O JAGUARU
<center>KVALITET, POUZDANOST & BEZBEDNOST</center>

Automobili Jaguar izgrađeni su na našim najsavremenijim proizvodnim linijama u gradu Bromvich. To je mesto upečatljivog zanata, gde stotine visokotehnoloških robota i mašina od više miliona funti rade u savršenoj sinhronizaciji sa hiljadama visoko kvalifikovanih radnika. Grant McPherson, direktor operacija, zadužehn je da osigura da je svaki automobil savršen.

"Jaguar se oduvek zalagao za izvrsnost u inženjerstvu i lep dizajn, "kaže Grant," naša uloga je da svaki put ispunimo namere dizajnera svakog automobila. Naš je posao da postignemo stroge specifikacije, a za mene je kvalitet sposobnost da više puta postignemo tu specifikaciju. To je obraćanje pažnje na detalje koje ovde ulažemo. Pravimo luksuzne automobile."

Jedinstveni automobili, proizvedeni na zahtev

Svaki Jaguar napravljen je po narudžbi, tako da svaki automobil na proizvodnoj liniji već ima vlasnika koji ga čeka. A ta činjenica podupire aguar-ov neverovatni proizvodni process.

"Radi se o iznenađenju i zadovoljstvu, kaže Grant, „želim da svaki vozač prvi put uđe u svoj novi Jaguar i da to bude predivno iskustvo. Želimo da nadmašimo očekivanja kupaca. Jaguar ima fantastične proizvode sa ikoničnim dizajnom, a mi ozbiljno govorimo o našim disciplinama."

End-to-End kvalitet

U praksi, ova pažnja na detalje znači da se svaki automobil neprestano promatra tokom vožnje kroz fabriku. Na primer, tokom proizvodnje svakog XJ-a - od njegovog početka kao lima od aluminijuma do trenutka kada se XJ kotrljaju sa konačne montažne linije kao luksuzno vozilo - proći će hiljade preciznih procesa i provera kvaliteta. U retkim prilikama automobil nije savršen na kraju procesa, ne nastavlja se sve dok problem ne bude otklonjen, proveren, dvostruko proveren i smatran savršenim..

"Sve je u tome da svi budemo potpuno usredsređeni na ono što radimo ovde. Mi pravimo premium automobile, kaže Grant, „pravimo Jaguare."

Na kraju procesa, posvećeni inspektori zatim pregledavaju svaki automobil i proveravaju da li sve radi, da nema oštećenja i da je svaki automobil izgrađen na Jaguar-ovom nivou izvrsnosti.

Jaguar izvodi studije za J.D. Power and Associates APEAL

Da li je upravo ova pažnja detaljima dovela do toga da Jaguar bude proglašen "proizvođačem automobila broj 1" u okviru Vhat Car? J. D. Survei Survei 2013, drugu godinu zaredom.

Studija zadovoljstva vlasništva nad vozilima u UK zasnovana je na procenama gotovo 18.000 vlasnika posle prosečne dve godine vlasništva. Svaki aspekt vlasništva vozila ocenjen je od performansi, dizajna i udobnosti do kvaliteta, pouzdanosti, troškova vlasništva, ekonomičnosti i zadovoljstva prodavača.

"Ovo je sjajno priznanje za sve u Jaguaru, "rekao je Vhat Car? Glavni urednik Chas Hallett." Ova studija pokazuje da su kupci zaista zadovoljni svojim Jaguarima, što je izuzetno važan podvig za bilo kojeg proizvođača automobila.."

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL
Koristite konfigurator kako biste dizajnirali svoj savršeni Jaguar
PREUZMITE BROŠURU
Pogledajte i preuzmite najnovije brošure Jaguar
 PRONAĐITE MALOPRODAJNI SALON
 Potražite najbliži maloprodajni salon Jaguarova vozila
ZAKAŽITE TEST VOŽNJU
Zakažite test vožnju na putu u dogovoru sa predstavnicima našeg lokalnog salona.