POUZDANOST JAGUARA

Kompanija Jaguar ulaže najveće napore i istinski je posvećena proizvodnji najbezbednijih, najpouzdanijih salonaca, sportskih i SUV automobila, automobila koji odišu luksuzom koji stvara zavisnost,uz nadmoćan kapacitet performansi.

Od prve skice dizajnerove olovke i fino podešenih izračunavanja, preko hiljada kilometara virtuelnog, laboratorijskog i stvarnog testiranja, pa sve do proizvodnje, montaže i isporuke naših vozila - kvalitet i pouzdanost su ugrađeni u sve što radimo.Zbog toga svake godine ulažemo 13 miliona funti u softver i hardver za napredni kompjuterski inženjering (CAE). To omogućava brže i preciznije dizajniranje komponenti, testiranje i optimizaciju za milione virtuelnih kilometara pre nego što su ikada fizički stvoreni - proces koji nam pomaže da uštedimo preko 1,2 miliona kilometara vožnje i 290 tona CO2 dok razvijamo model.Zbog toga svaki novi dizajn menjača prolazi kroz kontinuirani test statičke stabilnosti u trajanju od 12 nedelja u našim visokotehnološkim laboratorijama, simulirajući 10-godišnji životni ciklus vožnje od 240.000 kilometara u deliću vremena. Zbog toga vozimo automobile u smrznute šumeseverne Švedske na temperaturama do -40 ° C , u pustinje Arizone i Dubaija na + 50 ° C, i brzu testnu stazu u Nardou u Italiji, pre nego što ih gurnemo na 8.000 kilometara oko izazovnog kruga Nurburgring Nordschleife u Nemačkoj. - sve zarad provereda li tehnologija funkcioniše jednako dobro u stvarnom svetu i kako bismo vozilu dali konačni pečat odobrenja.Kada se Jaguar konačno proizvede, to je razlog zašto je radilica Ingenium motora polirana na toleranciju od 0,003 mm - što je šest procenata debljine ljudske dlake - kako bi se postigla neverovatna efikasnost do 3,8l / 100 km (75mpg) i CO 2 emisija od samo 99g / km. Zbog toga najsavremeniji laseri i kamere izvršavaju proveru kvaliteta u 168 tačaka na svakoj šasiji, pri čemu su propusti na ploči provereni na tačnost od +/- 0.5 mm, pre finalnog Monsunovog testa, koji natapa vozilo sa 6.000 litara vode."Vrhunski inženjering je u osnovi Jaguar Land Rovera “, kaže izvršni direktor Product Engineering-a Nick Rogers. „Osnovno je da pružite kupcima izuzetno poželjnia vozila, i iskustava koja će voleti tokom celog života. Jaguar Land Rover najveći je investitor u istraživanje, razvoj i inženjering u Velikoj Britaniji, u fiskalnoj 2014/15 u te svrhe potrošili smo 3,1 milijardu funti, a nedavno smo proširili svoje hinženjerske kapacitetei, omogućavajući time proizvodnju uzbudljivijih vozila, koja su brža i efikasnija na tržištu - sa poboljšanom trajnošću i pouzdanošću.”Jaguar Land Rover kombinuje stručna znanja iz visokotehnoloških industrija, kao što su vazduhoplovstvo i Formula 1 ™, kako bi revolucionirao način na koji se automobili razvijaju i pružio nivo performansi i sposobnosti koji se jednostavno ne mogu postići tradicionalnim procesima.

"U SRCU KOMPANIJE JAGUAR LAND ROVER LEŽI NAJMODERRNIJI INŽENJERING. ON JE KLJUČAN U PRUŽANJU KLIJENTIMA VISOKO OP?REEMLHJENA VOZILА, U PRIREĐIVANJU ISKUSTAVA KOJA BUDE LJUBAV ZA CEO ŽIVOT."


NICK ROGERS

Izvršni direktor, Product Engineering

Jaguar F-PACE- Ispitivanje pri hladnom vremenu, Arjeplog, Švedska
VIŠE PRIČA
GLOBALNI OBJEKTI

Objavljeno: 18-08-2016

JLR ulaže najveće napore kako bi učinio da svaki Jaguar bude najmoćnije, najpouzdanije i najsigurnije vozilo koje ćete ikada voziti.
SAZNAJTE VIŠE
VIRTULENI INŽINJERING

Objavljeno: 18-08-2016

Mnogo ulažemo u vrhunske alate za virtuelni inženjering koji omogućavaju da se novi proizvodi - i napredne tehnologije koje ih pokreću - dizajniraju brže, efikasnije i snažnije. Krajnji rezultat je Jaguar vozilo koje je pouzdano i izdržljivo.
SAZNAJTE VIŠE
PROCES TESTIRANJA

Objavljeno: 18-08-2016

Tokom svake faze dizajna, razvoja i proizvodnje, svaka komponenta Jaguara prolazi kroz hiljade testova i provera sigurnosti, izdržljivosti i kvaliteta, osiguravajući da je gotov proizvod najpouzdaniji,stoga sa sigurnošću možemo reći da je Jaguar najpouzdaniji automobil koji možete voziti.
SAZNAJTE VIŠE