JAGUAR E‑TYPE ZERO

Posedujte najlepše električno vozilo na svetu.

Polazeći od uspeha njegove zadivljujuće koncepcijske forme, sa zadovoljstvom objavljujemo proizvodne planove za naš Jaguar E-type Zero - donoseći našu slavnu prošlost u električnu budućnost.

Godine 1961. Jaguar E-type zacrtao je pravilnik svojim balansom sportskih performansi i profinjenim stilom. Danas, E-type Zero - potpuno fabrički obnovljen i pretvoren u originalni E-type - kombinuje duh naše ikone 60-ih sa tehnologijom pogonskog sklopa nulte emisije štetnih gasova.

Zainteresovani ste da posedujete najlepši električni automobil na svetu? Javite se još danas.

OČUVALI SMO ČISTOĆU IKONE

"Kod Jaguar Classic-a nešto je posebno na horizontu. U današnjem okruženju koje je sve više zainteresovano za pitanja očuvanja životne sredine, uskoro ćemo ponuditi konverzije u potpuno električne pogone koji očuvaju izgled, rukovanje i performanse originalnih E-tipova - a istovremeno nude nultu emisiju iz izduvne cevi.Ove konverzije će biti u potpunosti reverzibilne i mogu se primeniti na bilo koji motor od 6 cilindara kod modela E-type
IZUZETAN ELEKTROPOGON

IZUZETAN ELEKTROPOGON

Potpuno električni litijum-jonski pogonski sklop je veličine slične originalnom Jaguaru pravoj šestici i smešten je na istom mestu radi optimalne distribucije težine i rukovanja. Sofisticirani reduktor za jednostruku brzinu pomaže da se proizvede maksimalna snaga u najmanjem mogućem otisku.
PERFORMANSE INSPIRISANE MODELOM I-PACE

PERFORMANSE INSPIRISANE MODELOM I-PACE

Kombinujući našu ekspertizu za restauraciju sa vrhunskom tehnologijom Jaguar I-PACE,a E-type Zero pruža performanse bez kompromisa. Ubrzanje od 0-62mph u našem konceptu automobilu postiže se z znatno manje od 7 sekundi i zahvaljujući nepromenjenoj podeli težine na prednjem i zadnjem delu vozi se i koči kao u originalu.
BEZVREMENSKI STIL UPOTPUNJUJU SAVREMENE TEHNOLOGIJE

BEZVREMENSKI STIL UPOTPUNJUJU SAVREMENE TEHNOLOGIJE

Pored vrhunskog modernog pogona, modifikovane instrumentacije i efikasnih LED farova, E-type Concept Zero pruža vozačima jedinstvenu priliku da komplimentiraju originalnu unutrašnjost svog modela 60-ih godina sa opcionim sistemom za zabavu, i ekranom osetljivim na dodir. To je savršen spoj tradicionalnog zanata i modernosti.