JAGUARPOVA DODATNA OPREMA

Uz neverovatnu kolekciju dodatne opreme kioju Vam Jaguar nudi možete kreirati najbolji I‑PACE na svetu - vaš I‑PACE.

POGLEDAJTE FILM
KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL

Koristite konfiguerator kako biste kreirali vaše savršeno Jaguar vozilo
PRIJAVITE SE ZA TEST VOŽNJU
Organizujte test vožnju na putu,pozovite najbližeg prodavca
Preuzmite brošuru
Saznajte više o Jaguar vozilima
PRONAĐITE DILERA
Potražite najbliži Jaguar maloprodajni salon

Personalizujte svoje I-PACE vozilo shodno vlastitom stilu, načinu života i interesovanjima. Najpopularnije opcije i aksesoari grupisani su u četiri paketa: Exterior Carbon Fibre Pack, Black Exterior Pack, Bright Exterior Pack i Cold Climate Pack.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL
PRONAĐITE AKSESOARE
EXTERIOR PACK

Dodajte još jedno distinktivno oboležje dizajnu I‑PACE-a i opredelite se za ovaj paket.

CARBON FIBRE EXTERIOR PACK 
BLACK EXTERIOR PACK 
BRIGHT EXTERIOR PACK 
CARBON FIBRE EXTERIOR PACK 

Izložite I-PACE-ovu prirodu visokih performansi sa ovim završnim dodirima od karbonskih vlakana. Ovo pakovanje uključuje okrugli prozor sjajnog sjaja i oblogu od karbonskih vlakana do rešetke rešetke, poklopca ogledala i bočnih i braničkih elemenata karoserije.

BLACK EXTERIOR PACK 

Dodajte dodir prikrivenosti I-PACE-ovom izgledu loji je takav da se za njim okreću glave, sa predloženim karakteristikama u sjajno crnoj boji. Ovaj paket uključuje okruženje bočnog prozora Gloss Black i rešetku Gloss Black sa Gloss Black surroundom. Crni bedž upotpunjuje izgled.

BRIGHT EXTERIOR PACK 

Sjajan primer luksuznog karaktera I-PACE-a. Ovo pakovanje uključuje hromirane završetke do igle rešetke, poklopca ogledala, okruženja prozora i zadnjeg difuzera.

COLD CLIMATE PACK

Ovaj paket uključuje Grejanje vetrobranskog stakla,grejanje mlaznica za pranje,grejanje upravljača

ODABERITE JAGUAR AKSESOARE

Dajte vašem I‑PACE-u lični pečat - pronađite aksesoare koji odgovaraju vašem stilu života.

OKRUŽENJE GRILA OD UGLJENIČNIH VLAKANA
Frontalni gril okružuju ugljenvodonična vlakna - ovo je zaista vrhunski stil eksterijera koji ističe dinamičke sposobnosti i performanse jaguarovog modela I‑PACE:
DRŽAČI SPOLJNIH RETROVIZORA OD UGLJENIČNIH VLAKANA
Ovi detalji dodatno unapređuju stil inspirisan performansama.
BLATOBRANI
Jaguar bredndirani blatobrani napred i pozadi dobinjuju izgled vozila, smanjuju prskanje i obezbeđuju zaštitu od prljavštine i oštećenja kojqa mogu nastati pri udaru kamenčića u auto.
POKLOPCI TJ NAVLAKE NA SPORTSKIM PEDALAMA
Izradjen od nerdjajućeg čelika i gume.Komplet pedala se bezbedno uklapa preko postojećih pedala za savremeni sportski izgled.
PANORAMSKI KROV SA ZAŠTITOM OD SUNCA
Ovaj dvodelni panoramski suncobran sa krovnom mrežicom i žičanim okvirom lako se postavlja i uklanja pomoću jednostavne funkcije spajanja. Nudi zaštitu od topline i UV zraka, stvarajući ugodniji doživljaj u kabini. Čuva se unutar prostora za utovar kada se ne koristi.
LUKSUZNE PATOSNICE
Luksuzne, prilagođene prednje tepisone sa natpisom Jaguar i Nubuck vezom. Vrhunske patosnice pružaju dobro postavljen završni dodir enterijera.
CLICK&GO VOZNI OPSEG
Click & Go je kompaktan sistem za skladištenje koji se uklapa na zadnju stranu naslona za glavu. Uključuje držač kaputa koji je ugrađen na uzglavlje sedišta kako bi se odeće držala u uspravnom položaju bez gužvanja. Za zabavu na zadnjem sedištu, držač za prenosive tablete može se lako postaviti na više uglova. Click and Hook je univerzalna kukica koja stvara dodatni prostor za skladištenje kako bi ostavio predmete kao što su kese ili vreće.
POGLEDAJTE FILM
yt:-pU4Gc6QHZw
LUGGAGE COMPARTMENT COLLAPSIBLE ORGANISER
Opremljen sa dve izdržljive kaiševe, organizator prtljažnog prostora koji se može sklopiti drži stvari na mestu tokom vašeg putovanja.
PET PACK
Neka vaš ljubimac bude smešten udobno, srećno i sigurno. Potpuna visinska podela zadržava prostor za putnike, dok je izbor između vodonepropusne ladice ili trake od gume zaštićen prostor za teret vozila.
ŠINE NA KROVU
Šine omogućavaju korišćenje širokog spektra dodataka za krovove. Šine modela I‑PACE karakteriše novi i jedinstveni mehanizam za brzo rasklapanje/sklapanje. Ovaj mehanizam omogućava jednostavno montiranje ili uklanjanje poprečnih šipki bez upotrebe alata.
NOSAČ OPREME ZA SPORTOVE NA VODI
Svestran sistem za prevoz raznih sportskih rekvizita, uključujući kajak ili jedrilicu.
NOSAČ BICIKLA
Jednostavan za montiranje. Mogu se ugraditi najviše tri držača.
POGLEDAJTE FILM
yt:PdSCvWOxq6Y
ODVOJIVA KUKA ZA VUČU
Ovaj prilagođeni sistem vuče sadrži odvojivu kuglu za vuču i zadnji valjak koji omogućava pristup opremi za vuču. Kada se ne koristi, poklopac osigurava čist atraktivan završetak koji prikriva sistem vuče. Mogućnost vuče do 750kg, nosivost do 45kg. Električna vozila za vuču je uključena.
LOCKING WHEEL NUTS - CHROME
Zaštitite svoje točkove pomoću specijalno dizajniranih maticnih točkova za pričvršćivanje Chrome-a.
POMOĆ ZA VUČU U SNEŽNIM USLOVIMA
Lagana tekstilna pomoć za vuču snega i leda se jednostavno i brzo pričvršćuje i spaja za lako skladištenje. Preporučuje se samo za postavljanje na prednje točkove.
SNOW TRACTION SYSTEM
Poboljšana pokretljivost u uslovima snega, blata i leda uz pomoć ovog sistema za vuču lanaca visokog prianjanja. Montira se samo na prednje točkove.
WHEEL CENTRE BADGE - UNION JACK
Lagani tekstilni, uređaj za pomoć pri kretanju po snegu i ledu je jednostavan i brz za pričvršćivanje, a pakuje se i odlaže za lako. Preporučuje se montiranje na sva četiri točka.
STILIZOVANI POKLOPCI VENTILA - UNION JACK
Dodajte završni dodir točkovima vašeg vozila, ove jedinstvene poklopce ventila.
STILIZOVANI POKLOPCI VENTILA
Dodajte završni dodir točkovima vašeg vozila pomoću ovih prilagođenih poklopca ventila.

Skrojite sopstvenu kombinaciju Jaguar performansi, tehnologije i stila.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL
PRONAĐITE AKSESOARE