NASLEĐE KOME VERUJEMO
JAGUAR HERITAGE TRUST, USPOSTAVLJEN SA CILJEM DA OČUVA LEGENDARDNO NASLEĐE

Jaguar Heritage Trust čuva bogatu zaostavštinu Jaguar Cars Ltd. Osim što održava Jaguar-ovu neprocenjivu kolekciju istorijskih vozila, Trust je odgovoran za očuvanje Jaguar-ove opsežne arhive poslovnih dokumenata, artefakata i evidencija proizvoda za neke od najpoželjnijih automobila ikada napravljenih .

NAŠA AMBICIJA U VOŽNJI

Za državu osnovan 1983. godine, Jaguar Daimler Heritage Trust registrovana je kao obrazovna dobrotvorna organizacija. Njegov cilj je očuvanje bogatog nasleđa Jaguar Cars Limited i svih njegovih prethodnih marki, uključujući Swallow, SS, Daimler i Lanchester. Glavni cilj Trusta je da prikupi i sačuva vozila i predmete, prošlosti i sadašnjosti, koji se odnose na istoriju, industrijski razvoj i društveni uticaj Jaguara i njegovih kompanija.

PONOVO OŽIVLJAVAMO LEGENDE

Trust čuva kolekciju od preko 140 istorijskih vozila od kojih se mnoga mogu videti na događajima širom Evrope, sa stalnim postavkama u Muzeju transporta u Koventriju i Britanskom muzeju automobila u Gaidonu, oba u Velikoj Britaniji.

SERTIFIKACIJA
Vlasnicima klasičnih Jaguar i Daimler vozila dostavljamo baštinske certifikate (uz plaćanje) na osnovu originalnih proizvodnih zapisa.
PITANJA KOJA SE TIČU OPOREZIVANJA
Možemo pružiti podatke o broju šasije kako bismo vam pomogli u identifikaciji vozila koja su oslobođena akcize na vozila u Velikoj Britaniji.
BIBLIOTEKA FOTOGRAFIJA
Ogromna kolekcija od preko 30.000 arhivskih slika. Otisci ili digitalne kopije visokog kvaliteta mogu se isporučiti za ličnu ili komercijalnu upotrebu.
LIČNA ISTRAŽIVANJA
Istraživači mogu da nas posete i konsultuju ili pregledaju originalnu arhivsku građu uz prethodni dogovor.
POSETITE VEBSAJT JAGUAR HERITAGE TRUST-A
KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL
Koristite konfigurator kako biste dizajnirali svoj savršeni Jaguar
PREUZMITE BROŠURU
Pogledajte i preuzmite najnovije brošure Jaguar
 PRONAĐITE MALOPRODAJNI SALON
 Potražite najbliži maloprodajni salon Jaguarova vozila
ZAKAŽITE TEST VOŽNJU
Zakažite test vožnju na putu u dogovoru sa predstavnicima našeg lokalnog salona.