F‑TYPE PROJECT 7

Spoj klasičnog dizajna i visokotehnološkog inženjeringa čini najbrži Jaguar ikad.

JAGUAR U SVOJOJ NAJČISTIJOJ FORMI

F-TYPE Project 7 je sportski automobil kolekcionarskog izdanja, sa ograničenom količinom od samo 250 komada širom sveta. To je najbrži i najsnažniji Jaguar koji je ikada sposoban da dostigne 60mph za samo 3,8 sekundi i maksimalnu brzinu od 186mph. Dizajniran od strane našeg tima za specijalna vozila (SVO), on ima neopozivo jasnu svrhu - da pruži ultimativno zadovoljstvo u vožnji.

INSPIRACIJA ZA DIZAJN

Project 7 bio je inspirisan našom ponosnom trkačkom prošlošću. Ime mu je izvedeno na osnovu činjenice da je Jaguar pobedio 7 puta u čuvenoj trci Le Mans koja traje 24 sata. Tri te istorijske pobede osvojio je naš ikoničan D-Type 1950-ih, koji je nedavno proslavio 60-tu godišnjicu. Ukratko, naši dizajneri želeli su da zamisle moderan D-TYPE. F-TIPE Project 7 je uzbudljiv rezultat njihove zamisli.

SAVREMENO U KOMBINACIJI SA RETRO STILOM

Kod modela Project 7, dizajnerski DNK istorijskog D-Type-a pomešan je sa modernim linijama modela F-TYPE, koji je i sam dobitnik nagrade World Car Design. Dok je najistaknutiji retro stil dizajna izrazita „grba“ iza vozačeve glave, tekuće, presvučene linije modela D-Type dominiraju u novom dizajnu.

yt:sGBMSLvggqA
ŠTA KAŽU TOP MENADŽERI KOMPANIJE

"Koncept automobil Project 7 otkriva suštinu Jaguar-ovog trkačkog nasleđa u najčišćim oblicima. To je zapanjujuća proslava strasti, timskog duha i samog procesa dizajniranja. Pravi Jaguar ... Novi klasik!"

Cesar Pieri, Creative Specialist Design Manager, Jaguar Advanced Design

NOVA IKONA

Projekt 7 prvobitno je predstavljen kao jednosed, otvoreni koncept automobil u Goodvood-u 2014-te. Od tada, pored dodavanja dodatnog sedišta i krova, najsavremenije tehnike dizajna korišćene su za pravljenje automobila što je moguće dinamičnijeg. Krajnji rezultat, kakav je iskusilo samo 250 privilegovanih vlasnika, je zapanjujuća moderna automobilska ikona.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL
Koristite konfigurator kako biste dizajnirali svoj savršeni Jaguar
PREUZMITE BROŠURU
Pogledajte i preuzmite najnovije brošure Jaguar
 PRONAĐITE MALOPRODAJNI SALON
 Potražite najbliži maloprodajni salon Jaguarova vozila
ZAKAŽITE TEST VOŽNJU
Zakažite test vožnju na putu u dogovoru sa predstavnicima našeg lokalnog salona.