ODELJENJE ZA POSEBNE OPERACIJE NA VOZILIMA

U ovom departmanu luksuz, performanse i tehnologija uzdižu se na najviši nivo kako bi se kreirali jedinstveni Jaguar automobili.

SVO nudi halo modele, ograničena izdanja za kolekcionare i vozila visokih specifikacija. Svaki automobil prikazuje najbolje od Jaguara sa zadivljujućim performansama, nenadmašnom luksuzom i vrhunskom tehnologijom

SVO TECHNIČKI CENTAR

SVO se nalazi na našem novom, tehničkom centru u Varvickshireu, Engleska. Ovaj specijalistički proizvodni pogon je Jaguar Land Rover Centar izvrsnosti i dom tima od 200 stručnjaka za automobile. SVO-ovo sedište od 20.000 m 2 ima preko 40 inženjerskih inspekcijskih zaliva i objekat za bojenje svetske klase.

f-pace svr
SPORTSKI TERENAC VRHUNSKIH PERFORMANSI

Prihvatajući sav luksuz i praktičnost standardnog F‑PACE-a, naša uzbudljiva nova SVR evolucija oslobađa pravi potencijal vozila. 5-litarski V8 motor sa superkompresorom, napredna aerodinamička arhitektura i komponente usmerene na performanse čine ovo najbržim F‑PACE-om ikada.

ISTRAŽITE OVO VOZILO
yt:OjFeDLceBZA
F‑TYPE SVR
VRHUNAC PERFORMANSI F‑TYPE MODELA

Budući da dostiže ubrzanje od 0 do 100 km/h za 3.5 sekunde, F‑TYPE SVR je dizajniran da pruži čistu snagu i maksimalnu brzinu od 200 km / h. Rekonfigurisana aerodinamika, zadnje krilo sa aktivnim ugljeničnim vlaknima i inteligentni pogon na sva četiri točka daju kombinaciju vrhunskih performansi super automobila.

ISTRAŽITE OVO VOZILO
yt:JcYPsu8EKhM
XE SV PROJECT 8
XE SV PROJECT 8

Dizajniran da bude najuzbudljiviji sportski salonac na svetu, srce Projekta 8 je Jaguarov legendarni V8 kompresor, ali njegova brzina nije samo ogromna snaga. Aerodinamika u sportskom motoru u kombinaciji sa širokom upotrebom karbonskih vlakana i laganim aluminijumskim kućištem znači da se nećete osećati "Življe" ni u jednom drugom Jaguaru.

ISTRAŽITE OVO VOZILO
ZAKAŽITE TEST VOŽNJU
Organizujte probnu vožnju preko lokalnog Jaguar maloprodavca
KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL
Koristite konfigurator za dizajn vašeg savršenog Jaguara
UPOREDITE NAŠA VOZILA
Izaberite do tri Jaguar vozila i uporedite ih
PRONAĐITE DILERA
Potražite najbliži Jaguara maloprodajni salon