JAGUAR ASSISTANCE

JAGUAR ASSISTANCE

Jaguar Pomoć na putu

Uz našu Pomoć na putu, bićete zaštićeni uvek i svugde u Evropi. Možete da je koristite tokom prve tri godine garantnog roka vašeg automobila, bez ograničenja kilometraže.
U slučaju kvara ili nezgode, tu smo za vas 24 sata dnevno, 365 dana u godini:

Iz Srbije 0800 300 176
Međunarodni broj +381 11 4123 569

Kada nazovete, pitaćemo vas

- vaše ime
- vašu lokaciju
- broj vaše registarske tablice ili identifikacioni broj vozila (VIN)
- kratak opis problema
- broj telefona za kontakt

Opšte odredbe i uslovi

Jaguar Pomoć na putu dostupna je u sledećim zemljama: Albanija, Austrija, Belgija, Bosna i Hercegovina, Bugarska, Češka, Danska, Estonija, Finska, Francuska, Gibraltar, Grčka, Holandija, Hrvatska, Irska, Island, Italija, Kosovo, Letonija, Lihtenštajn, Litvanija, Luksemburg, Mađarska, Makedonija, Moldavija, Norveška, Nemačka, Poljska, Portugalija, Rumunija, Slovačka, Slovenija, Srbija, Španija, Švedska, Švajcarska, Turska i Ukrajina.

U nekim slučajevima moguća su finansijska ograničenja – za detalje pregledajte priručnik Prednosti garancije.

POGODNOSTI

SPASAVANJE I VUČA

POMOĆ U SLUČAJU KVARA

Ako kvar ili tehnički problem (kada se uključi crveno upozoravajuće svjetlo) spreči početak ili nastavak vašeg putovanja u nekoj od ovlašćenih zemalja, Jaguarova podrška organizovaće popravku na licu mesta kada je to moguće (i zakonski dopušteno) ako telefonska podrška nije dovoljna, i ponudiće uslugu vuče u najbližem ovlašćenom prodavcu JLR radi dijagnoze ili popravke ako popravka na putu nije moguća.

Čak i u nezgodama u kojima snosite odgovornost, kao što je prazan rezervoar ili napunjeno pogrešno gorivo, gubitak ključeva ili kvar baterije, Jaguar Assistance pružiće vam potrebnu podršku.

POMOĆ U SLUČAJU NESREĆE

Ako se nalazite u jednoj od ovlašćenih zemalja i ne možete da nastavite putovanje zbog nesreće, Jaguar Pomoć na putu organizovaće vuču do najbližeg ovlašćenog servisera JLR ako popravka na putu nije moguća.

DODATNE POGODNOSTI

POMOĆ U SLUČAJU KVARA

Zamensko vozilo

Jaguar Assistance obezbediće vam zamensko vozilo do popravke vašeg vozila i povratka u vašu zemlju. Molimo da imate na umu da dostupnost vozila zavisi od lokalnih uslova. Moguća je primena odredbi i uslova najma odgovarajućih firmi za iznajmljivanje automobila. Kreditna kartica takođe može biti potrebna zavisno od lokalnih zakona posle prijema zamenskog vozila.

ALTERNATIVE

Taksi
Jaguar Assistance pokriće troškove taksija do najbliže železničke stanice ili aerodroma.

Voz
Putovanje prvom klasom železnice.

Avion
Letovi u ekonomskoj ili premium ekonomskoj klasi.

ALTERNATIVE

Smeštaj
Ako vam je potrebno dodatno noćenje, Jaguar Assistance pokriće troškove jednog noćenja u hotelu sa četiri ili pet zvezdica uključujući doručak za sve u vozilu ili do sedam noćenja pod istim uslovima ako se nalazite van svoje zemlje.

POMOĆ U SLUČAJU NESREĆE

U slučaju nesreće na putu možete da uživate u svim pogodnostima, ali zamensko vozilo ograničeno je na najviše dva radna dana od trenutka kada je vozilo odvezeno u ovlašćeni servis.

DODATNE USLUGE

Preuzimanje ili vraćanje popravljenog vozila (zemlja prebivališta / inostranstvo)

Možete da birate između preuzimanja popravljenog vozila ili da Jaguar Support organizuje prevoz popravljenog vozila na vašu glavnu adresu ili na destinaciju po vašem izboru.

Prevoz nepopravljenog vozila (zemlja prebivališta / inostranstvo)

Jaguar Support organizovaće prevoz nepopravljenog vozila na vašu glavnu adresu ili na destinaciju po vašem izboru.

Gore opisane usluge odnose se na slučaj kvara ili sudara na putu.Odricanje od odgovornosti:
*Ponuda je dostupna od 16MY za Jaguar XF i XJ (ne odnosi se na 15MY) i od 17MY za Jaguar F-TYPE.
*
*Od datuma aktiviranja programa.