• JAGUAR F‑PACE

  Najpraktičniji sportski Jaguarov automobil ujedinjuje sportsko upravljanje i lepotu, praktičnost i efikasnost u toku celog dana.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE je Jaguarov prvi kompaktni SUV. To je jedinstvena kombinacija izgleda,agilnosti i dinamične vožnje.

 • JAGUAR I‑PACE

  Predstavljamo novi I-Pace koncept, prvo potpuno elektricno Jaguar sportsko vozilo sa pet sedišta.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Snažan, agilan i sasvim poseban. Pravi Jaguar-ov sportski automobil.

 • Jaguar XE

  Najnaprednija, najefikasnija i najprefinjenija sportska limuzina koju je Jaguar ikada proizveo.

 • JAGUAR XF

  Tipičan Jaguar. XF-ov uverljiv dizajn izdvaja ga iz gomile.

 • JAGUAR XJ

  XJ je vrhunska Jaguar-ova limuzina, savršena kombinacija vrhunske tehnologije, sportske vozne dinamike i bogatog luksuza.

Electrification

ELEKTRIFIKACIJAELEKTRIFIKACIJA U JAGUAR VOZILIMA

Kompanija Jaguar posvećena je kreiranju električnog vozila na baterijski pogon čiji osnov kretanja predstavlja elektrifikacija. Kroz učešće u Formula E trkama, pokušavamo da ubrzamo razvoj tehnologija u električnim vozilima i iste uvedemo u aktuelnu punudu vozila na baterijski pogon. Jedno od prvih vozila na kome smo oprabali nove tehnologije jeste koncept vozilo I‑PACE.
Istražite koncept vozilo I‑PACE Saznajte više o učešću kompanije JAGUAR na FORMILA E trkama

KONCEPT VOZILO I‑PACE

I‑PACE daje uvid u naše prvo proizvodno električno vozilo na baterijski pogon. Ovo vozilo ima pogon na sve točkove, snagu od 400KS, 5 sedišta u kabini i opseg kretanja na jedno punjenje abterije od 500km*. Dostiže ubrzanje 0-60mph za oko 4 sekunde dok se 80& baterije napuni za 90 minuta ukoliko se koristi brzi punjač na direktnu struju snage 50kW.

*EU NEDC test

Svi podaci o ubrzanju, snazi, brzini, voznom dosegu i punjenju predstavljaju samo procene proizvođača zasnovane na najboljim saznanjima dostupnim u vreme objavljivanja. Proizvodna vozila biće testirana i sertifikovana pre puštanja na tržište, a zvanične brojke dostupne pre plasiranja prvog naloga za prodaju ovog vozila.

Istražite koncept vozilo I‑PACE

TRKA ZA INOVATIVNOST

Kako bi komponente elekltrifikacije uneli u sledću generaciju naših drumskih vozila, određeni modeli brenda JLR učestvuju u FIA Formula E trkama. Učešće u trkama daje nam priliku da testiramo tehnologije električnog vozila u realnim okolnostima.

Saznajte više o učešću kompanije JAGUAR na FORMILA E trkama