NOVI XF CHEQUERED FLAG

Naglašava nagrađivani dizajn modela XF.

IZABERITE MODEL
XF

Distinktivno Jaguar. XF-ov asertivan dizajn izdvaja ga iz mase.

POGLEDAJTE PRIKAZ EKSTERIJERA U 360˚

EMISIJA CO2 g/km
niskih 129 sa ručnim menjačem
niskih 138 sa automatskim menjačem

POTROŠNJA GORIVA kombinovana l/100km
Od 4.9 sa ručnim menjačem
Od 5.3 sa automatskim menjačem

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL


Koristite konfiguerator kako biste kreirali vaše savršeno Jaguar vozilo
PRIJAVITE SE ZA TEST VOŽNJU
Organizujte test vožnju na putu,pozovite najbližeg prodavca
PREUZMITE BROŠURU
Saznajte više o Jaguar vozilima
PRONAĐITE DILERA
Potražite najbliži Jaguar maloprodajni salon

XF se oslanja na uspeh koji je Jaguar postigao kao kompanija koja je primila najviše nagrada u oblasti autoindustrije. Posedujući neponovljivu kombinaciju stila i performansi, ovaj model donosi izuzetno zavodljiv spoj dizajna, dinamike i prefinjenosti kako bi stvorio automobil koji nudi i uzbuđenje i efikasnost. Sve ovo unapređeno je upotrebom najsavremenijih tehnologija koje vas čine bezbednim, konektovanim i zabavljenim.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL
ISTRAŽITE XF EKSTERIJER
XF
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/xf/000.jpg
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/xf/***.jpg
KLIKNITE ZA INTERAKCIJU
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/xf/00_m.jpg
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/xf/**_m.jpg
KLIKNITE ZA INTERAKCIJU
ISTRAŽITE XF ENTERIJER
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/int_360/xf_my19
KLIKNITE ZA INTERAKCIJU
KLIKNITE ZA INTERAKCIJU
Resetuj
Zatvorite sve
IZADANJA
NOVI XF CHEQUERED FLAG

Distinktivna interpretacija veoma zavodljive mešavine dizajna, dinamike i prefinjenosti ostvarenih u liniji modela XF. Chequered Flag nudi jedinstvene bedž oznake, veliki izbor točkova (alufelni) i jednako privlačan izbor naših anjprodavanijih motora, a sve vam to omogućava da ekskluzivnost ukombinujete sa ličnim ukusom.

POGLEDAJTE GALERIJU
KLJUČNE KARAKTERISTIKE
LAGAN, INSTINKTIVAN, RESPONSIVAN
Zahvaljujući Jaguarovoj laganoj arhitekturi od aluminijuma, XF je daleko efikasniji, nudi niže troškove održavanja i smanjuje emisiju štetnih gasova do neverovatnih 124g/km1‡.
ISTRAŽITE PERFORMANSE U VOŽNJI
SAVRŠENSTVO IZRADE
XF je mesto koje pruža luksuz i užitak. To je mesto gde su vrhunski materijali elegantno oblikovani u dizajn koji pruža sveobuhvatan komfor.Gde god da sedite savremeni dizajn XF-a ,bogato prirodno svetlo i izvanredna izrada kombinuju se kako bi stvorili atmosferu opuštenog užitka.
ISTRAŽITE UNUTRAŠNJOST
INCONTROL
Budite konektovani i zabavite se uz pomoć XF-ovog InControl infotainment sistema. Svaki XF koristi sistem Touch Pro kao deo standardne opreme. Responsivna, intuitivna i besprekorno integrisana - Jaguarova tehnologija nudi rešenja koja na inovativan način unapređuju vašu vožnju2.
OTKRIJTE VIŠE TEHNOLOGIJE
PET ZVEZDICA PO OCENI EURO NCAP-A

Jaguar XF je postigao maksimalni rejting od 5 zvezdica u Euro NCAP-ovim sigurnosnim testovima 2015 godine3.

Obezbedjujući izvanrednu zaštitu od udara,vozilo je dobilo visoke ocene u svim testovima uključujući Occupant i Pedestrian (dakle bezbedan je i po putnike u automobilu, kao i po pešake). XF jedan je od modela sa najvišim ocenama u svojoj klasi vozila.

XF nudi niz aktivnih bezbednosnih sistema uključujući Emergency Braking a sve sa ciljem daljeg poboljšanja nivoa sigurnosti.

OTKRIJTE VIŠE
NOVI DIZEL,BENZINSKI ILI ELEKTRIČNI MOTOR?

Naši benzinski i novi dizel motori koji su aktuelno u ponudi predstavljaju ekološki najčistije i najefikasnije motore koje je naša kompanija ikada razvila. No, budućnost autoindustrije svakako predstavlja motor na električni pogon. Koji motor Vi birate?

SAZNAJTE VIŠE
IZABERITE MODEL XF

Pronađite svoju ravnotežu efektivnosti, performansi i luksuza u XF gami modela.

IZABERITE VAŠ MODEL

1Podaci o performansama i efikasnosti motora odnose se samo na model XF Saloon.
2InControl aplikacije, funkcije i njihova dostupnost zavise od tržišta-proverite dostupnost na lokalnom tržištu kod zapolsenih u najbližem Jaguar maloprodajnom salonu i saznajte više o uslovima ugradnje. Prikazane informacije i slike koje se odnose na Incontrol tehnologiju,uključujući ekrane ili sekvence,podležu ažuriranju softvera,kontroli verzija i drugim sistemskim/vizuelnim promenama u zavisnosti od izabranih opcija.Povezivanje na mobilnu mrežu ne može biti garantovano na svim lokacijama.
3XF Saloon

Pogledajte rezultate WLTP testova.
WLTP (svetski harmonizovan postupak testiranja lakih vozila) je novi zvanični EU test koji se koristi za izračunavanje standardizovane potrošnje goriva i CO2 emisije za putnička vozila. Ovaj test je dizajniran kako bi obezbedio bliži uvid u ponašanje vozila u stvarnom svetu. WLTP testira vozila uz pomoć dodatne opreme i primenjuje zahtevnije procedure testiranja kao i drugačiji profil vožnje.

Navedene brojke su rezultat zvaničnih testova proizvođača sprovedenih u skladu sa EU regulativom. Okvirne cifre navedene su samo u svrhe poređenja. Brojke u realnim uslovima mogu se razlikovati od onoga što je ovde navedeno. Podaci o emisiji CO2 i potrošnji goriva mogu se razlikovati u zavisnosti od ugrađenih točkova i dodatne opreme.