JAGUAR HERITAGE PARTS
OTVARAMO SVET NOVIH MOGUĆNOSTI

Osiguravajući da E-type ostane veran svojoj Jaguar liniji , za ovaj ikonični klasik je sada dostupan kompletan set od 30 karoserijskih ploča. Obnovljen pomoću vrhunske 3D CAD tehnologije, svaki deo je precizna reprodukcija originalne serije 1 E-type-a.

ORGINALNA REKREACIJA

Nikada nije postojao drugi automobil sličan Jaguar E-type-u - i to sa dobrim razlogom. Prava originalnost dolazi bez kompromisa. Postavlja standarde koje drugi slede. I zato mnogi vlasnici E-type-a veruju originalnim delovima Jaguar Heritage da bi održali autentičnost jednog od najoriginalnijih automobila koji će ikada ulepšati put.

PONOVNA OBRADA _ REINŽENJERING - REPRODUKCIJA

Za potpunu i istinitu reprodukciju ikoničnog E-tipa, naši kvalifikovani tehničari i inženjeri koristili su najsavremeniju tehnologiju skeniranja kako bi digitalno preslikali svaki centimetar originalne serije 1 E u 3D obliku. Ova visoko precizna skeniranja su zatim preneta u CAD slike kako bi se stvorio kompletan i virtuelni model automobila za savršeno poravnavanje panela. Za razliku od neoriginalnih panela, naši E-paneli su elektro presvučeni, što pruža otpornost na koroziju.

POGLEDAJTE KAKO SE VAŠ E-TYPE PONOVO RAĐA

Najsavremeniji inženjering za Jaguar kalsike.

Posetite Jaguar Heritage vebsajt
KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL
Koristite konfigurator kako biste dizajnirali svoj savršeni Jaguar
PREUZMITE BROŠURU
Pogledajte i preuzmite najnovije brošure Jaguar
 PRONAĐITE MALOPRODAJNI SALON
 Potražite najbliži maloprodajni salon Jaguarova vozila
ZAKAŽITE TEST VOŽNJU
Zakažite test vožnju na putu u dogovoru sa predstavnicima našeg lokalnog salona.