ORGINALNI DELOVI

Klasične delove pružamo hiljadama vlasnika širom sveta, a cilj im je da ponudi najvišu razinu usluge i kvalitetne originalne proizvode klijentima koji se brinu za vozila koja su van proizvodnje već deset i više godina. Svi delovi su proizvedeni po Jaguar-ovim preciznim specifikacijama od strane originalnih dobavljača kad god je to moguće, sa autentičnim Jaguar crtežima i alatima koji se koriste za obezbeđivanje 100% autentičnosti.

Klasični originalni delovi nisu puke reprodukcije. To su tačne korekcije originala, dizajnirane za najbolje tolerancije od strane majstora koji žive i dišu klasičnim Jaguarom. Upravo taj afinitet prema automobilima i njihovoj baštini donosi tačnost, autentičnost i jedinstven duh svakom komponentnom delu.

Prošlost se susreće sa budućnošću sa Jaguar Classic Infotainment sistemom.

Naša fascinacija prošlošću ne znači da ne bismo trebali da prigrlimo budućnost, da bismo poboljšali iskustvo vlasništva i vožnje vašeg klasičnog Jaguara.

Zbog toga smo predstavili Jaguar Classic Infotainment sistem, koji je u skladu sa klasičnim enterijerom vašeg Jaguara, ali prepun moderne tehnologije, uključujući DAB radio, Bluetooth Connectiviti ™, integrisanje smartfona sa 3,5-inčnim ekranom i satelitsku navigaciju. Dolazi u izboru crne ili hromirane završne boje koji će savršeno dopuniti unutrašnjost vašeg Jaguara.

Tu spadaju zlatna značka Grovler od 24 karata koju je kreirao svetski poznati metalski radnik Fattorini, E-oplata koristeći najmoderniju 3-D tehnologiju skeniranja i CAD tehnologiju i klasična dodatna oprema i poboljšanja poput Pirelli P-Zero KSJ220 gume i Castrol tečnosti.

SERVISI ZA VLASNIKE AUTOMOBILA

Od modernih laboratorija za testiranje do istorijskih provera, idemo dalje od bilo koga zarad brige o vašem Jaguaru. Opremljen stručnjacima i istorijskim automobilskim stručnjacima, naš objekat za servisiranje ima za cilj da pruži istinsko garantovano servisiranje, restauraciju i prodajnu pomoć za sve modele klasičnog Jaguara, ma koliko oni bili stari.

SAZNAJTE VIŠE
KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL
Koristite konfigurator kako biste dizajnirali svoj savršeni Jaguar
PREUZMITE BROŠURU
Pogledajte i preuzmite najnovije brošure Jaguar
 PRONAĐITE MALOPRODAJNI SALON
 Potražite najbliži maloprodajni salon Jaguarova vozila
ZAKAŽITE TEST VOŽNJU
Zakažite test vožnju na putu u dogovoru sa predstavnicima našeg lokalnog salona.