JAGUARPOVA DODATNA OPREMA

Uz neverovatnu kolekciju dodatne opreme kioju Vam Jaguar nudi možete kreirati najbolji I‑PACE na svetu - vaš I‑PACE.

POGLEDAJTE FILM

Jaguarovi aksesoari i dodatna oprema omogućavaju Vam da personalizujete vaše I‑PACE vozilo u skladu sa sopstvenim ukusom, životnim stilom i interesovanjima. Najpopularniji aksesoari grupisani su u tri paketa: Exterior Carbon Fibre Pack (paket u kome na eksterijeru dominiraju vlakna ugljenika) , Black Exterior Pack (paket u kome dominira crna boja eksterijera) i Cold Climate Pack (paket koji uključuje niz funkcija za podešavanje klime). Kreirajte sopstveni I-PAce i pretražite naš katalog aksesoara online kako biste videli sve raspoložive opcije.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL
PRONAĐITE AKSESOARE
EXTERIOR PACK

Dodajte još jedno distinktivno oboležje dizajnu I‑PACE-a i opredelite se za ovaj paket.

CARBON FIBRE EXTERIOR PACK

Istaknite I‑PACE-ove visoke performanse sa ovim završnim dodacima od karbonskih vlakana. Ovaj paket uključuje okruženje grila od ugljeničnih vlakna, kapice ogledala od ugljeničnih vlakana i elemente ugljeničnih vlakana na strani tela i bampera.

BLACK EXTERIOR PACK

Dodajte dodir otmenog luksuta odabirom ovog paketa. Gloss Black Pack uključuje okruženje bočnog prozora u sjajno crnoj boji, gril i okruženje grila u sjajno crnoj boji.

COLD CLIMATE PACK

Ovaj paket uključuje Grejanje vetrobranskog stakla,grejanje mlaznica za pranje,grejanje upravljača

ODABERITE DODATNU OPREMU

Dajte vašem I‑PACE-u lični pečat - pronađite aksesoare koji odgovaraju vašem stilu života.

OSVETLJENI JAGUAR BEDŽ NA GRILU NAPRED
Opciono osvetljenje bedža na frontalnom grilu kreira zadivljujuću sliku eksterijera. Bedž svetli kada je I‑PACE otključan, kada su vrata vozila otvorena i kada su uključena unutrašnja svetla. Osvetljenje se isključuje kada se vozilo pokrene.
POGLEDAJTE FILM
yt:I9eMF8H8v7w
OKRUŽENJE GRILA OD UGLJENIČNIH VLAKANA
Frontalni gril okružuju ugljenvodonična vlakna - ovo je zaista vrhunski stil eksterijera koji ističe dinamičke sposobnosti i performanse jaguarovog modela I‑PACE:
DRŽAČI SPOLJNIH RETROVIZORA OD UGLJENIČNIH VLAKANA
Ovi detalji dodatno unapređuju stil inspirisan performansama.
SPORTSKE PEDALE
Izradjen od nerdjajućeg čelika i gume.Komplet pedala se bezbedno uklapa preko postojećih pedala za savremeni sportski izgled.
PERSONALIZOVANI OSVETLJENI PRAGOVI
Elegantno oblikovani pragovi gazećeg sloja od nerdjajućeg čelika kod vrata vozača ili putnika.Daje osvetljenje kada se otvore vrata vozača ili vrata ostalih putnika
LUKSUZNE PATOSNICE
Luksuzne, prilagođene prednje tepisone sa natpisom Jaguar i Nubuck vezom. Vrhunske patosnice pružaju dobro postavljen završni dodir enterijera.
CLICK&GO VOZNI OPSEG
Click & Go je kompaktan sistem za skladištenje koji se uklapa na zadnju stranu naslona za glavu. Uključuje držač kaputa koji je ugrađen na uzglavlje sedišta kako bi se odeće držala u uspravnom položaju bez gužvanja. Za zabavu na zadnjem sedištu, držač za prenosive tablete može se lako postaviti na više uglova. Click and Hook je univerzalna kukica koja stvara dodatni prostor za skladištenje kako bi ostavio predmete kao što su kese ili vreće.
POGLEDAJTE FILM
yt:-pU4Gc6QHZw
IPHONE<sup>®</sup> CONNECT I STANICA ZA PUNJENJE
Projektovan da dopusti vidljivost vašeg telefona *tokom punjenja automobila.

*Podovna za uređaje iPhone 5 , 5c, 5s, 6, 6s, SE, 7 i 8. Nije podobna za iPhone 6Plus i 7Plus.
POGLEDAJTE FILM
yt:FiDMk6BhKR4
PET PACK
Neka vaš ljubimac bude smešten udobno, srećno i sigurno. Potpuna visinska podela zadržava prostor za putnike, dok je izbor između vodonepropusne ladice ili trake od gume zaštićen prostor za teret vozila.
ŠINE NA KROVU
Šine omogućavaju korišćenje širokog spektra dodataka za krovove. Šine modela I‑PACE karakteriše novi i jedinstveni mehanizam za brzo rasklapanje/sklapanje. Ovaj mehanizam omogućava jednostavno montiranje ili uklanjanje poprečnih šipki bez upotrebe alata.
NOSAČ BICIKLA
Jednostavan za montiranje. Mogu se ugraditi najviše tri držača.
POGLEDAJTE FILM
yt:PdSCvWOxq6Y
NOSAČ OPREME ZA SPORTOVE NA VODI
Sistem za transport raznovrsne sportske opreme uključuje dasku za surfovanje,kajak ili jedrilicu.Maksimalni kapacitet nosivosti je 25 kg.
KUKA ZA VUČU
Fantastičan sistem za vuču sa odvojivom polugom za kačenje prikolice. Kapacitet vuče je do 750kg, a tzv "nose load" do 45kg. Elektrika za vuču je uključena. Jedinstveni zadnji valans je takođe uključena u komplet. Ovaj valans obezbeđuje uklonjivi poklopac koji omogućava pristup opremi za vuču. Kada nije u upotrebi, poklopac obezbeđuje čistu i atraktivnu površinu koja prikriva sistem za vuču.
LOCKING WHEEL NUTS - CHROME
Zaštitite svoje točkove pomoću specijalno dizajniranih maticnih točkova za pričvršćivanje Chrome-a.
STYLED VALVE CAPS - JAGUAR ‘GROWLER’
"Grovler" je važan deo našeg nasleđa. Dodajte završni dodir na točkovima vašeg vozila sa ovim prilagođenim poklopcima ventila.
STYLED VALVE CAPS - UNION JACK
Dodajte završni dodir na točkove vašeg vozila izborom jednog od niza jedinstvenih poklopaca ventila.
SNOW SOCK WINTER TRACTION AID
Lagani tekstilni, uređaj za pomoć pri kretanju po snegu i ledu je jednostavan i brz za pričvršćivanje, a pakuje se i odlaže za lako. Preporučuje se montiranje na sva četiri točka.
WHEEL CENTRE BADGE - UNION JACK
Posebna monohromna značka centralno pozicionirana sa logotipom Jaguara i dizajnom Union Jack-a budi sećanja na naše britansko nasleđe.
SISTEM ZA TRAKCIJU PO SNEGU
Poboljšana pokretljivost u snijegu, uslovima vožnje po blatu i ledu uz ovaj sistem vučnog lanca sa visokim pritiskom. Samo na zadnjim točkovima.

Skrojite sopstvenu kombinaciju Jaguar performansi, tehnologije i stila.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL
PRONAĐITE AKSESOARE
UPOREDITE NAŠA VOZILA
Dodajte do tri modela za usporedbu
PRIJAVITE SE ZA TEST VOŽNJU
Organizujte test vožnju na putu,pozovite najbližeg prodavca
Preuzmite brošuru
Saznajte više o Jaguar vozilima
PRONAĐITE DILERA
Potražite najbliži Jaguar maloprodajni salon