DELOVI ZA JAGUAR CLASSIC MODELE
DELOVI ZA JAGUAR CLASSIC MODELE

„Obezbeđujući originalne klasične delove Jaguara hiljadama kupaca širom sveta, ključni cilj Jaguar Classic Parts-a je da pruži najviši nivo usluge i kvalitetnih originalnih proizvoda kupcima koji se brinu za starija vozila. Svi delovi se proizvode prema preciznim specifikacijama Jaguara od strane originalnih dobavljača, kad god je to moguće. Pored toga, koriste se autentični Jaguar-ovi crteži i alati, obezbeđujući da su delovi orginalni. "

PONOVO ISPRIČANA ISTORIJA

Jaguar Classic Genuine paneli nisu samo puko kopirani - oni su ponovo oživljeni. Istinski kao orginalni, i istinke prema zaveštanju koje ostavlja Jaguar.

SAZNAJTE VIŠE
DOVOLJNO REZERVNIH DELOVA

Jaguar Classic Parts skladišti rezervne delove, pribor i potrošni materijal za sledeće Jaguar i Daimler modele : X300 (6 i 12 cilindra), XJS, Series 3 XJ12, XSJ6, XJ8 (Ks308) i XJ12 XJ40 (KSJ81) i Daimler Limousine do 1992. godine, dok je model XK8 / R (Ks100) dodat u seriju Classic Parts tokom 2015-te.

ORGINALNI ARTIKLI

„Podržavajući globalno širenje Jaguar automobila, Jaguar Classic Parts nudi višejezičnu Jaguar katalogizaciju i mrežni sistem za naručivanje sa preko 22.000 referentnih brojeva delova, zajedno sa dijagramima, supersecijama i podacima o primeni vozila. Jaguar Classic Parts ima za cilj da pruži isti nivo usluge i kvalitetnih originalnih proizvoda kao što je to ima potpuno novi vlasnik Jaguara. Koristeći originalne delove Jaguara direktno iz kompanije Jaguar, vlasnici starijih vozila su u mogućnosti da svoje automobile drže na putu mnogo duže, uvereni da svi precizni delovi rade što je efikasnije i efektivnije. "

POSETITE VEBSAJT CLASSIC DELOVA
KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL
Koristite konfigurator kako biste dizajnirali svoj savršeni Jaguar
PREUZMITE BROŠURU
Pogledajte i preuzmite najnovije brošure Jaguar
 PRONAĐITE MALOPRODAJNI SALON
 Potražite najbliži maloprodajni salon Jaguarova vozila
ZAKAŽITE TEST VOŽNJU
Zakažite test vožnju na putu u dogovoru sa predstavnicima našeg lokalnog salona.