F‑TYPE KOGA KRASI TIPIČAN BRITANSKI DUH

Naši dizajneri učinili su najsuvremeniji moderni britanski sportski automobil više britanskim nego ikad.

DRAMATIČNIJI, UZBUDLJIVIJI, VIŠE BRITANSKI

Globalno prepoznatljiv kao ikona savremenog dizajna i dobitnik nagrade Vorld Car Design of the Year, F-TYIPE je sada dostupan u prestižnom britanskom dizajnerskom izdanju za kupe i kabriolet stilovima karoserije. Na osnovu F-TYPE 'S' modela, automobil dolazi u crvenoj, beloj ili plavoj boji (ili crnoj boji ako insistirate).

SUPTILNE PROMENE, POSEBNE BOJE

Male promene doprinose velikoj razlici. British Design Edition F‑TYPE odlikuju sjajni prednji spliter sa sjajnim bočnim nastavcima, karoseriu i zadnji venturi, dok je na kupeu dostupan fiksni spojler. Točkovi su i veći - 20 inča, sa jedinstvenim finišom i crvenim čeljustima kočnica. Suptilne jednobojne značke sa Union Jackom detaljno krase prednju rešetku i vrata prtljažnika.

PODCENJENI ENTERIJER

Unutrašnjost automobila je poboljšana, sa suptilnim usavršavanjima, uključujući vrhunsku Jet kožu u celom delu, karbonskim vlaknima koji zamenjuju aluminijum, i britanskim brendom Design Edition na centralnoj konzoli i sportskim sedištima. Imajući u vidu praktičnost, kabriolet se može pohvaliti sa dodatnih 8 litara prtljažnog prostora u odnosu na prethodne modele.

ŠTA KAŽU TOP MENADŽERI KOMPANIJE

“F-TYPE je sportski automobil koji uzbuđuje čula, sa vizuelnom dramom koja je, kako individualna, tako i britanska. Stvaranje britanskog dizajnerskog izdanja ( British Design Edition) pružilo nam je mogućnost da suptilno poboljšamo način na koji F-TYPE izgleda - iznutra i spolja.”

Ian Callum, Direktor of Dizajna

UNAPREĐENJA MIMO DIZAJNA VOZILA

Dok su dizajneri Jaguara poboljšali estetiku F-TYPE-a, tehnolozi su takođe bili zauzeti. InControl aplikacije omogućavaju daljinsku interakciju sa autom putem pametnog telefona ili Apple Watch-a. Zvuk je nadograđen sa dva Meridian audio sistema. Najvažnije od svega, kucajuće srce automobila je 3,0 litarski V6 motor snage 380KS,na superpunjenje, prilagođen šesterostepenom manuelnom ili osmostepenom Quickshift menjaču, sa zadnjim ili pogonom na sve točkove i unapređenim kočnim sistemom.

POGLEDAJTE GALERIJU
ŽELIM DA PRIMAM OBAVEŠTENJA
Prijavite se kako bi dobijali obaveštenja o najnovijim dešavanjima u kompaniji Jaguar
KONTAKTIRAJTE NAS
Kontaktirajte nas za Jaguar korisničku pomoć ili opšta pitanja
KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL
Zakažite probnu vožnju preko svog lokalnog maloprodajnog prodavca Jaguara
 PRONAĐITE MALOPRODAJNI SALON
 Potražite najbliži maloprodajni salon Jaguarova vozila
KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL
Koristite konfigurator kako biste dizajnirali svoj savršeni Jaguar
PREUZMITE BROŠURU
Pogledajte i preuzmite najnovije brošure Jaguar
 PRONAĐITE MALOPRODAJNI SALON
 Potražite najbliži maloprodajni salon Jaguarova vozila
ZAKAŽITE TEST VOŽNJU
Zakažite test vožnju na putu u dogovoru sa predstavnicima našeg lokalnog salona.