ODELJENJE ZA POSEBNE OPERACIJE NA VOZILIMA

U ovom departmanu luksuz, performanse i tehnologija uzdižu se na najviši nivo kako bi se kreirali jedinstveni Jaguar automobili.

SVO nudi halo modele, ograničena izdanja za kolekcionare i vozila visokih specifikacija. Svaki automobil prikazuje najbolje od Jaguara sa zadivljujućim performansama, nenadmašnom luksuzom i vrhunskom tehnologijom

SVO TECHNIČKI CENTAR

SVO se nalazi na našem novom, tehničkom centru u Varvickshireu, Engleska. Ovaj specijalistički proizvodni pogon je Jaguar Land Rover Centar izvrsnosti i dom tima od 200 stručnjaka za automobile. SVO-ovo sedište od 20.000 m 2 ima preko 40 inženjerskih inspekcijskih zaliva i objekat za bojenje svetske klase.

f-pace svr
SPORTSKI TERENAC VRHUNSKIH PERFORMANSI

Prihvatajući sav luksuz i praktičnost standardnog F‑PACE-a, naša uzbudljiva nova SVR evolucija oslobađa pravi potencijal vozila. 5-litarski V8 motor sa superkompresorom, napredna aerodinamička arhitektura i komponente usmerene na performanse čine ovo najbržim F‑PACE-om ikada.

ISTRAŽITE OVO VOZILO
yt:OjFeDLceBZA
F‑TYPE SVR
VRHUNAC PERFORMANSI F‑TYPE MODELA

Budući da dostiže ubrzanje od 0 do 100 km/h za 3.5 sekunde, F‑TYPE SVR je dizajniran da pruži čistu snagu i maksimalnu brzinu od 200 km / h. Rekonfigurisana aerodinamika, zadnje krilo sa aktivnim ugljeničnim vlaknima i inteligentni pogon na sva četiri točka daju kombinaciju vrhunskih performansi super automobila.

ISTRAŽITE OVO VOZILO
yt:JcYPsu8EKhM
XE SV PROJECT 8
XE SV PROJECT 8

Dizajniran da bude najuzbudljiviji sportski salonac na svetu, srce Projekta 8 je Jaguarov legendarni V8 kompresor, ali njegova brzina nije samo ogromna snaga. Aerodinamika u sportskom motoru u kombinaciji sa širokom upotrebom karbonskih vlakana i laganim aluminijumskim kućištem znači da se nećete osećati "Življe" ni u jednom drugom Jaguaru.

ISTRAŽITE OVO VOZILO
ZAKAŽITE TEST VOŽNJU
Organizujte probnu vožnju preko lokalnog Jaguar maloprodavca
KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL
Koristite konfigurator za dizajn vašeg savršenog Jaguara
PREUZMITE BROŠURU

Pogledajte i preuzmite najnovije brošure Jaguar
PRONAĐITE DILERA
Potražite najbliži Jaguara maloprodajni salon