ipace
POTPUNO ELEKTRIČNI JAGUAR I‑PACE

Predstavljanje Jaguarovog prvog potpuno električnog SUV-a.

POGLEDAJTE PRIKAZ EKSTERIJERA U 360˚

UBRZANJE
0-100km/h za 4.8 sekunde

OPSEG VOŽNJE
470 km prema WLTP*

*WLTP (svetski harmonizovan postupak testiranja lakih vozila) je novi proces testiranja vozila koji je stupio na snagu 2017. godine, a koji meri potrošnju goriva i energije,zatim vozni opseg i emisije štetnih gasova. Ovaj test je dizajniran kako bi obezbedio bliži uvid u ponašanje vozila u stvarnom svetu. WLTP testira vozila uz pomoć opcione opreme i primenjuje zahtevnije procedure testiranja i drugačiji profil vožnje.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL

Koristite konfiguerator kako biste kreirali vaše savršeno Jaguar vozilo
PRIJAVITE SE ZA TEST VOŽNJU
Organizujte test vožnju na putu,pozovite najbližeg prodavca
Preuzmite brošuru
Saznajte više o Jaguar vozilima
PRONAĐITE DILERA
Potražite najbliži Jaguar maloprodajni salon
KLJUČNE KARAKTERISTIKE
VOZILO NA ELEKTRIČNI POGON
I‑PACE je Jaguar iznad svega - vozilo namenjeno za istinsko uživanje u vožnji. Njegovi električni motori i skoro savršena raspodela težine isporučuju 696 Nm obrtnog momenta i agilnost sportskih automobila.
ISTRAŽITE PERFORMANSE
LINIJE KOJE SE POKREĆU
Oslanjajući se na svoj elegantni, aerodinamični dizajn sa low drag koeficijentom of 0,29d, I‑PACE je kreiran da lako klizi kroz vazduh zarad postizanja maksimalnog voznog opsega i stabilnosti vozila. I‑PACE nudi uzbuđenje iz svakog ugla zahvaljujući plutajućoj liniji karoserije, dramatičnom pokrivaču motora i zadnjim haungovima.
ISTRAŽITE EKSTERIJER
UNUTRAŠNJI MIR
I‑PACE besprekorno integriše tehnologiju i obilje prostora. Unutrašnji dizajn je čist i nezahtevan, sa taktilnim karakteristikama i čistim linijama. Priroda električnog pogona nudi dodatni prostor, pružajući više slobode kako bi se maksimizovala udobnost koju pruža unutrašnjost kabine I‑PACE-a.
ISTRAŽITE ENTERIJER
UVEK NA DOHVAT RUKE
I‑PACE-ov infotainment sistem, Touch Pro Due, omogućuje laku kontrolu tehnologiaj u vozilu. Ovaj sistem koristi 4G WiFi, a budući da je veza sa internetom uvek dostupna, lako je biti u toku sa digitalnim svetom.
ISTRAŽITE IN-CAR TEHNOLOGIJU
EKSTERIJER
MOTOR
ENTERIJER
MOTOR
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/ipace/power_01.jpg
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/ipace/power_**.jpg
KLIKNITE ZA INTERAKCIJU
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/ipace/power_m_01.jpg
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/ipace/power_m_**.jpg
KLIKNITE ZA INTERAKCIJU
I‑PACE: KARAKTERISTIKE MODELA
I-PACE RANGE
Upotrebite naš Range Kalklulator kako biste zaznali na koji način se Jaguar I-PACE savršeno može uklopiti u vaš stil života.
PERFORMANSE
Instant obrtni moment i na pogon na svim točkovima daje modelu I‑PACE ubrzanje sportskog automobila. Ovo vozilo dostiže brzinu od 100km/h za 4.8 sekunde.
BATERIJA
I‑PACE baterija od 90kVh sastavljena je od litijum-jonskih ćelija vrećica visoke gustine. Njegov dizajn i najsavremeniji sistem za upravljanje toplotom podržavaju dugovečnost i periode održive maksimalne snage.
SNAGA
I‑PACE pokreću dva sintrana električna motora trajnog magneta. Slično tehnologiji koja se nalazi u trkačkom automobilu I‑TYPE Formula E, ovi motori generišu obrtni momenat of 400KS i 696Nm.
DIMENZIJE
Model I‑PACE deluje kompaktno spolja, ali odlikuje ga izuzetan prostor unutra. Ovo vozilo ima pet punih sedišta, inovativno skladištenje, značajan zadnji teretni prostor od preko 1,453 litara i 27 litara u prednjem dijelu za odlaganje.
PUNJENJE VOZILA I-PACE
Sa dva kabla za punjenje (koji dolaze kao deo standardene opreme na ovom modelu), I-PACE možete puniti bilo u kućnim uslovima ili na sve više rastućem broju javnih stanica za punjenje.
Šta znači biti vlasnik električnog vozila
ELEKTRICIKACIJA
OPSEG VOŽNJE I PUNJENJE
Bilo da je ovo vaše prvo električno vozilo ili ne, otkrijte kako se Jaguar I‑PACE lako uklapa sa vašim načinom života pomoću našeg kalkulatora raspona kilometraže i upitnika za punjenje.
ISTRAŽITE OPSEG VOŽNJE I PUNJENJE BATERIJE
PODSTICAJI
Vlasnici modela I‑PACE-a dobijaju finansijske pogodnosti za vlasnike električnih vozila. Podsticaji koji čine svakodnevnu vožnju pogodnijom i troškovno efikasnijom mogu uključivati vladine grantove, niže takse za putarinu, smanjivanje nadoknada za vožnu u centru grada i lak pristup velikim voznim trakama.
PODSTICAJI ZA KORIŠĆENJE ELEKTRIČNOG VOZILA
TRKOM DO INOVACIJA
Posvećeni stvaranju električnih automobila koji će se elektrificirati za vožnju i gledanje, pridružili smo se Formuli E 2016. Šampionat nam omogućava kontinuirano testiranje i razvoj novih tehnologija koje potom koristimo za poboljšanje naših drumskih automobila, garantujući vam autentično iskustvo Jaguara.
ISTRAŽITE ELEKTRIFIKACIJU
KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL
IZABERITE VAŠ I‑PACE

Skrojite sopstvenu kombinaciju Jaguarovih performansi, technologija i stila.

IZABERITE VAŠ MODEL

WLTP (svetski harmonizovan postupak testiranja lakih vozila) je novi proces testiranja vozila koji je stupio na snagu 2017. godine, a koji meri potrošnju goriva i energije,zatim vozni opseg i emisije štetnih gasova. Ovaj test je dizajniran kako bi obezbedio bliži uvid u ponašanje vozila u stvarnom svetu. WLTP testira vozila uz pomoć opcione opreme i primenjuje zahtevnije procedure testiranja i drugačiji profil vožnje.

Zvanični rezultati EU testa preuzeti iz testova proizvođača prema zakonodavstvu EU. Samo u komparativne svrhe. Podaci iz realnog sveta i ukupni EV podaci o performansama mogu se razlikovati u zavisnosti od varijabli vožnje i okoline.

Specifične karakteristike ovde opisane mogu biti opcione ili zavisne od tržišta. Za informacije o dostupnosti funkcija i punim uslovima koje važe za vašu zemlju, molimo vas da pogledate lokalnu veb stranicu kompanije JLR ili se obratite nekom od agenata u najbližem maloprodajnom salonu. Određene funkcije zahtevaju odgovarajuću SIM karticu sa odgovarajućim ugovorom o prenosu podataka koji će zahtevati dodatnu pretplatu nakon prvobitnog termina koji vam je savetovao vaš Prodavac. Mobilno povezivanje ne može biti garantovano na svim lokacijama. Informacije i slike prikazane na ovoj veb stranici u odnosu na tehnologiju, uključujući ekrane ili sekvence, podležu ažuriranju softvera, kontroli verzija i drugim sistemskim / vizuelnim promenama u zavisnosti od izabranih opcija. Sve vozačke karakteristike vozača treba koristiti samo kada je sigurno za njih. Vozači moraju osigurati da u svakom trenutku imaju potpunu kontrolu nad vozilom.