JAGUAR KLASIK

U Jaguar Land Rover Classic-u posvećeni smo očuvanju i vraćanju naše automobilske baštine kako bi buduće generacije u istoj uživale i istu negovale. Takođe smo posvećeni stvaranju inicijativa za očuvanje i održavanje klasičnih Jaguara, dajući našoj slavnoj prošlosti najbolju moguću budućnost kroz obnovu, pa čak i elektrifikaciju.

E-TYPE ZERO

Posedujte najlepše električno vozilo na svetu. E‑type Zero prenosi imidž ikone 60-ih u moderno doba zahvaljujući našem prelasku na potpuno el pogon, što predstavlja iskorak u novu generaciju automobila.

ISTRAŽITE MODEL E-TYPE ZERO
NASTAVAK modela D-TYPE

Legendarni D-type izazvao je zlatnu eru u Le Man-u, pobedivši na ikoničnoj trci od 24 sata 1955, '56 i '57 i vratio Jaguara na trkačku kartu. I 62 godine D-type se vratio, s ljubavlju obnovljen i rekreiran kao deo serije „Nastavak Jaguar Classic-a“.

SAZNAJTE VIŠE
JAGUAR LAND ROVER CLASSIC RADIONICE

Sa ponosom predstavljamo novi pogon Classic Vorks. Sa najkvalifikovanijim inženjerima i istorijskim automobilskim stručnjacima, želimo da ponudimo najbolje u objektima za montažu, restauraciju, servis i održavanje.

SAZNAJTE VIŠE
AUTENTIČNA VOZILA
Oživljavamo našu bogatu istoriju pažljivim obnavljanjem ograničenih izdanja Klasičnih Jaguara, uključujući i kultni lagani E-type, legendarni XKSS i predstavljamo revolucionarni električni E-type Concept Zero.
SAZNAJTE VIŠE
SERVISI ZA VLASNIKE
Opremljen stručnim inženjerima i istorijskim automobilskim stručnjacima, ovaj objekat ima za cilj pružiti istinsko garantovano servisiranje, restauraciju i prodajnu pomoć za sve klasične modele Jaguara, ma koliko oni bili stari.
SAZNAJTE VIŠE
ORGINALNI DELOVI
Obezbeđujući originalne klasične delove Jaguara hiljadama kupaca širom sveta, ključni cilj Jaguar originalnih delova je pružanje najvišeg nivoa usluge i kvalitetnih originalnih proizvoda kupcima koji brinu o starijim vozilima.
SAZNAJTE VIŠE
ISKUSTVA VOŽNJE KLASIK MODELA
Ne morate imati klasični Jaguar da biste iskusili uzbuđenje zbog volana. Naša klasična iskustva pružaju jedinstvenu priliku da živimo duh, romantiku i uzbuđenje Jaguar-ove prošlosti.
SAZNAJTE VIŠE
KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL
Koristite konfigurator kako biste dizajnirali svoj savršeni Jaguar
PREUZMITE BROŠURU
Pogledajte i preuzmite najnovije brošure Jaguar
 PRONAĐITE MALOPRODAJNI SALON
 Potražite najbliži maloprodajni salon Jaguarova vozila
ZAKAŽITE TEST VOŽNJU
Zakažite test vožnju na putu u dogovoru sa predstavnicima našeg lokalnog salona.