I‑PACE KONCEPT

Predstavljamo I ‑ PACE koncept, prikaz prvog Jaguar-ovog električnog petosmjernog sportskog automobila.

I-PACE više je od koncept vozila. To je pregled našeg prvog proizvodnog automobila na baterije, pokretanje naše posvećenosti kreiranju električnih vozila koja su ujedno i zaista uzbudljivi automobili za vozača. Osim što ulažemo u vrhunsku tehnologiju nulte emisije vozila, pomažemo vozačima da razumiju više o električnim automobilima.

SMELI EKSTERIJER

Sa dramatičnim proporcijama koje omogućava električna tehnologija, I-PACE koncept evoluira Jaguar-ov svojstven DNK dizajna u novu eru.

DIZAJN KONCEPT VOZILA I-PACE

istinski Jaguar nadasve, I-Pace koncept predstzavlja pionir budućeg razvoju u smislu okretanja ka električnim vozilima.

DRAMATIČNI STIL

"Izazov je bio konstruisati i izgraditi električno vozilo koje je prepoznatljivo i nepogrešivo Jaguar - vozilo koje će pokazati da električno vozilo može biti vozački automobil i uzbuditi čula.."

Ian Callum, Direkter sektora za dizajn

PERFORMANSE I TEHNOLOGIJA

I-PACE koncept objedinjuje performanse Jaguara i legendarnu prefinjenost od koje biste očekivali da će pružiti zaista angažiran, uzbudljiv pogon.

NAPREDNA TEHNOLOGIJA

Tehnologija je u središtu I-PACE koncepta, ali ostaje diskretna i u potpunosti fokusirana na unapređenje uživanja vozača i putnika.

Pronađite sopstvenu kombinaciju Jaguar performansi, tehnologije i stila.

Slike prikazuju konceptno vozilo I-PACE. Proizvodno vozilo može se razlikovati u krajnjem stilu i detaljima završne obrade, kao i ugradnji upravljačkih programa.Sve cifre zkoje se odnose na ubrzanje, snagu, brzinu, domet i punjenje predstavljaju procene proizvođača izvedene na osnovu najboljih informacija koje su bile dostupne pri objavljivanju. Proizvodna vozilau će biti testirana i sertifikovana pre puštanja u promet, sa službenim podacima dostupnim pre bilo koje narudžbe kupca.