NOVI JAGUAR XF

Izvanredna kombinacija performansi i prisustva na drumu. Jaguar XF koristi čitav niz novih dizel motora čiju pogonsku moć upotpunjuje blagi hibridna tehnologija.

POGLEDAJTE PRIKAZ POD UGLOM OD 360°

CO2 EMISIJE g/km
od 115

POTROŠNJA GORIVA U KOMBINOVANIM USLOVIMA VOŽNJE l/100km
od 4.4

ODABERITE VAŠ MODEL
Uporedite funkcije i specifikacije u naporednom prikazu,
KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL
Upotrebite konfigurator kako biste dizajnirali svoj savršen Jaguar XF.
PREUZMITE BROŠURU
Pogledajte i preuzmite najnovije brošure Jaguar.
PRONAĐITE DILERA
Potražite najbliži Jaguar maloprodajni salon
DIZAJN
ISTRAŽITE ENTERIJER
ISTRAŽITE ENTERIJER OVOG SALONCA

Sa velikom količinom prostora za noge, prilagodljivim položajima sedenja i novim opcionim podešavanjima funkcije masaže, vaš XF je uistinu vaše utočište.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL
POGLEDAJTE GALERIJU FOTOGRAFIJA
ISTRAŽITE SALON
ISTRAŽITE EKSTERIJER SALONA

XF osvaja vašu pažnju iz svakog ugla. Savremene funkcije, uključujući rešetke na vrhu grila, deo su uznapređenog eksterijera modela XF.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL
POGLEDAJTE GALERIJU FOTOGRAFIJA
PERFORMANSE
PERFORMANSE U VOŽNJI
PERFORMANSE U VOŽNJI

Iskusite vožnju u Jaguar automobilu. Naš asortiman sada uključuje nove dizel motore sa tehnologijom blagog hibrida za efikasnija putovanja.

POGON NA SVA ČETIRI TOČKA (AWD)
POGON NA SVA ČETIRI TOČKA (AWD)

Jedinstven među svim pogonima na sva četiri točka, Jaguarov All Weel Drive (AWD) predstavlja sistem koji koristi softver za inteligentnu dinamiku pogona, koji predviđa granice trakcije i menja obrtni momenat kako bi se održala kontrola i stabilnost vozila.

POGLEDAJTE SPECIFIKACIJE
SISTEM ZA KONTROLU PROKLIZAVANJA POGONSKIH TOČKOVA TVB (Torque Vectoring by Braking)
Sistem za kontrolu proklizavanja pogonskih točkova TVB (Torque Vectoring by Braking): radi se o novom obliku sistema za kontrolu proklizavanja točkova, koji na klizavim krivudavim putevima, gde kod točka na koji je na unutrašnjoj strani krivine može doći do proklizavanja, deluje pri većim brzinama i bez oduzimanja obrtnog momenta motora. TVB taj točak blago zaustavlja bez oduzimanja snage motora i tako stabilizuje vozilo u vožnji u krivinama.
VRSTE POGONA
Uživajte u većoj efikasnosti vozila udruženoj sa Jaguar performansama. Pored asortimana efikasnih benzinskih motora, XF koristi i niz novih dizel motora koji su unapređeni blagom hibridnom tehnoogijom; pametnim regenerativnim sistemom koji puni bateriju elektro motora tokom dekseleracije (tj smanjenje brzine) i kočenja.
PAKET DYNAMIC HANDLING PACK
Poboljšavajući estetiku i iskustvo vožnje, ovaj opcionalni paket karakteriše Podesivu dinamiku, prilagodljivu dinamiku, crvene čeljusti kočnice, spojler poklopca prtljažnika, prednje kočnice 355 mm i zadnje kočnice od 325 mm.
IN-CAR TECHNOLOGIJA
JEDNOSTAVNOST KAO STANDARD
JEDNOSTAVNOST KAO STANDARD

Standardne karakteristike na Pivi uključuju:

- 11,4" -inčni ekran osetljiv na dodir
- DAB digitalni radio
- Novi dizajn interfejsa
- Apple CarPlay® 1
- Android AutoTM 2
- Remote sistem kontrole na daljinu3

Ažurirajte svoj sistem na Pivi Pro4 i pratiće vas najnovija veštačka inteligencija u automobilu, pružajući funkcije kao što su navigacioni sistem samo-učenja za potpuno povezano putovanje.

SVE INFORMACIJE NA DOHVAT RUKE
SVE INFORMACIJE NA DOHVAT RUKE

Izaberite jedan od mnoštva različitih layout-a, uključujući 3D navigaciju preko celog ekrana, informacije o vožnji, brz pregled na audio sadržaj koji se emituje, i sve to na novom interaktivnom displeju za vozača, visoke rezolucije, od 12,3 inča.

Opcioni HUD displej 5 projektuje ključne informacije na vetrobranskom staklu. Na taj način, sa lakoćom pratite brzinu kojom se vozilo kreće, stepen prenosa i navigaciju kroz displej u punom koloru.

MERIDIAN™ AUDIO ​
MERIDIAN™ AUDIO

Kompanija MeridianTM Audio, sa sedištem u Velikoj Britanjiji, posvećena je razvoju najbojeg mogućeg audio muzičkog iskustva. Ovde ne govorimo jednostavno o povećanju jačine zvuka. Više je reč o načinu na koji ovi sistemi intenziviraju nivoe dubine, jasnoće i realizma muzike koristeći kombinaciju napredne akustične tehnologije i strateški raspoređenih zvučnika, kako bi se proizvela audio platforma - ono što u se u audio industriji označava pojmom " zvučna pozornica (sound stage)" - što upravo odgovara enterijeru F-Pace-a. Na vama je da odaberete jedan od opcionih MeridianTM ili MeridianTM Surround audio sistema.

MIR I TIŠINA
MIR I TIŠINA

Uz aktivno poništavanje buke na putu, zahvaljujući inovativnoj tehnologiji audio stručnjaka MeridianAudio i smanjenom nivou vibracija, XF nudi poboljšani komfor vožnje za vas i vaše putnike.

KONEKTOVANI NA SVAKOM KORAKU
Paket Online Pack6 pruža dodatne usluge konektovanja putem ugrađene SIM kartice, čime se obezbeđuje:

• Neograničen striming medija

• Online prepoznavanje glasa

• Vremenske prognoze

• Online sinhronizacija kalendara
ZABAVA ZA SVE
Izaberite opcioni Wi-Fi Enabled with Data Plan7 i moćićete da koristite:

• Usluge striminga medija po sopstvenom izboru

• do 20GB opodataka mesečno

• Konekcija unapređena antenom

• Povezivanje više uređaja istovremeno
BEŽIČNO PUNJENJE
Opciono punjenje bežičnih uređaja pomoću pojačala za telefon omogućava punjenje kompatibilnih pametnih telefona bez potrebe za žicama ili priključkom za punjenje. Dok ste u automobilu, vaš telefon će koristiti antenu vozila za poboljšani signal i jasnije pozive.
SISTEM ZA PREČIŠĆAVANJE VAZDUHA UNUTAR KABINE SA FILTEROM PROMERA 2,5PM
Opciona tehnologija za nano TM jonizaciju vazduha unapređuje dobrobit ne samo vozača već i svih putnika u vozilu jednako. Kada u vozilu pristinite dugme PURIFY (prečisti), posebno dizajniran filter počinje da privlači i skuplja fine čestice iz spoljnjeg vazduha kao što su čestice veličine PM2.5 i alergeni iz vazduha poput prašine i polena. Uz pomoće filtera vazduh se jonizuje, dok se istovremeno neutrališu svi kontaminanti iz vazduha.
PRAKTIČNOST I SIGURNOST
PRTLJAŽNI PROSTOR
Dosta prostora za sve što vam treba na putovanjima. Bilo da se radi o subotama s porodicom ili dužim putovanjima, Sportbrake može da udovolji vašim potrebama.
AKTIVACIONI KLJUČ
Otporan na vodu i udarce, potpuno novi opcioni aktivacioni ključ 8 omogućava otključavanje, zaključavanje i pokretanje vašeg vozila. Dakle, bez obzirana aktivnost koju ste na otvorenom planirali vi i vaši prijatelji, više nema potrebe za konvencionalnim ključevima od automobila.
CLERASIGHT UNUTRAŠNJI RETROVIZOR
Opciona najsavremenija tehnologija pruža nesmetan pogled kroz stražnji deo vaše Jaguar XF limuzine 9 . Kamera koja se nalazi u antenskoj podlozi emituje video uživo na vašem retrovizoru, osiguravajući stalnu vidljivost bez obzira na to šta je iza vas.
POMOĆNE FUNKCIJE ZA VOZAČA
Na modelu Jaguar XF instalirane su brojne pomoćne funkcije za vozača koje olakšavaju vožnju po gradu kao i parkiranje, dok istovremeno vožnju van grada, na autoputevima čine daleko konfornijom. Ove tehnologije imaju za cilj da unaprede vašu vožnju elimišući stres koji potencijalano može da dođe iz gradske vreve ili izazovnih terenskih vožnji.
#NASTAVITE DA ISTRAŽUJETE
ODABERITE VAŠ JAGUAR XF
Ovde se može naći čitav asortiman modela, sa širokim izborom vrhunskih dizajna, pomagala i tehnologija.
ODABERITE VAŠ MODEL
GALERIJA
Privlačenje pažnje na detalje odvek je bilo od suštinske važnosti za naša vozila. Novi Jaguar F-PACE jednostavno ne možete da ne primetite.
POGLEDAJTE GALERIJU FOTOGRAFIJA
SPECIFIKACIJE
Istražite sitnije detalje. Saznajte više o performansama motora, dimenzijama i potrošnji goriva.
POGLEDAJTE SPECIFIKACIJE
Savršeni pogon počinje ovde

„Luksuzne SUV performanse nude praktičnost i efikasnost. Upotrebite konfigurator za dizajniranje vašeg savršenog Jaguar XF

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL
JAGUAR AKSESOARI
JAGUAR AKSESOARI

Konfigurirajte svoje vozilo koje zaista odgovara vašem životnom stilu, personalizujući XF sa nizom funkcionalnih opcija i praktičnim Jaguar dodacima.

PRONADJITE AKSESOAR
KOLEKCIJA LAND ROVER AKSESOARA
KOLEKCIJA LAND ROVER AKSESOARA

Naš ekskluzivni asortiman luksuzne odeće, dodataka i poklona inspirisan je našim automobilima i njihovim dizajnom.

ODABERITE VAŠ MODEL
Uporedite karakteristike i specifikacije jedna pored druge.
KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL
Koristite konfigurator kako biste dizajnirali svoj savršen Jaguar XF
PREUZETI BROŠURU
Pogledajte i preuzmite najnovije brošure Jaguar.
PRONAĐITE DILERA
Potražite najbliži Jaguar maloprodajni salon

Navedene brojke predstavljaju rezultate NEDC2 izračunate prema zvaničnim WLTP testovima proizvožača u skladu sa EU regulativom. Ovi podaci dati su samo radi poređenja. Vrednosti u realnim uslovima vožnje mogu se razlikovati. Vrednosti CO₂ i potrošnje goriva mogu se razlikovati u zavisnosti od ugrađenih točkova i dodatne opreme koju ste odabrali za vaše vozilo. NEDC2 su brojke izračunate koristeći vladinu formulu zasnovanu na WLTP vrednostima uz pretpostavku ekvivaletnosti tj. jednakosti sa postojećim rezultatima po starom NEDC testu. Tačan poreski tretman može se primeniti tek pošto se primeni ova formula.

Pogledajte WLTP karakteristike.

WLTP (svetski harmonizovan postupak testiranja lakih vozila) je novi zvanični EU test koji se koristi za izračunavanje potrošnje goriva i CO2 emisije za putnička vozila, pri standardnim uslovima vožnje. Ovaj test je dizajniran kako bi obezbedio bliži uvid u ponašanje vozila u realnim uslovima. WLTP testira vozila uz pomoć opcione opreme i primenjuje zahtevniju procedure testiranja i drugačiji profil vožnje. Brojke su prikazane kao raspon u okviru mera po WLTP testiranju. Najniže cifre odnose se na najekonomičniji / najlakši skup opcija.
Najveće brojke odnose se na najmanje ekonomičan / najteži skup opcija. WLTP regulativa nalaže da tamo gde postoji <5 g CO 2 odstupanja između najnižih i najviših brojki, navodi se tj objavljuje samo najviša vrednost .


1 Vaše vozilo je pripremljeno za Apple CarPlay. Usluge koje nudi Apple CarPlay zavise od dostupnosti funkcije u vašoj zemlji, stoga Vas molimo da pogledate link https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay kako biste dobili više informacija.

2 Vaše vozilo je pripremljeno za Android Auto. Usluge koje nudi by Android Auto zavise od dostupnosti funkcije u vašoj zemlji, stoga Vas molimo da pogledate link https://www.android.com/auto/ kako biste dobili više informacija.

3 Land Rover Remote sadrži usluge pretplate koje se mogu zahtevati produžetak nakon početnog roka o kome su Vas obavestili u Land Rover maloprodajnom salonu. Preuzmite Land Rover Remote aplikaciju iz Apple App Store / Google Play Store-a.

4 Connected Navigation će zahevati dodatnu pretplatu nakon početnog termina o kome vas budu obavestili u lokalnom Land Rover maloprodajnom salonu.
5 Na nekim tržištima je potrebno staklo za atenuaciju sunčevih zraka. Uputstva za navigaciju pojavljuju se na vetrobranskom staklu samo kada je u vozilu instaliran sistem Pivi Pro.

6 Može se primeniti politika fer korišćenja. Uključuje jednogodišnju pretplatu koja se može produžiti nakon početnog roka o kome su vas obavestili ulokalnom Land Rover maloprodajnom salonu.

7 Slika prikazuje Jaguar Click and Go dodatnu opremu koja se prodaje zasebno. Tablet nije uključen. Primenjuje se politika fer upotrebe. Nakon što se u roku od mesec dana potroši 20 GB podataka, brzina podataka i funkcionalnost vozila mogu se smanjiti za ostatak meseca. Pojedinosti o pravilima korišćenja povezane sa ovom značajkom potražite u Uslovima InControl Pivi Pro na adresi www.jaguar.com/pivi-pro-terms. Vreme reprodukcije zavisi od provajdera striminga i definicije video sadržaja. HD video će značajno povećati upotrebu podataka.

8 Aktivacioni ključ može se napuniti za otprilike dva sata, što obezbeđuje i do deset dana trajanja baterije

9 Podleže lokalnim propisima. Ukoliko korisnici bifokalnih ili varifokalnih sočiva ne mogu lako podesiti fokus na ClearSight digitalnom unutrašnjem retrovizoru, normalni režim rada retrovizora može se vratiti u bilo kom trenutku.


Opcionalne karakteristike i njihova dostupnost mogu se razlikovati od specifikacija vozila (modela i pogonskog sklopa) i tržišta, ili zahtevaju ugradnju drugih funkcija kako bi se postavili. Obratite se lokalnom prodavaču za više detalja ili konfigurišite vozilo na mreži.


IPomoćne funkcije za vozača treba koristiti samo kada je njihova upotreba apsoutno bezbedna. Vozač u svakom trenutku mora imati potpunu kontrolu nad vozilom.


Pivi i InControl funkcije, opcije, kao usluge trećih strana i njihova dostupnost ostaju zavisni od tržišta - proverite kod svog Land Rover agenta raspoloživost na lokalnom tržištu i informišite se o punim uslovima korišćenja. Povezivanje mobilne mreže ne može biti zagarantovano na svim lokacijama. Informacije i slike prikazane u vezi sa InControl tehnologijom, uključujući ekrane ili sekvence, podležu ažuriranju softvera, kontroli verzije i drugim sistemskim / vizuelnim promenama, u zavisnosti od izabranih opcija.​

Pomoćne funkcije za vožnju mogu se koristiti samo u situacijama kada je vozač siguran da je upotreba istih sigurna i bezbedna


Meridian je registrovani zaštitni znak kompanije Meridian Audio Ltd. Trifield, a uređaj sa tri polja je zaštitni znak kompanije Trifield Productions Ltd.
Apple CarPlai je zaštitni znak kompanije Apple Inc. Mogu se primeniti Apple krajnji korisnici.
Android Auto je zaštitni znak kompanije Google LLC.
Nanoe TM je zaštitni znak kompanije Panasonic Corporation.