ODELJENJE ZA SPECIJALNE OPERACIJE NA VOZILU

Ovo je mesto na kome se luksuz, performanse i tehnologija uzdižu na najviši mogući nivo kako bi se kreirala jedinstvena Jaguar vozila.

Neverovatne performanse, nenadmašni luksuz i vrhunska tehnologija. Special Vehicle Operations prikazuje najbolje od Jaguara sa nizom ekskluzivnih halo modela sa SV-oznakama, kolekcionarskim izdanjima u ograničenom tiražu i jedinstveno kreiranim projektima.

Kao reper u personalizaciji vozila, Special Vehicle Operations je takođe dom za niz usluga puštanja u rad koji nude prošireni spektar prilagođenih završnih obrada vozila iz serije SV Premium Palette i SV Bespoke.

NAŠI POGONI I RADIONICE

SVO se nalazi u našem potpuno novom Tehničkom centru, vrednom 20 miliona funti, u Varvickshireu u Engleskoj. Ovaj specijalni proizvodni pogon je Jaguar Land Rover-ov Centar izvrsnosti i dom je tima od 200 automobilskih specijalista. SVO-ovo sedište na 20,000m2 ima preko 40 odeljenja za inženjerski pregled i farbu svetske klase.

F-PACE SVR
ULTIMNO PERFORMANTNI SUV

Prihvatajući sav luksuz i praktičnost standardnog F-PACE, naša nova uzbudljiva SVR evolucija oslobađa istinski potencijal vozila. 5.0-litarski V8 motor sa superpunjačem, napredna aerodinamična arhitektura i komponente usredsređene na performanse čine ovo vozilo najbržim F-PACE-om ikada.

ISTRAŽITE OVO VOZILO
XE SV PROJECT 8
NAJEKSTREMNIJI JAGUAR KOJI JE IKADA NAPRAVLJEN

Projektovan da bude najuzbudljiviji sportski salonac na svetu, srce Projekta 8 je Jaguarov legendarni V8 sa prednapunjenim motorom - ali njegova brzina nije sve u ogromnoj snazi. Motorsport aerodinamika u kombinaciji sa obimnom upotrebom ugljeničnih vlakana i laganim aluminijumskim kućištem znači da se nijedan Jaguar ne oseća življe.

ISTRAŽITE OVO VOZILO
SV SERIJE
SV PREIUM PALETA BOJA
Najnovije tehnologije lakiranja, vrhunska završna obrada i najfinija izrada kombinuju se kako bi proizveli najosobnija vozila.
ISTRAŽITE TEHNOLOGIJE FARBANJA TJ NANOŠENJA BOJE
SV BESPOKE
SV Bespoke tim nudi ogroman opseg u personalizaciji boje vašeg vozila, uključujući kompletnu uslugu „podudaranja sa uzorkom“.
SAZNAJTE VIŠE OD ZAPOSLENIH U LOKALNOM MALOPRODAJNOM SALONU
NAŠI SPECIJALIZOVANI CENTRI

Naši specijalistički centri za SV su vitalna destinacija za sve one koji žele da naša jedinstvena vozila dožive izbliza i razgovaraju sa našim timom stručnjaka za SV.

DEMO VOZILA
Želite da testirate vožnju Jaguar SV vozilom? Naši specijalistički centri za SV nude pristup remek-delima Jaguara SV pomoću vozila na licu mesta.
EKSPERTSKO ZNANJE
Zahvaljujući njihovom neponovljivom znanju o proizvodima, naš tim stručnjaka za prodaju SV vozila savršeni su partneri koji će vam pomoći da napravite svoje vrhunsko Jaguar vozilo.
POSEBNO OBUČENI TEHNIČARI
SV vozila su naročito posebna i zato zahtevaju specijalnu pažnju kako bi se podudarali. Zato naši specijalistički centri za zapošljavanje zapošljavaju samo najkvalifikovanije Jaguareve tehničare. Tehničari u SV specijalnim centrima prolaze poboljšanu obuku kako bi osigurali da vaše vozilo dobije najbolju moguću negu.
LOCIRAJTE GDE SE NALAZI NAJBLIŽI SV SPECIJALISTIČKI CENTAR

Nakon što unesete poštanski broj, izaberite „SV specijalistički centri“ iz filtera prema meniju usluga.

PRONAĐITE GDE SE NALAZI NAJBLIŽI SV SPECIJALISTIČKI CENTAR
SV NA INSTAGRAMU

Zapratite @JaguarSV za sve najnovije fotografije, video zapise i priče o jedinstvenim svetskim vozilima Jaguar #JaguarSV.

ISTRAŽITE INSTAGRAM PROFIL SV
ZAKAŽITE TEST VOŽNJU
Organizujte probnu vožnju preko lokalnog Jaguar maloprodavca
KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL
Koristite konfigurator kako biste dizajnirali vaš savršeni Jaguar
PREUZMITE BROŠURU
Pogledajte i preuzmite najnovije brošure Jaguar
Pronađite maloprodajni salon
Potražite najbliži Jaguar maloprodajni salon