JAGUAROV F-PACE PLUG-IN HIBRIDNI SPORTSKI TERENAC

JAGUAROV F-PACE PLUG-IN HIBRIDNI SPORTSKI TERENAC

Uzbudljiva kombinacija ekonomične potrošnje goriva hibrida i performansi Jaguara.

VOZNI OPSEG F-PACE PLUG-IN HIBRIDA

Sa novim F-PACE Plug-in Hibridom uživate u većoj ekonomičnosti u potrošnji goriva i nultim emisijama iz izduvnih cevi tokom vožnje u električnom režimu. Saznajte više.

SPECIFIKACIJE F-PACE PLUG-IN HIBRIDNOG ELEKTRIČNOG VOZILA

VREME PUNJENJA 0-80 %

30 minuta*


F-PACE Plug-in hibrid puni se kako na konvencionalan način, tako i tokom same vožnje tj korišćenja automobila.

POTROŠNJA GORIVA

2,2 L/100 km


Iskoristite maksimalno svako putovanje uz novi F-PACE Plug-in hibrid (PHEV).

EMISIJE ŠTETNIH GASOVA

49 g/km


Uživajte u smanjenoj emisiji CO2 kod F‑PACE Plug-in Hibrida.

ELEKTRIČNI MOTORI

53 km†‡


Vaša kratka putovanja savršeno su podesna za su za električni (EV) režim rada vašeg PHEV vozila.

NAGRADJIVANI DIZAJN I TEHNOLOGIJA HIBRIDA

F-PACE je jedno od retkih vozila koji je osvojilo nagradu za najbolji automobil godine (World Car of the Year) i kao i nagradu za anjboji dizajn automobila (World car Design of the Year). Novi Jaguar F-PACE Plug-in hibrid otelotvoruje progresivni dizajn i savremeni luksuz.

ZAŠTO IZBORITI F-PACE PLUG-IN HIBRID?

LAKO PUNJENJE

LAKO PUNJENJE

Bilo da ste parkirani na odredištu ili da se punite tokom puta, razne opcije punjenja vam omogućavaju da se priključite gde god da se nalazite.
• Korišćenje kućnog punjača
• Javno i istosmerno brzo punjenje *
UNAPREĐENA POTROŠNJA GORIVA

UNAPREĐENA POTROŠNJA GORIVA

Jaguar F-PACE Plug-in Hibrid kombinuje električni pogon sa benzinskim motorom, pružajući optimalnu efikasnost..
• Električni pogon smanjuje ukupnu potrošnju goriva
SMANJENA EMISIJA ŠTETNIH GASOVA

SMANJENA EMISIJA ŠTETNIH GASOVA

F-PACE Plug-in Hibrid se može pohvaliti impresivnim CO2 sa nultom emisijom izduvne cevi u električnom (EV) režimu koji može imati brojne prednosti.
• Smanjena emisija CO2
• Plaćajte manje poreza i akciza "

NASTAVITE DA ISTRAŽUJETE

ZAPOČNITE PRIČU O ELEKTRIFIKACIJI VOZILA UZ JAGUAR

ZAPOČNITE PRIČU O ELEKTRIFIKACIJI VOZILA UZ JAGUAR

Jednostavno i pristupačno punjenje, značajne uštede troškova i održivije iskustvo u vožnji. Zasigurno, Jaguarov svet elektrifikacije čeka na Vas.
IZBOR JE NA VAMA

IZBOR JE NA VAMA

Dinamičan, rafiniran, moćan. Otkrijte svoj F-PACE plug-in Hibrid.
ODABERITE VAŠ MODEL

*Korišćenje 32kW brzi punjač


Navedene brojke predstavljaju rezultate NEDC2 izračunate prema zvaničnim WLTP testovima proizvožača u skladu sa EU regulativom. Ovi podaci dati su samo radi poređenja. Vrednosti u realnim uslovima vožnje mogu se razlikovati. Vrednosti CO₂ i potrošnje goriva mogu se razlikovati u zavisnosti od ugrađenih točkova i dodatne opreme koju ste odabrali za vaše vozilo. NEDC2 su brojke izračunate koristeći vladinu formulu zasnovanu na WLTP vrednostima uz pretpostavku ekvivaletnosti tj. jednakosti sa postojećim rezultatima po starom NEDC testu. Tačan poreski tretman može se primeniti tek pošto se primeni ova formula

WLTP (svetski harmonizovan postupak testiranja lakih vozila) je novi zvanični EU test koji se koristi za izračunavanje potrošnje goriva i CO2 emisije za putnička vozila, pri standardnim uslovima vožnje. Ovaj test je dizajniran kako bi obezbedio bliži uvid u ponašanje vozila u realnim uslovima. WLTP testira vozila uz pomoć opcione opreme i primenjuje zahtevniju procedure testiranja i drugačiji profil vožnje


Zvanične cifre potrošnje goriva za vozni opseg modela F-PACE (bez PHEV verzije) u I / 100 km jesu sledeće: u kombinovam uslovima vožnje 5,2-8,9. NEDC2 CO2, emisija 137-202g / km. PHEV u l / 100 km: u kombinovanim uslovima vožnje 2,4. NEDC2 CO2, emisija 54g / km. Podaci o voznom opsegu u EV režimu rada bazirani su na ispitivanjima proizvodnog vozilua na standardizovanoj ruti. Postignuti opseg zavisi od stanja vozila i baterije, rute i okruženja i stila vožnje. Navedene cifre rezultat su zvaničnih testova proizvođača u skladu sa zakonodavstvom EU. Ovde navedeni podaci dati su samo u svrhe poređenja. Podaci iz stvarnog sveta mogu se razlikovati. Podaci o CO2, ekonomičnosti goriva, potrošnji energije i rasponu mogu da se razlikuju u zavisnosti od faktora kao što su stilovi vožnje, uslovi okoline, opterećenja i aksesoara koji su dodatno instalirani na vozilo.