JAGUAR E‑TYPE REBORN

‘Najlepše vozilo koje je ikada napravljeno’. Reborn.

Pogledajte film
yt:pYMeUep8EfY

Opisan kao 'najlepši automobil ikada napravljen' po rečima Enzoa Ferrarija, Jaguar E-tip uveo je glamur i uzbuđenje živahnih60-ih. Skoro 60 godina kasnije, program Jaguar E-type Reborn videće seriju 1 E-tipova vraćenih u originalne specifikacije za buduće generacije entuzijasta i kolekcionara koji kupuju direktno od Jaguar Classic-a.

<h4 style="font-weight: 500">KAKO SU SE ŠEZDESETE ZAMAHIVALE, E-TYPE JE OSVAJAO AUTOMOBILSKU PUBLIKU</h4>

E-type je definisao svoju generaciju. Bilo je to sve za šta su se 60-ih zalagali i postao je automobil izbora za međunarodne džet-setere, super modele i rock zvezde.

Kako je London počeo da se ljulja, takođe je počeo odjekivati uz jauk Jaguar E-TYPE, brzo cementirajući svoj ikonični status zajedno sa drugim divovima dizajna, umetnosti, muzike i mode.

JAGUAR LAND ROVER CLASSIC WORKS

Naše vrhunske radionice u novom sedištu Jaguar Land Rover Classic Works u Koventriju nude najfinije objekte za restauraciju. Sa 30 linija posvećenih programu Reborn, tim Jaguar Classic kombinuje najnoviju tehnologiju sa tradicionalnim tehnikama izrade kako bi obnovio i regenerisao neke od najpoznatijih Jaguara ikada napravljenih.

DOLAZIMO KUĆI

Kao kreatori E-type-a, zanatlije iz Jaguar Classic radionice su mnogo više od običnih tehničara i inženjera. Oni su strastveni kreatori jednog od najvećih brendova u Britaniji. Stoga Vas sa radošću pozivamo da nas posetite u našem pogonu u Koventriju - u gradu gde je rođen E-type.

POSEDUJTE ISTINSKU IKONU DVADESETOG VEKA

Da saznate kako da kupite vaš sopstveni Jaguar E‑type Reborn molimo vas kontaktirajte nekog iz pčlanova našeg specijalističkog tima:


Pozovite nas na +44 (0)203 601 1255
Ili nam pošaljoite mejl na sledeću adresu info@classic.jaguar.co.uk

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL
Koristite konfigurator kako biste dizajnirali svoj savršeni Jaguar
PREUZMITE BROŠURU
Pogledajte i preuzmite najnovije brošure Jaguar
 PRONAĐITE MALOPRODAJNI SALON
 Potražite najbliži maloprodajni salon Jaguarova vozila
ZAKAŽITE TEST VOŽNJU
Zakažite test vožnju na putu u dogovoru sa predstavnicima našeg lokalnog salona.