NESTVARAN DIZAJN

Jaguar je posvećen da svetu donese sjajan dizajn koji predstavlja vizuelnu dramu, očarava i privlači emocije, ne samo u pravljenju prelepih vozila, već u svim aspektima života.

INSPIRACIJA KOJA TRAJE

Tokom godina, dizajneri Jaguara zamislili su toliko zavodljivih, ikoničnih automobila: među njima i D-type, sa svojom aerodinamičnom grbom; E-type, koji je, po svemu sudeći, najpoželjniji Jaguar automobil; i nagrađivani XE - kome je dodeljena nagrada za najlepši automobil na 201-om Međunarodnom festivalu automobila u Parizu. Čini se da postoji beskrajni izvor inspiracije. Pitanje je jednostavno, šta dalje? Ovde u Dizajnerskom prostoru prvo ćete saznati odgovor na to pitanje.

F‑TYPE KOGA KRASI TIPIČAN BRITANSKI DUH
Već svetski poznat po svom dizajnu, privlačnost modela F-TYPE još je pojačana ekskluzivnim britanskim dizajnerskim izdanjem. Na osnovu F-TYPE 'S' modela, mnoštvo vizuelnih poboljšanja, unutrašnjih dodira i posebne palete boja, inspirisanih Union Jack-om, čine ovaj britanski sportski automobil još više britanskim.
SAZNAJTE VIŠE
NAJMOĆNIJI JAGUAR IKADA
Spajajući klasični stil sa najnovijom pogonskom tehnologijom i mogućnostima motora, Jaguar F-TYPE Project 7 savršen je spoj istorijskog dizajna i dinamike 21-og veka. Otkrijte kako je ovaj specijalni kolekcionarski sportski automobil postao najbrži i najsnažniji Jaguar koji je ikada napravljen.
SAZNAJTE VIŠE
OBLIKOVAN REČIMA
Na londonskom festivalu dizajna otvorena je izvanredna skulptura koju su stvorili Jaguar-ovi dizajneri. Jaguar XE životne veličine formiran rečima, na većem broju jezika, koji se koriste da se opišu; njegov izgled, osećaj, pogon i udobnost.
SAZNAJTE VIŠE
KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL
Koristite konfigurator kako biste dizajnirali svoj savršeni Jaguar
PREUZMITE BROŠURU
Pogledajte i preuzmite najnovije brošure Jaguar
 PRONAĐITE MALOPRODAJNI SALON
 Potražite najbliži maloprodajni salon Jaguarova vozila
ZAKAŽITE TEST VOŽNJU
Zakažite test vožnju na putu u dogovoru sa predstavnicima našeg lokalnog salona.