INFORMACIJE O JAGUARU
CASTROL ULJE PROFESSIONAL<br>EKSKLUZIVNO PREPORUČEN ZA JAGUAR

Pošto je Castrol® Jaguar globalni partner za maziva, svaki Jaguar motor započinje svoj život sa Castrolom iznutra. To takođe znači da kupci Jaguara dobijaju isto kvalitetno ulje tokom servisiranja koje Jaguar zahteva prilikom izrade vozila.

CASTROL EDGE PROFESSIONAL

POGLEDAJTE FILM

CASTROL EDGE PROFESSIONAL

POGLEDAJTE FILM
DOSTUPNOST U VAŠEM MALOPRODAJNOM JAGUAR SALONU
Još 1989. godine Castrol i Jaguar radili su zajedno na formulaciji maziva za trku 24 sata u Le Mansu. Castrol je već više od 11 godina zvanični Jaguar-ov tehnološki partner za maziva i snabdeva nas specijalnim mazivima Castrol Professional.Sveobuhvatan asortiman proizvoda posebno je dizajniran prema Jaguar-ovim zahtevima. Jaguar ekskluzivno preporučuje Castrol EDGE® Professional.
CO-INŽENJERING ZA RAZVOJ PRAVOG ULJA ZA VAŠ MOTOR
Jaguar inženjeri i Castrol-ovi tehnolozi blisko su sarađivali na razvoju maziva posebno dizajniranih za Jaguar motore. Ovaj co-inženjerski pristup znači da su Castrol Professional ulja detaljno testirana u Jaguar motorima tokom njihove razvojne faze. Ovo je pomoglo da se obe tehnologije optimizuju kako bi se postigle izvanredne performanse, poboljšana ekonomičnost goriva i smanjena emisija CO 2 .
NAŠE NAJJAČE ULJE JE JAKO KAO TITANIJUM
Castrol EDGE Professional je pojačan sa TITANIUM FST TM , što udvostručuje snagu filma. Prevencijom propadanja uljanog trenja smanjuje se trenje što pomaže u maksimiziranju performansi motora. Do 45 % je bolji * od glavnog konkurenta u smanjenju kontakta metal na metal, uvek je spreman da pruži visoke nivoe performansi koje zahtevaju vozači Jaguara.
PRVO NA SVETU ULJE KOJE JE CO<sub>2</sub> NEUTRALNO ŠTO SE TIČE ARDA MOTORA
Castrol EDGE Professional je prvo sertifikovano CO 2 neutralno motorno ulje i svaka litra je sertifikovano CO 2 neutralna prema najvišim globalnim standardima. U 2014. godini 200 000 tona CO 2 trebalo bi da se globalno neutrališe Castrol-ovom tehnologijom posvećenom smanjenju ugljeničnog oksida. Bilo koji CO 2 koji ostaje u Castrol-ovom procesu proizvodnje nadoknađuje se ulaganjem u projekte smanjenja emisija kao što su pošumljavanje u Keniji, čista proizvodnja električne energije u Kini i vetroelektrane u Novoj Kaledoniji.
CASTROL EDGE PROFESSIONAL: DOSTUPNO KOD VAŠEG MALOPRODAJNOG PRODAVCA

Jaguar ekskluzivno preporučuje Castrol EDGE Professional ulje dizajnirano da savršeno dopunjuje naše motore i optimizuje performanse. Castrol EDGE Professional su na raspolaganju u prodavnicama kompanije Jaguar.

 PRONAĐITE MALOPRODAJNI SALON

*U Castrol-ovom testu čvrstoće sa promenljivom brzinom, Castrol EDGE Professional pojačan sa TITANIUM FST ™ dao je do 45% manje kontakta metal-metal od proizvoda velikog konkurenta maziva. Testirani su proizvodi koji predstavljaju 61% našeg obima prodaje u 2012. godini.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL
Koristite konfigurator kako biste dizajnirali svoj savršeni Jaguar
PREUZMITE BROŠURU
Pogledajte i preuzmite najnovije brošure Jaguar
 PRONAĐITE MALOPRODAJNI SALON
 Potražite najbliži maloprodajni salon Jaguarova vozila
ZAKAŽITE TEST VOŽNJU
Zakažite test vožnju na putu u dogovoru sa predstavnicima našeg lokalnog salona.