epace
E‑PACE

E‑PACE je Jaguarov prvi kompaktni SUV. To je jedinstvena kombinacija izgleda,agilnosti i dinamične vožnje.

POGLEDAJTE PRIKAZ EKSTERIJERA U 360˚

EMISIJA CO2 g/km
niskih 143‡ sa ručnim menjačem
niskih 158‡ sa automatskim menjačem

POTROŠNJA GORIVA kombinovana l/100km
od 5.4‡ sa ručnim menjačem
od 6.0‡ sa automatskim menjačem

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL

Koristite konfiguerator kako biste kreirali vaše savršeno Jaguar vozilo
PRIJAVITE SE ZA TEST VOŽNJU
Organizujte test vožnju na putu,pozovite najbližeg prodavca
PREUZMITE BROŠURU
Saznajte više o Jaguar vozilima
PRONAĐITE DILERA
Potražite najbliži Jaguar maloprodajni salon

Sa kokpitom u potpunosti usredsređenim na vozača i lociranim u srcu porodici nastrojenog enterijera, E‑PACE unapređuje iskustvo vožnje u Jaguaru i svakodnevnu praktičnost kombinuje sa neverovatno velikim prostorom za odlaganje unuta kabine. Nije nalik nijednom kompaktnom sportskom terencu.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL
ISTRAŽITE E‑PACE EKSTERIJER
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/epace/01.jpg
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/epace/**.jpg
KLIKNITE ZA INTERAKCIJU
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/epace/01_m.jpg
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/epace/**_m.jpg
KLIKNITE ZA INTERAKCIJU
ISTRAŽITE E‑PACE ENTERIJER
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/int_360/epace_my19
KLIKNITE ZA INTERAKCIJU
KLIKNITE ZA INTERAKCIJU
Resetuj
Zatvorite sve

Vozila prikazana u snimljenom sadržaju na ovoj veb stranici možda neće biti prikaz najnovijih nadogradnji i dostignuća. Neke ovde opisane funkcije mogu zavisiti od tržišta ili vrste pogona. Za informacije o najnovijim specifikacijama, molimo Vas kontaktirajte zaposelene u lokalnom Jaguar maloprodajnom salonu.

STVOREN DA POBUDI ČULA

Uzbudljiv iinstinktivan pogon je DNK svakog Jaguara. Upoznajte Jaguarov sportski terenac, E‑PACE.

IZABERITE VAŠ MODEL
DESIGN
IZGLED ZA KOJIM OKREĆU GLAVU
Sa predivno izvajanom haubom i muskularnim zadnjim delovima, E‑PACE je dinamičan, agilan sportski terenac sa linijama kupea. Za neverovatne performanse na drumu, E‑PACE koristi LED farove i potpisna LED zadnja svetla. Kako biste unapredili bezbednost, a ujedno i dodali još stila, opredelite se za Matrix LED farove sa potpisnim dnevnim svetlima i animiranim pokazivačima pravca.
ISTRAŽITE EKSTERIJER
KOKPIT USREDSEĐEN NA VOZAČA
Kod modela E‑PACE’s unutrašnjost je fokusirana na vozača i karakterišu je visokokvalitetni materijali i savremeni dizajn. Kokpit se obavija oko vozača, smeštajući sve kontrole an dohvat ruke, tako da se vozač u potpunosti može koncentrisati samo na uzbudljivo iskustvo vožnje.
ISTRAŽITE ENTERIJER
KLJUČNE KARAKTERISTIKE
ISKUSTVO U VOŽNI
Otkrite uzbudljivu vožnju E‑PACE. Podržavajuči jedinstvenu ravnotežu izmedju agilnosti i udobnosti vožnje,potpuno nezavisni sistem za suspenziju ima sofisticirani dizajn zadnjeg vešanja sa više linkova. Napredne tehnologije za vožnju uključuju Acite Diveline1 i Adaptive Dynamics2, osiguravajući da E‑PACE isporuči agilnu kontrolisanu vožnju.
IN-CAR TECHNOLOGIJA
Dizajniran da vožnju učini bezbednijom i prijatnijom, najmodernija tehnologija modela E‑PACE obuhvata naš Touch Pro infotainment sistem koji koristi desetoični ekran an dodir, nalik tabčletu.
ISTRAŽITE IN-CAR TECHNOLOGIJU
MESTO ZA SVE
E‑PACE ima najviše prostora za odlaganje unutar kabine, u poređenju sa svim drugim vozilima svoje klase. Duboka, centralna konzola sa držačima za čaše koji se mogu skinuti, obezbeđuje vepoma fleksibilan prostor. Velika unutrašnja polica ispred suvozača je odlična za čuvanje svih onih neophodnih stvari koje želite da držite blizu; sa obe strane vrata konstruisani su veliki "džepovi" u koje mogu da stanu mnoge stvari.
OSTRŽITE PRAKTIČNOST I SIGURNOST
PET ZVEZDICA PO EURO NCAP TESTU

Jaguarov model E‑PACE osvojio je pet zvezdica na EURO NCAP testiranju, što potvrđuje da je ovo vozilo među najbezbednijima na tržištu. E-PACe nudi izvanrednu zaštitu za odrasle. Decu i pešake, pa je stoga vozilo dobilo visoke ocene u svim kategorijama.

Čitav niz bezbednosnih sistema koji u ovom vozilu dolaze kao deo standardne opreme - poput sistema za hitno kočenje do detekcije pešaka i asistencije pri održavanju saobraćajne trake, uzajamnim delovanjem obezbeđuju naprednu zaštitu.

SAZNAJTE VIŠE
NOVI DIZEL,BENZINSKI ILI ELEKTRIČNI MOTOR?

Naši benzinski i novi dizel motori koji su aktuelno u ponudi predstavljaju ekološki najčistije i najefikasnije motore koje je naša kompanija ikada razvila. No, budućnost autoindustrije svakako predstavlja motor na električni pogon. Koji motor Vi birate?

SAZNAJTE VIŠE
IZABERITE MODEL E‑PACE

Uživajte u vožnji,savremenoj izradi i svakodnevna praktičnost su standardni.Koji če te član E‑PACE porodice izabrati?

IZABERITE VAŠ MODEL

1Dostupno samo kod vozila sa motorima D240 i P300.
2Nije dostupno kod vozila sa motorom D150, zatim kod vozila sa manuelnim prenosom brzina i aluminijumskim felnama od 17".
3Connect Pro Pack sadrži usluge pretplata koji se mogu produžiti posle početnog termina koji vam je savetovao vaš Jaguar / Land Rover prodavac. Povezivanje na mobilnu mrežu ne može biti garantovano na svim lokacijama. Online funkcionalnost i Wi-Fi povezivanje zavise od instalacije mikro SIM-a uz odgovarajući ugovor o podacima.

Pogledajte WLTP fikarakteristike .
WLTP (svetski harmonizovan postupak testiranja lakih vozila) je novi zvanični EU test koji se koristi za izračunavanje standardizirane potrošnje goriva i CO2 za putnička vozila. Ovaj test je dizajniran kako bi obezbedio bliži uvid u ponašanje vozila u stvarnom svetu. WLTP testira vozila uz pomoć opcione opreme i primenjuje zahtevnom procedure testiranja i drugačiji profil vožnje.

Sve cifre predstavljaju ciljni doseg proizvođača i podležu finalnom potvrđivanju vrednosti pre nego što se krene sa proizvodnjom. Uzmite u obzir da podaci o CO2 i potrošnji goriva mogu da variraju u zavisnosti od izabranih točkova, i da standardni točkovi možda ne mogu da ostvare najmanje vrednosti koje su ovde navedene.