ipace
NOVI POTPUNO ELEKTRIČNI JAGUAR I‑PACE

Predstavljanje Jaguarovog prvog potpuno električnog SUV-a.

POGLEDAJTE PRIKAZ EKSTERIJERA U 360˚

UBRZANJE
0-100km/h za 4.8 sekunde

OPSEG VOŽNJE
470 km prema WLTP*

*WLTP (svetski harmonizovan postupak testiranja lakih vozila) je novi proces testiranja vozila koji je stupio na snagu 2017. godine, a koji meri potrošnju goriva i energije,zatim vozni opseg i emisije štetnih gasova. Ovaj test je dizajniran kako bi obezbedio bliži uvid u ponašanje vozila u stvarnom svetu. WLTP testira vozila uz pomoć opcione opreme i primenjuje zahtevnije procedure testiranja i drugačiji profil vožnje.

UPOREDITE NAŠA VOZILA
Dodajte do tri modela za usporedbu
PRIJAVITE SE ZA TEST VOŽNJU
Organizujte test vožnju na putu,pozovite najbližeg prodavca
Preuzmite brošuru
Saznajte više o Jaguar vozilima
PRONAĐITE DILERA
Potražite najbliži Jaguar maloprodajni salon
SVETSKI AUTOMOBIL GODINE 2019

2019 WORLD CAR DESIGN OF THE YEAR
2019 WORLD GREEN CAR

KLJUČNE KARAKTERISTIKE
VOZILO NA ELEKTRIČNI POGON
I‑PACE je Jaguar iznad svega - vozilo namenjeno za istinsko uživanje u vožnji. Njegovi električni motori i skoro savršena raspodela težine isporučuju 696 Nm obrtnog momenta i agilnost sportskih automobila.
ISTRAŽITE PERFORMANSE
LINIJE KOJE SE POKREĆU
Oslanjajući se na svoj elegantni, aerodinamični dizajn sa low drag koeficijentom of 0,29d, I‑PACE je kreiran da lako klizi kroz vazduh zarad postizanja maksimalnog voznog opsega i stabilnosti vozila. I‑PACE nudi uzbuđenje iz svakog ugla zahvaljujući plutajućoj liniji karoserije, dramatičnom pokrivaču motora i zadnjim haungovima.
ISTRAŽITE EKSTERIJER
UNUTRAŠNJI MIR
I‑PACE besprekorno integriše tehnologiju i obilje prostora. Unutrašnji dizajn je čist i nezahtevan, sa taktilnim karakteristikama i čistim linijama. Priroda električnog pogona nudi dodatni prostor, pružajući više slobode kako bi se maksimizovala udobnost koju pruža unutrašnjost kabine I‑PACE-a.
ISTRAŽITE ENTERIJER
UVEK NA DOHVAT RUKE
I‑PACE-ov infotainment sistem, Touch Pro Due, omogućuje laku kontrolu tehnologiaj u vozilu. Ovaj sistem koristi 4G WiFi, a budući da je veza sa internetom uvek dostupna, lako je biti u toku sa digitalnim svetom.
ISTRAŽITE IN-CAR TEHNOLOGIJU
ISTRAŽITE I‑PACE EKSTERIJER
EKSTERIJER
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/ipace/body_01.jpg
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/ipace/body_**.jpg
KLIKNITE ZA INTERAKCIJU
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/ipace/body_01.jpg
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/ipace/body_**.jpg
KLIKNITE ZA INTERAKCIJU
MOTOR
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/ipace/power_01.jpg
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/ipace/power_**.jpg
KLIKNITE ZA INTERAKCIJU
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/ipace/power_m_01.jpg
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/ipace/power_m_**.jpg
KLIKNITE ZA INTERAKCIJU
ISTRAŽITE I‑PACE ENTERIJER
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/int_360/ipace_my20
KLIKNITE ZA INTERAKCIJU
KLIKNITE ZA INTERAKCIJU
Resetujte
Zatvorite sve
I‑PACE: KARAKTERISTIKE MODELA
RANGE
Jedan ciklus punjenja do kraja baterije garantuje opseg od 470km prema WLTP testu*.

*Razlika u brojkama je posledica promene u pogledu testiranja vozila, a ne smanjenja performansi. Podaci iz realnog uslova vožnje i celokupni EV podaci o performansama mogu se razlikovati u zavisnosti od vozačkih i ambijentalnih varijabli.
PERFORMANSE
Instant obrtni moment i na pogon na svim točkovima daje modelu I‑PACE ubrzanje sportskog automobila. Ovo vozilo dostiže brzinu od 100km/h za 4.8 sekunde.
BATERIJA
I‑PACE baterija od 90kVh sastavljena je od litijum-jonskih ćelija vrećica visoke gustine. Njegov dizajn i najsavremeniji sistem za upravljanje toplotom podržavaju dugovečnost i periode održive maksimalne snage.
SNAGA
I‑PACE pokreću dva sintrana električna motora trajnog magneta. Slično tehnologiji koja se nalazi u trkačkom automobilu I‑TYPE Formula E, ovi motori generišu obrtni momenat of 400KS i 696Nm.
DIMENZIJE
Model I‑PACE deluje kompaktno spolja, ali odlikuje ga izuzetan prostor unutra. Ovo vozilo ima pet punih sedišta, inovativno skladištenje, značajan zadnji teretni prostor od preko 1,453 litara i 27 litara u prednjem dijelu za odlaganje.
PUNJENJE BATERIJE
Uz brzi punjač 50 kW DC - tip koji se nalazi na većini javnih stanica za punjenje - I‑PACE može postići do 270 km vožnje na sat*.

*Stvarno vreme punjenja može se razlikovati u zavisnosti od uslova okoline i dostupne instalacije za punjenje.n.
Šta znači biti vlasnik električnog vozila
ELEKTRICIKACIJA
OPSEG VOŽNJE I PUNJENJE
Bilo da je ovo vaše prvo električno vozilo ili ne, otkrijte kako se Jaguar I‑PACE lako uklapa sa vašim načinom života pomoću našeg kalkulatora raspona kilometraže i upitnika za punjenje.
ISTRAŽITE OPSEG VOŽNJE I PUNJENJE BATERIJE
PODSTICAJI
Vlasnici modela I‑PACE-a dobijaju finansijske pogodnosti za vlasnike električnih vozila. Podsticaji koji čine svakodnevnu vožnju pogodnijom i troškovno efikasnijom mogu uključivati vladine grantove, niže takse za putarinu, smanjivanje nadoknada za vožnu u centru grada i lak pristup velikim voznim trakama.
PODSTICAJI ZA KORIŠĆENJE ELEKTRIČNOG VOZILA
TRKA ZA INOVACIJE
U Jaguaru, mi smo posvećeni stvaranju električnih automobila koji su impozantni ne samo za voznju već i za gledanje . Modeli Jaguar vozila učestvuju na trkama šampionata Formuli E 2016. godine, dok će u 2018-oj godini I‑PACE eTROPHY postati prva svetska prvoklasna serija vozila zasnovana na električnom pogonu. Počelo je sledeće poglavlje u Trci za inovaciju.
ISTRAŽITE ELEKTRIFIKACIJU
KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL
I‑PACE VR EXPERIENCE

Take a virtual tour and explore new all-electric Jaguar I‑PACE inside and out. The immersive 360° VR experience gives you a first-hand view of the car’s revolutionary exterior design and clean, uncluttered interior.

PRONAĐITE DILERA
OPCIJE I AKSESOARE

Personalizujte svoj I‑PACE izborom odgovarajućih aksesora u enterijeru ili eksterijeru.

POGLEDAJTE OPCIJE I AKSESOARE
IZABERITE VAŠ I‑PACE

Skrojite sopstvenu kombinaciju Jaguarovih performansi, technologija i stila.

IZABERITE VAŠ MODEL

WLTP (svetski harmonizovan postupak testiranja lakih vozila) je novi proces testiranja vozila koji je stupio na snagu 2017. godine, a koji meri potrošnju goriva i energije,zatim vozni opseg i emisije štetnih gasova. Ovaj test je dizajniran kako bi obezbedio bliži uvid u ponašanje vozila u stvarnom svetu. WLTP testira vozila uz pomoć opcione opreme i primenjuje zahtevnije procedure testiranja i drugačiji profil vožnje.

Zvanični rezultati EU testa preuzeti iz testova proizvođača prema zakonodavstvu EU. Samo u komparativne svrhe. Podaci iz realnog sveta i ukupni EV podaci o performansama mogu se razlikovati u zavisnosti od varijabli vožnje i okoline.

Specifične karakteristike ovde opisane mogu biti opcione ili zavisne od tržišta. Za informacije o dostupnosti funkcija i punim uslovima koje važe za vašu zemlju, molimo vas da pogledate lokalnu veb stranicu kompanije JLR ili se obratite nekom od agenata u najbližem maloprodajnom salonu. Određene funkcije zahtevaju odgovarajuću SIM karticu sa odgovarajućim ugovorom o prenosu podataka koji će zahtevati dodatnu pretplatu nakon prvobitnog termina koji vam je savetovao vaš Prodavac. Mobilno povezivanje ne može biti garantovano na svim lokacijama. Informacije i slike prikazane na ovoj veb stranici u odnosu na tehnologiju, uključujući ekrane ili sekvence, podležu ažuriranju softvera, kontroli verzija i drugim sistemskim / vizuelnim promenama u zavisnosti od izabranih opcija. Sve vozačke karakteristike vozača treba koristiti samo kada je sigurno za njih. Vozači moraju osigurati da u svakom trenutku imaju potpunu kontrolu nad vozilom.