JAGUAR I-PACE NA POTPUNO ELEKTRIČNI POGON

NAGLASCI

ELEKTRO PERFORMANSE (PERFORMANSE VOZILA NA ELEKTRO POGON)

I‑PACE je automobil za pravog vozača. Njegovi električni motori i skoro savršena raspodela težine daju 696 Nm trenutnog obrtnog momenta za agilnost sportskog automobila.

VOZNI OPSEG

VOZNI OPSEG

Faktori kao što su temperatura i brzina vožnje mogu uticati na vaš domet električne vožnje. Koristite kalkulator voznog opsega da biste saznali gde vas I-PACE može odvesti.

VOZNI OPSEG

470KM††


Pređite do 470km sa potpuno napunjenom baterijom*.
Navedena brojka predstavlja rezultat WLTP testa. Podaci u realnom vremenu mogu se razlikovati u zavisnosti od stila vožnje.

VREME PUNJENJA

8,5 sati*


Korišćenjem AC punjača od 11kV, potpuno punjenje se može postići za samo 8,5 sati*. Savršeno za punjenje kod kuće preko noći. Vreme zasnovano na korišćenju kućnog punjača od 11kV naizmenične struje.

EMISIJA IZDUVNIH GASOVA

0 CO2


Uživajte sa nultom emisijom izduvnih gasova.

UBRZANJE

4,8

sekundi

Sposoban za 0-100km/h za 4,8 sekundi

TEHNOLOGIJA

Besprekorno integrisane tehnologije čine kontrolu funkcija I‑PACE-a i povezanih uređaja jednostavnim.

Naš Pivi Pro infotainment sistem je poznat kao vaš pametni telefon. Ključne informacije kao što su Navigacija1, mediji i kontakti su uvek udaljeni samo jednim dodirom.
PIVI PRO
INFORMACIJE NA DOHVAT RUKE
MERIDIAN AUDIO
ONLINE PACK I WIFI WSA DATA PLANOM
JAGUAR GO I-PACE APP

JAGUAR GO I-PACE APP

Aplikacija GO I-PACE vam pokazuje kako bi se Jaguar I-PACE uklopio u vaš život. Daje vam činjenice i brojke kao da zapravo vozite automobil, uključujući mape putovanja, projektovani domet baterije i korišćenje, dostupne tačke punjenja na putu i vaše procenjene uštede troškova.
PREUZMITE SA IOS PLATFORME PREUZMITE SA ANDROID PLATFORME
JAGUAR REMOTE APLIKACIJA

JAGUAR REMOTE APLIKACIJA

Aplikacija Jaguar Remote4 vam omogućava da komunicirate sa I-PACE-om sa svog pametnog telefona. Proverite stanje napunjenosti automobila, status punjenja, brzinu punjenja, procenjeni domet EV i druge indikatore. Pokrenite i zaustavite punjenje, upravljajte tarife za punjenje i daljinski podesiti maksimalno stanje napunjenosti.
JAGUAR OPTIMIZOVANA ASISTENCIJA I SOS POZIV

JAGUAR OPTIMIZOVANA ASISTENCIJA I SOS POZIV

Sa Jaguar optimizovanom asistencijom možete uputiti direktan poziv Jaguar timu za pomoć ako se pokvarite. U ozbiljnijem incidentu, SOS hitni poziv vas automatski povezuje sa timom za hitne slučajeve. Oni će obavestiti hitne službe na vašoj lokaciji.

PRAKTIČNOST I BEZBEDNOST

Punjenje je najbolje obaviti kada parkirate automobil preko noći. Dok se opuštate i odmarate, I-PACE se bezbedno puni, spreman za sledeći dan.

PUNJENJE U KUĆNIM USLOVIMA

PUNJENJE U KUĆNIM USLOVIMA

Punjenje kod kuće nije samo zgodno, već je i trošak električne energije često manji po kilometru u poređenju sa punjenjem benzinom, dizelom ili na putu. Da biste napunili svoj I-PACE kod kuće, preporučujemo profesionalno instaliran kućni punjač – takođe poznat kao zidna kutija ili kućno mesto za punjenje.
VUČA

VUČA

Vaš Jaguar I-PACE ima kapacitet vuče do 750 kg i maksimalnu tačku spajanja (težina nosa) do 45 kg. Odvojiva kuka za vuču je dostupna za kupovinu kao deo Jaguar aksesoara.
AKTIVACIONI KLJUČ

AKTIVACIONI KLJUČ

Otporan na vodu i udarce, potpuno nova druga generacija Activity Key5 omogućava vam da otključate, zaključate i pokrenete svoje vozilo. Dakle, koje god aktivnosti na otvorenom vi i vaši prijatelji planirali, više nema potrebe za konvencionalnim automobilom ključevi.
SIGURNOSNA ĆELIJA

SIGURNOSNA ĆELIJA

I-PACE koristi kombinaciju aluminijuma i čelika da formira čvrsti kavez oko baterije, pružajući povećanu sigurnost za sve putnike u vozilu.
POMOĆNE FUNKCIJE ZA VOZAČA

POMOĆNE FUNKCIJE ZA VOZAČA

Birajte iz niza funkcija dizajniranih da vožnju i parkiranje učine jednostavnijim i bezbednijim. Uz mnogo dostupnih inovativnih tehnologija, otkrićete da su sve funkcije dizajnirane da poboljšaju vaše iskustvo vožnje, uz istovremeno pružanje veće bezbednosti.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL

Učinite da I-PACE bude istinski vaše vozilo izborom željenog modela, motora i paketa specifikacija.

PERSONALIZUJTE SVOJE JAGUAR I-PACE VOZILO

Odaberite model, motor i paket specifikacija pre nego što personalizujete svoje vozilo kroz izbor boja, točkova i opcija za uređenje enterijera.

NASTAVITE DA ISTRAŽUJETE

JAGUAR I-PACE MODELI

JAGUAR I-PACE MODELI

Pogledajte celokupan asortiman modela.
ISTRAŽITE MODELE
SPECIFIKACIJE

SPECIFIKACIJE

Pogledajte činjenice i cifre.
POGLEDAJTE SPECIFIKACIJE
OPCIJE I AKSESOARI

OPCIJE I AKSESOARI

Personalizujte svoje Jaguar I-PACE vozilo.
POGLEDAJTE OPCIJE I AKSESOARE
JAGUAR ELECTRIC

JAGUAR ELECTRIC

Saznajte više o vožnji na elektro pogon.

Vremena punjenja će varirati u zavisnosti od mnogih faktora, uključujući, ali ne ograničavajući se na: starost, stanje, temperaturu i postojeće punjenje baterije; korišćeni objekat i trajanje punjenja.
*Korišćenje brzog punjača DKS od 100 kW
.​
††Pogledajte WLTP brojke.
Navedene brojke su rezultat zvaničnih testova proizvođača u skladu sa zakonodavstvom EU sa potpuno napunjenom baterijom. Samo radi poređenja. Brojke iz stvarnog sveta mogu se razlikovati. Podaci o potrošnji energije i dometu mogu da variraju u zavisnosti od faktora kao što su stilovi vožnje, uslovi okoline, opterećenje, montiranje točkova, ugrađena dodatna oprema, stvarna ruta i stanje baterije. Brojke dometa su zasnovane na proizvodnom vozilu na standardizovanoj ruti.

1Povezana navigacija će zahtevati dalju pretplatu nakon prvobitnog roka koji savetuje vaš prodavac Jaguara.

2Moguće da se primenjuju smernice poštenog korišćenja. Uključuje jednogodišnju pretplatu koja se može produžiti nakon prvobitnog roka koji savetuje vaš Jaguar prodavac.

3Važe smernice poštenog korišćenja. Nakon što se 20 GB podataka iskoristi u roku od mesec dana, brzina prenosa podataka i funkcionalnost vozila mogu se smanjiti do kraja meseca. Za detalje o politici poštenog korišćenja u vezi sa ovom funkcijom, pogledajte Uslove InControl Pivi Pro na jaguar.com/pivi-pro-terms. Vreme reprodukcije zavisi od provajdera striminga i definicije video sadržaja. HD video će značajno povećati potrošnju podataka.

4Daljinski upravljač sadrži usluge pretplate koje se mogu produžiti nakon početnog roka koji savetuje vaš Jaguar prodavac. Jaguar Remote App će morati da se preuzme sa Apple App Store/Google Plai prodavnice.

5Ključ aktivnosti se može napuniti za 1 sat, obezbeđujući do 7 dana trajanja baterije.

Opcione funkcije i njihova dostupnost mogu se razlikovati u zavisnosti od specifikacije vozila (modela i pogonskog sklopa) ili zahtevaju instalaciju drugih funkcija da bi se ugradile. Za više detalja kontaktirajte svog lokalnog prodavca ili konfigurišite svoje vozilo na mreži.

Imajte na umu da standardne karakteristike mogu biti zamenjene prilikom izbora alternativnih nivoa opreme. Standardne karakteristike takođe mogu da variraju u zavisnosti od zemlje kupovine, varijante motora i menjača.

Vozači treba da koriste karakteristike automobila samo kada je to bezbedno. Vozači moraju da osiguraju da imaju punu kontrolu nad vozilom u svakom trenutku.

Pivi i InControl funkcije, opcije, usluge trećih strana i njihova dostupnost ostaju zavisni od tržišta – proverite kod svog Jaguar prodavca dostupnost na lokalnom tržištu i pune uslove. Određene funkcije dolaze sa pretplatom koja će zahtevati dalje obnavljanje nakon prvobitnog roka koji savetuje vaš prodavac. Ne može se garantovati povezanost mobilne mreže na svim lokacijama. Informacije i slike prikazane u vezi sa InControl tehnologijom, uključujući ekrane ili sekvence, podležu ažuriranju softvera, kontroli verzija i drugim sistemskim/vizuelnim promenama u zavisnosti od izabranih opcija.

Meridian je registrovani zaštitni znak kompanije Meridian Audio Ltd. Trifield, a uređaj sa tri polja je zaštitni znak Trifield Productions Ltd.