NOVI JAGUAR E-PACE

E-PACE je Jaguarov prvi kompaktni sportski terenac. Ovo vozilo predstavlja jedinstvenu kombinaciju izgleda, agilnosti i dinamične vožnje. Sada je dostupno i u verziji plug-in hibrida tj pluh-in hibridnog električnog vozila.

POGLEDAJTE VOZILO POD UGLOM OD 360

ISTRAŽITE OVAJ MODEL

EMISIJA ŠTETNIH GASOVA U KOMBINOVANIM USLOVIMA VOŽNJE g/km
Od 43

POTROŠNJA GORIVA U KOMBINOVANIM USLOVIMA VOŽNJE l/100km
Od 2,0

ODABERITE VAŠ MODEL
Uporedite karakteristike i specifikacije u naporednom prikazu.
KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL
Upotrijebite konfigurator kako biste dizajnirali svoj savršen Jaguar E-PACE
PREUZETI BROŠURU
Pogledajte i preuzmite najnovije brošure Jaguar.
PRONADJITE MALOPRODAJNI SALON
Potražite najbliži maloprodajni salon Jaguar vozila
DIZAJN
ISTRAŽITE ENTERIJER VOZILA
ISTRAŽITE ENTERIJER VOZILA

Unutar sredine koja je usredsređena na dizajn, sve ima posebnu svrsishodnost, svaki detalj odiše stilom i osećajem prefinjenosti.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL
POGLEDAJTE GALERIJU FOTOGRAFIJA
KARAKTERISTIKE DIZAJNA
KARAKTERISTIKE DIZAJNA

Konfor i karakter idu ruku pod ruku unutar E-PACE vozila. Upustite se u luksus sedišta od Windsor kože sa prošivkama u boji kože, ili naglasite živopisnu estetiku enterijera kontrastnim šavovima i vibratnim bojama. Na raspolaganju Vam je pregršt opcija za izbor materijala , što Vam daje mogućnost da E-PACE bude istinski samo Vaš.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL
POGLEDAJTE GALERIJU FOTOGRAFIJA
ISTRAŽITE EKSTERIJER
ISTRAŽITE EKSTERIJER

Savršen spoj dizajna ispirisanog sportskim automobilima i praktičnosti sportskih terenaca. Ovo vozilo odlikuju smele detalji dizajna, počev od bočnih ventuila do izgreda prednjeg grila.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL
POGLEDAJTE GALERIJU FOTOGRAFIJA
PERFORMANSE
PERFORMANSE U VOŽNJI
PERFORMANSE U VOŽNJI

Jedinstven balans između agilnosti i konfora u vožnji - otkrijte uzbuđenje koje sa sobom donosi vožnja u ovom Jaguarovom sportskom terencu. Na raspolaganju Vam je širok asortiman potpuno novih, unapređenih motora, uključujući i nove hibridne tehnologije, što znači da zasigurno postoji nešto što će biti baš po Vašoj meri.

PLUG-IN<br> HYBRID
NOVI JAGUAR E-PACE PLUG-IN HIBRIDNI KOMPAKTNI SPORTSKI TERENAC

Kod ovog modela susrešćete se sa svim što volite kod modela Jaguar E-PACE, uz veću ekonomičnost u potrošnji goriva i smanjenje troškove za gorivo.

ISTRAŽITE OVAJ MODEL
300 SPORT
JAGUAR E‑PACE 300 SPORT

Distinktivni detalji dizajna svakako dodaju jedinstvenom karakteru modela Jaguar E-PACE 300 SPORT, ali ono što ovo vozilo istinski odvaja od ostalih jeste ono što se nalazi ispod njegove haube. Četvorocilindrični motor snage 300KS sa adaptivnim integralnim pogonom (Active Driveline), optimizuje rukovanje automobilom i isporučuje uzbudljive performanse u vožnji.

ISTRAŽITE OVAJ MODEL
VIEW SPECIFICATIONS
POTPUNO NOVA PONUDA MOTORA
E-PACE nudi izbalansiranu i responsivnu vožnju uz veću efikasnost u potrošnji goriva, zahvaljujući čitavom nizu hibridnih tehnologija, uključujući benzinske i dizel motore sa blagim hibridom kao i plug-in hibridne varijante.
POGON NA SVA ČETIRI TOČKA
Za performanse u širokom opsegu uslova, sistem pogona na sve točkove (AVD) inteligentno kontroliše raspodelu obrtnog momenta između prednje i zadnje osovine. Optimizacijom vuče, pogon na svim točkovima poboljšava dinamično rukovanje i nudi veću stabilnost u nepovoljnim uslovima, tako da možete i dalje uživati u svom putovanju.
ADAPTIVNA DINAMIKA
Opcioni sistem adaptivne dinamika pruža preciznu dinamiku i gipku vožnju nadgledanjem položaja točkova i pokreta tela. Prigušivači prilagođavaju ogibljenje kako bi se obezbedio optimalan balans između udobnosti, prefinjenosti i okretnosti.
POGLEDAJTE SPECIFIKACIJE
IN-CAR TECHNOLOGIJE
JEDNOSTAVNOST KAO STANDARD

Standardne karakteristike na Pivi uključuju:

- 11.4" -inčni ekran osetljiv na dodir
- DAB digitalni radio
- Novi dizajn interfejsa
- Apple CarPlay® 1
- Android AutoTM 2
- Udaljeni3

Ažurirajte svoj sistem na Pivi Pro4 i pratiće vas najnovija veštačka inteligencija u automobilu, pružajući funkcije kao što su navigacioni sistem samo-učenja za potpuno povezano putovanje.

SVE INFORMACIJE NA DOHVAT RUKE

Izaberite jedan od mnoštva različitih layout-a, uključujući 3D navigaciju preko celog ekrana, informacije o vožnji, brz pregled na audio sadržaj koji se emituje, i sve to na novom interaktivnom displeju za vozača, visoke rezolucije, od 12,3 inča.


Opcioni HUD displej 2 projektuje ključne informacije na vetrobranskom staklu. Na taj način, sa lakoćom pratite brzinu kojom se vozilo kreće, stepen prenosa i navigaciju kroz displej u punom koloru.

MERIDIAN™ AUDIO ​

Kompanija MeridianTM Audio, sa sedištem u Velikoj Britanjiji, posvećena je razvoju najbojeg mogućeg audio muzičkog iskustva. Ovde ne govorimo jednostavno o povećanju jačine zvuka. Više je reč o načinu na koji ovi sistemi intenziviraju nivoe dubine, jasnoće i realizma muzike koristeći kombinaciju napredne akustične tehnologije i strateški raspoređenih zvučnika, kako bi se proizvela audio platforma - ono što u se u audio industriji označava pojmom " zvučna pozornica (sound stage)" - što upravo odgovara enterijeru E-PACE-a. Na vama je da odaberete jedan od opcionih MeridianTM ili MeridianTM Surround audio sistema.

KONEKTOVANI NA SVAKOM KORAKU
Paket Online Pack pruža dodatne usluge konektovanja putem ugrađene SIM kartice, čime se obezbeđuje:

• Neograničen striming medija6
• Online prepoznavanje glasa
• Vremenske prognoze
• Online sinhronizacija kalendara
ZABAVA ZA SVE
Izaberite opcioni Wi-Fi Enabled with Data Plan7 i moćićete da koristite:

• Usluge striminga medija po sopstvenom izboru8
• do 20GB opodataka mesečno
• Konekcija unapređena antenom
• Povezivanje više uređaja istovremeno
BEŽIČNO PUNJENJE UREĐAJA
Opciono bežično punjenje uređaja pomoću pojačivača signala telefona omogućava vam punjenje kompatibilnih pametnih telefona bez potrebe za žicama ili priključnom stanicom. Dok je u automobilu, telefon će koristiti antenu vozila za poboljšani signal i jasnije pozive.
SISTEM ZA PREČIŠĆAVANJE VAZDUHA UNUTAR KABINE SA FILTEROM OD 2.5PM
Tehnologija za nano jonizaciju vatduha unapređuje dobrobit ne samo vozača već i svih putnika u vozilu jednako. Kada u vozilu pristinite dugme PURIFY (prečisti), posebno dizajniran filter počinje da privlači i skuplja fine čestice iz spoljnjeg vazduha kao što su čestice veličine PM2.5 i alergeni iz vazduha poput prašine i polena. Uz pomoće filtera vazduh se jonizuje, dok se istovremeno neutrališu svi kontaminanti vazduha.
PRAKTIČNOST I SIGURNOST
ODLAGANJE
E-PACE-ov estetski sportski automobil krije veliki prostor za prtljag i ima vodeće unutrašnje odlaganje u klasi. Prostrani pretinac za rukavice i duboke kante za prednja vrata držat će vaše najvažnije stvari pri ruci, dok veliki prtljažnik odgovara svemu što vam treba za duža putovanja.
AKTIVACIONI KLJUČ
Otporan na vodu i udarce, potpuno novi opcioni aktivacioni ključ 9 omogućava otključavanje, zaključavanje i pokretanje vašeg vozila. Dakle, bez obzirana aktivnost koju ste na otvorenom planirali vi i vaši prijatelji, više nema potrebe za konvencionalnim ključevima od automobila.
PIXEL LED FAROVI
Opcioni Pixel LED farovi koristi animirane pokazivače pravca. Adaptivni snop svetlosti obezbeđuje još veću vidljivost u mraku, budući da se snop svetlosti automatski splituje kako bi se sprečilo da dođe do efekta zaslepljenja od strane dolazećeg vozila.
POMOĆNE FUNKCIJE ZA VOZAČA
Na modelu Jaguar E-PACE instalirane su brojne pomoćne funkcije za vozača koje olakšavaju vožnju po gradu kao i parkiranje, dok istovremeno vožnju van grada, na autoputevima čine daleko konfornijom. Ove tehnologije imaju za cilj da unaprede vašu vožnju elimišući stres koji potencijalano može da dođe iz gradske vreve ili izazovnih terenskih vožnji.
#NASTAVITE DA ISTRAŽUJETE
ODABERITE VAŠ JAGUAR E‑PACE
Ovde se može naći čitav asortiman modela, sa širokim izborom vrhunskih dizajna, pomagala i tehnologija.


ODABERITE VAŠ MODEL
ODABERITE VAŠ MODEL
GALERIJA FOTOGRAFIJA
Usmeravanje pažnje na detalje, oduvek je bilo od fundamentalnog značaja za naša vozila. E-PACE je sinonim za prefinjenost, praktičnost i bezbednu vožnju.


POGLEDAJTE GALERIJU FOTOGRAFIJA
SPECIFIKACIJE
Istražite sitnije detalje. Saznajte više o performansama motora, dimenzijama i potrošnji goriva.


POGLEDAJTE SPECIFIKACIJE
Savršeni pogon počinje ovde

Luksuzne SUV performanse nude praktičnost i efikasnost. Upotrebite konfigurator za dizajniranje vašeg savršenog Jaguar E-PACE.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL
JAGUAR AKSESOARI
JAGUAR AKSESOARI

Dajte dodir ličnog stila vašem vozilu i izaberite neki praktični aksesoar iz palete opcione opreme koju Vam nudimo. Ya nas, širok asortiman znači da možete optimizovati svoje vozilo baš na onakav način kako bi ono odgovaralo vašim potrebama.

PRONADJITE AKSESOAR
KOLEKCIJA JAGUAR
KOLEKCIJA JAGUAR

Naš ekskluzivni asortiman luksuzne odeće, dodataka i poklona inspirisan je našim automobilima i njihovim dizajnom.

ODABERITE VAŠ MODEL
Uporedite karakteristike i specifikacije jedna pored druge.
KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL
Koristite konfigurator kako biste dizajnirali svoj savršen Jaguar E-PACE.
PREUZETI BROŠURU
Pogledajte i preuzmite najnovije brošure Jaguar.
PRONAĐITE DILERA
Potražite najbliži Jaguar maloprodajni salon

Navedene brojke predstavljaju rezultate NEDC2 izračunate prema zvaničnim WLTP testovima proizvožača u skladu sa EU regulativom. Ovi podaci dati su samo radi poređenja. Vrednosti u realnim uslovima vožnje mogu se razlikovati. Vrednosti CO₂ i potrošnje goriva mogu se razlikovati u zavisnosti od ugrađenih točkova i dodatne opreme koju ste odabrali za vaše vozilo. NEDC2 su brojke izračunate koristeći vladinu formulu zasnovanu na WLTP vrednostima uz pretpostavku ekvivaletnosti tj. jednakosti sa postojećim rezultatima po starom NEDC testu. Tačan poreski tretman može se primeniti tek pošto se primeni ova formula.

Pogledajte WLTP karakteristike
WLTP (svetski harmonizovan postupak testiranja lakih vozila) je novi zvanični EU test koji se koristi za izračunavanje potrošnje goriva i CO2 emisije za putnička vozila, pri standardnim uslovima vožnje. Ovaj test je dizajniran kako bi obezbedio bliži uvid u ponašanje vozila u realnim uslovima. WLTP testira vozila uz pomoć opcione opreme i primenjuje zahtevniju procedure testiranja i drugačiji profil vožnje.

1Vaše vozilo je pripremljeno za Apple CarPlay. Usluge koje nudi Apple CarPlay zavise od dostupnosti funkcije u vašoj zemlji, stoga Vas molimo da pogledate link https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay kako biste dobili više informacija.

2Vaše vozilo je pripremljeno za Android Auto. Usluge koje nudi by Android Auto zavise od dostupnosti funkcije u vašoj zemlji, stoga Vas molimo da pogledate link https://www.android.com/auto/ kako biste dobili više informacija.

3Remote sadrži usluge pretplate koje se mogu zahtevati produžetak nakon početnog roka o kome su Vas obavestili u Land Rover maloprodajnom salonu. Preuzmite Remote aplikaciju iz Apple App Store / Google Play Store-a.

4Connected Navigation će zahevati dodatnu pretplatu nakon početnog termina o kome vas budu obavestili u lokalnom Land Rover maloprodajnom salonu.

5Requires Solar attenuating windscreen in some markets.

6Fair use policy applies. Includes 1 year subscription which can be renewed after the initial term.

7Slika prikazuje Jaguar Click and Go dodatnu opremu koja se prodaje zasebno. Tablet nije uključen. Primenjuje se politika fer upotrebe. Nakon što se u roku od mesec dana potroši 20 GB podataka, brzina podataka i funkcionalnost vozila mogu se smanjiti za ostatak meseca. Pojedinosti o pravilima korišćenja povezane sa ovom značajkom potražite u Uslovima InControl Pivi Pro na adresi vvv.jaguar.com/pivi-pro-terms. Vreme reprodukcije zavisi od provajdera striminga i definicije video sadržaja. HD video će značajno povećati upotrebu podataka.

8Playback time is dependent on streaming provider and the definition of the video content. HD video will significantly increase data usage. Includes 1 year subscription which can be renewed after the initial term.

9Aktivacioni ključ može se napuniti za otprilike dva sata, što obezbeđuje i do deset dana trajanja baterije.

Opcionalne karakteristike i njihova dostupnost mogu se razlikovati od specifikacija vozila (modela i pogonskog sklopa) i tržišta, ili zahtevaju ugradnju drugih funkcija kako bi se postavili. Obratite se lokalnom prodavaču za više detalja ili konfigurišite vozilo na mreži.

Pomoćne funkcije za vozača treba koristiti samo kada je njihova upotreba apsoutno bezbedna. Vozač u svakom trenutku mora imati potpunu kontrolu nad vozilom.

Pivi i InControl funkcije, opcije, kao usluge trećih strana i njihova dostupnost ostaju zavisni od tržišta - proverite kod svog Land Rover agenta raspoloživost na lokalnom tržištu i informišite se o punim uslovima korišćenja. Povezivanje mobilne mreže ne može biti zagarantovano na svim lokacijama. Informacije i slike prikazane u vezi sa InControl tehnologijom, uključujući ekrane ili sekvence, podležu ažuriranju softvera, kontroli verzije i drugim sistemskim / vizuelnim promenama, u zavisnosti od izabranih opcija.​

Meridian je registrovani zaštitni znak kompanije Meridian Audio Ltd. Trifield, a uređaj sa tri polja je zaštitni znak kompanije Trifield Productions Ltd.
Apple CarPlay je zaštitni znak kompanije Apple Inc. Mogu se primeniti Apple krajnji korisnici.
Android Auto je zaštitni znak kompanije Google LLC.
Nanoe TM je zaštitni znak kompanije Panasonic Corporation.