaguarexperience.com
castlebromwich@jaguarexperience.com

Broj mesta je ograničen. Molimo Vas da izvršite rezervaciju unapred.

KUPITE KARTU ZA EXPERIENCE VOŽNJU

Da li je potrebno da ponesem nešto?

Tura je dugotrajna, zato vam preporučujemo da obučete udobnu i konfornu obuću. Nošenje torbica, rančeva i druge vrste ručnog prtljaga u fabrici nije dozvoljeno. Predmete možete bezbedno ostavljati u Jaguar Visitor Centru. Želimo da se tokom obilaska možete približiti našim proizvodnim linijama. Obezbedićemo zaštitnu odeću/rukavice za pokrivanje predmeta kao što su satovi, nakit i narukvice. Naš savet je da takve predmete ostavite na sigurnom kod kuće.Prilikom posete našem obektu vaše noge i ruke moraju biti pokrivene odgovarajućim zaštitnimim mantilima, i morate nositi udobnu obuću. Otvorene cipele, sandale, šorc i majice nisu dozvoljeni ni u jednom proizvodnom pogonu.

Koja je minimalna starosna dob za učešće na programu?

Da biste mogli da učestvujete u turneji, morate imati više od 10 godina. Mlađi od16 godina mora biti u pratnji odrasle osobe.

Da li mogu da parkiram svoje vozilo ispred fabrike?

Parkiranje jeb dozvoljeno i besplatno na lokaciji fabrike.

Kada treba da dođem?

Sve u našoj fabrici radi precizno. Molimo vas da stignete u Jaguar Visitor Center 15 minuta pre početka, kako biste potvrdili rezervaciju i pripremili se za polazak.

Da li smem da fotografišem?

Fotografisanje je dozvoljeno samo u određenim delovima pogona, stoga vas najljubaznije molimo da svaki puta kada želite da napravite fotografiju za dozvolu pitate vašeg vodiča.

Da li postoji pristup za osobe sa invaliditetom?

Turneja pruža pristup osobama sa invaliditetom. Međutim, molimo vas da nas obavestite o određenim potrebama tako da se eventualni potrebni dogovori mogu unapred ugovoriti.

KAKO DA DOĐEM DO LOKACIJE FABRIKE

ADRESA
The Jaguar Visitor Centre, Castle Bromwich,
Chester Road, Castle Vale, Birmingham, B35 7RA, UK

KOORDINATE ZA PARKIRALIŠTE:
52°30’55”N 1°47’55”W
52.515289, -1.798842

SMERNICE

Radujemo se vašoj poseti, ali zapamtite da su mesta veoma ograničena, zato vas molimo da rezervišete unapred.

REZERVIŠITE SVOJE MESTO NA VANTURISTIČKOM PUTOVANJU
Prijavite se za učešće na Jaguar avanturističkom putovanju na kome ćete testirtati naša vozila
 PRONAĐITE MALOPRODAJNI SALON
 Potražite najbliži maloprodajni salon Jaguar vozila
PREUZMITE BROŠURU
Pogledajte i preuzmite najnovije brošure Jaguar
ZAKAŽITE TEST VOŽNJU
Zakažite probnu vožnju preko svog lokalnog prodavača Jaguara