ISTITUTO EUROPEO DI DESIGN (IED)

Jaguar i IED Torino nudiće novi Masters tečaj s drugačijom perspektivom na dizajn automobila.

PARTNERTVO NA NIVOU DIZAJNA VOZILA

IED Torino kurs koji se nudi od 2017. godine prvi će se fokusirati na dizajn enterijera automobila i korisničko iskustvo. Staviće korisnika u središte procesa dizajniranja, a zatim će istražiti kako dizajn enterijera može uticati na spoljašnost - a ne obrnuto. Još jednom, Jaguar je pionir u edukacijama i dizajnerskim inovacijama.

SADRŽAJ TEČAJA
Ovaj jednogodišnji master tečaj svetske klase predavaće se na engleskom jeziku i, između ostalog, obuhvatiće: nove tehnologije; identifikaciju modela enterijera i modela upotrebe; tradicionalne i vrhunske materijale; nove obloge i tehnologije i platforme interfejsa (posebno dizajn interfejsa).
DIZJAN GURUI U UČIONICI
Jaguar u potpunosti učestvuje u strukturi i sadržaju kursa, kao i u odbrani i izboru završnih disertacija. Studenti će takođe moći da uče od profesionalaca poznatih u industriji, jer će kao gostujući predavači prisustvovati Jaguar direktor dizajna, Ian Callum, zajedno sa ključnim članovima njegovog tima, kako sa unutrašnje tako i sa spoljne strane dizajna.
ŠTA KAŽU TOP MENADŽERI KOMPANIJE
“Jaguar je presretan što sarađuje sa tako uglednom institucijom kao što je IED u Torinu za svoje prve majstore (mastere) u dizajniranju enterijera automobila i korisničkom iskustvu. Program će pružiti jedinstven uvid u proces dizajniranja automobila i moj tim i radujem se saradnji sa talentovanim studentima na ovom programue.”

Ian Callum, Direktor dizajna
KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL
Koristite konfigurator kako biste dizajnirali svoj savršeni Jaguar
PREUZMITE BROŠURU
Pogledajte i preuzmite najnovije brošure Jaguar
 PRONAĐITE MALOPRODAJNI SALON
 Potražite najbliži maloprodajni salon Jaguarova vozila
ZAKAŽITE TEST VOŽNJU
Zakažite test vožnju na putu u dogovoru sa predstavnicima našeg lokalnog salona.