NOVI JAGUAR F‑PACE

Luksuzne performanse onog sportskog terenca objedinjuje nagrađivani dizajn, Jaguarove dobro poznate kapacitete i intuitivne tehnologije kako bi se svako putovanje učinilo izvanrednim. Ovaj model sada je dostupan i u verziji plug-in hibridnog električnog vozila (PHEV).

POGLEDAJTE VOZILO POD UGLOM OD 360
ISTRAŽITE OVAJ MODEL

EMISIJA ŠTETNIH GASOVA U KOMBINOVANIM USLOVIMA VOŽNJE g/km
Od 54

POTROŠNJA GORIVA U KOMBINOVANIM USLOVIMA VOŽNJE l/100km
OD 2.4

ODABERITE VAŠ MODEL
Uporedite karakteristike i specifikacije u naporednom prikazu.
KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL
Upotrijebite konfigurator kako biste dizajnirali svoj savršen Jaguar F-PACE
PREUZETI BROŠURU
Pogledajte i preuzmite najnovije brošure Jaguar.
PRONADJITE MALOPRODAJNI SALON
Potražite najbliži maloprodajni salon Jaguar vozila
DIZAJN
ISTRAŽITE ENTERIJER
ISTRAŽITE ENTERIJER

Razmotrili smo svaki detalj unutrašnjosti kako bismo stvorili mirno putovanje za vas i vaše putnike. Vrhunski materijali, nove boje i poboljšana udobnost sedišta npristupna su kod Jaguar F-PACE i Jaguar F-PACE R-Dynamic.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL
POGLEDAJTE GALERIJU FOTOGRAFIJA
KARAKTERISTIKE DIZAJNA
KARAKTERISTIKE DIZAJNA

Nanovo redizajnirani enterijer modela F-PACE oslanja se mahom na upotrebu Luxtec tkanine (materijal izrađen od recikliranih poliesterskih mikrovlakana) i kožom obloženih površina, na dodir mekanih materijala kao i na veliki izbor privlaćnih završnih obrada. Estetika ovog modela otelotvoruje ono najbolje u britanskom umeću izrade, a sve zarad pružanja iskustva u vožnji koje će biti vredno pamćenja.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL
POGLEDAJTE GALERIJU FOTOGRAFIJA
ISTRAŽITE EKSTERIJER
ISTRAŽITE EKSTERIJER

Besprekorno izrađena hauba, dublja rešetka, novi dvostruki „J“ prednji farovi i širi otvori dodaju dinamičnom stavu i ističu prisustvo na putu Jaguar F-PACE. Novi integrisani finišeri izdubnih ventila1 upotpunjuju redizajnirani zadnji branik, dodatno ističući namenski stav.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL
POGLEDAJTE GALERIJU FOTOGRAFIJA
PERFORMANSE
PERFORMANSE U VOŽNJI
PERFORMANSE U VOŽNJI

F-PACE objedinjuje uzbudljive performanse sa pamentnim tehnologijama usmerenim prvenstveno na vozača.

PLUG-IN HIBRIDNO ELEKTRIČNO VOZILO
NOVI SPORSTKI TERENAC JAGUAR F‑PACE PLUG‑IN HIBRID

Sa novim F-PACE Plug-in hibridom možete uživati u većoj ekonomičnosti kada je reč o potrošnji goriva, kao i u nultoj emisiji štetnih gasova, dok vozite u električnom režimu. („Plug-in“ hibridni automobili praktično premošćavaju jaz između čisto električnih i konvencionalnih vozila. Poznati i pod akronimom PHEV, poseduju punjive baterije koje im produžavaju autonomiju, smanjuju potrošnju goriva, a samim tim i emisiju izduvnih gasova. Njihov „elektro“ domet je kraći nego kod čisto električnih modela, ali kod njih ne postoji „autonomna anksioznost“, povezana sa strahom od „nestanka struje“. Kada se baterija potroši do izvesnog nivoa, PHEV funkcioniše kao konvencionalan hibrid).

ISTRAŽITE OVAJ MODEL
SVR
F‑PACE SVR

5.0 litarski V8 motor sa superpunjenjm i najvećom brzinom koju je moguće ostvariti od 286 km/h , F-PACE SVR je Jaguarov vrhunski SUV.

ISTRAŽITE OVAJ MODEL
POGLEDAJTE SPECIFIKACIJE
HIBRIDNI,BENZINSKI DIZELSKI MOTOR
F-PACE pokreću novi, blagi hibridni benzinski i dizel motori, sa potpuno novom opcijom Jaguar Plug-in hibrida, za one koji su naklonjeni manjoj potrošnji goriva i nižoj emisiji CO2. Kod svih verzija transmisija je automatska, osmostepena.
JEDINSTVENO ZA JAGUAR
Vi birate između potpuno dinamičkih performansi ili maksimalne uštede u potrošnji goriva, Sistem Jaguar Drive Control brže menja brzine kada se krećete u režimu dynamic Mode i ranije prebacuje kretanje vozila u veće brzine kada je selektovan Eco Mode. Za iskustvo vožnje baš po vašoj meri, JaguarDrive Control vam omogućava da izaberete jedan od četiri režima rada: Normal, Eco, Dynamic ili Winter - od kojih svaki nežno menja način upravljanja i mapiranje gasa.
IZVANREDNA STABILNOST NA BILO KOM TLU
Jaguarov pogon na sve četiri točka (AWD) uz softver za inteligentnu dinamiku pogona Intelligent Driveline Dynamics (Intelligent Driveline Dynamics IDD je sistem koji analizira trenutno stanje na putu i shodno tome distribuira snagu između točkova kako bi se postiglo dinamično upravljanje na bilo kojoj površini kretanja vozila) je prediktivan sistem vožnje na sva četiri točka. Dok drugi postaju aktivni tek nakon što automobil izgubi vuču, naš sistem preusmerno prebacuje obrtni moment na prednje točkove da bi održao kontrolu i kompoziciju pre gubitka prianjanja.
IN-CAR TECHNOLOGIJE
JEDNOSTAVNOST KAO STANDARD

Standardne karakteristike na Pivi uključuju:

- 11.4" -inčni ekran osetljiv na dodir
- DAB digitalni radio
- Novi dizajn interfejsa
- Apple CarPlay® 2
- Android AutoTM 3
- Udaljeni4

Ažurirajte svoj sistem na Pivi Pro5 i pratiće vas najnovija veštačka inteligencija u automobilu, pružajući funkcije kao što su navigacioni sistem samo-učenja za potpuno povezano putovanje.

SVE INFORMACIJE NA DOHVAT RUKE

Izaberite jedan od mnoštva različitih layout-a, uključujući 3D navigaciju preko celog ekrana, informacije o vožnji, brz pregled na audio sadržaj koji se emituje, i sve to na novom interaktivnom displeju za vozača, visoke rezolucije, od 12,3 inča.


Opcioni HUD displej 6 projektuje ključne informacije na vetrobranskom staklu. Na taj način, sa lakoćom pratite brzinu kojom se vozilo kreće, stepen prenosa i navigaciju kroz displej u punom koloru.

MERIDIAN™ AUDIO

Kompanija MeridianTM Audio, sa sedištem u Velikoj Britanjiji, posvećena je razvoju najbojeg mogućeg audio muzičkog iskustva. Ovde ne govorimo jednostavno o povećanju jačine zvuka. Više je reč o načinu na koji ovi sistemi intenziviraju nivoe dubine, jasnoće i realizma muzike koristeći kombinaciju napredne akustične tehnologije i strateški raspoređenih zvučnika, kako bi se proizvela audio platforma - ono što u se u audio industriji označava pojmom " zvučna pozornica (sound stage)" - što upravo odgovara enterijeru F-Pace-a. Na vama je da odaberete jedan od opcionih MeridianTM ili MeridianTM Surround audio sistema.

MIR I TIŠINA

Uz aktivno poništavanje buke na putu, zahvaljujući inovativnoj tehnologiji audio stručnjaka Meridian TM Audio 7 i smanjenom nivou vibracija, F-PACE nudi poboljšani komfor vožnje za vas i vaše putnike.

KONEKTOVANI NA SVAKOM KORAKU
Paket Online Pack8 pruža dodatne usluge konektovanja putem ugrađene SIM kartice, čime se obezbeđuje:

• Neograničen striming medija
• Online prepoznavanje glasa
• Vremenske prognoze
• Online sinhronizacija kalendara
ZABAVA ZA SVE
Izaberite opcioni Wi-Fi Enabled with Data Plan9 i moćićete da koristite:

• Usluge striminga medija po sopstvenom izboru
• do 20GB opodataka mesečno
• Konekcija unapređena antenom
• Povezivanje više uređaja istovremeno
BEŽIČNO PUNJENJE
Opciono punjenje bežičnih uređaja pomoću pojačala za telefon omogućava punjenje kompatibilnih pametnih telefona bez potrebe za žicama ili priključkom za punjenje. Dok ste u automobilu, vaš telefon će koristiti antenu vozila za poboljšani signal i jasnije pozive.
SISTEM ZA PREČIŠĆAVANJE VAZDUHA UNUTAR KABINE SA FILTEROM PROMERA 2,5PM
Opciona tehnologija za nano TM jonizaciju vazduha unapređuje dobrobit ne samo vozača već i svih putnika u vozilu jednako. Kada u vozilu pristinite dugme PURIFY (prečisti), posebno dizajniran filter počinje da privlači i skuplja fine čestice iz spoljnjeg vazduha kao što su čestice veličine PM2.5 i alergeni iz vazduha poput prašine i polena. Uz pomoće filtera vazduh se jonizuje, dok se istovremeno neutrališu svi kontaminanti iz vazduha.
PRAKTIČNOST I SIGURNOST
PRAKTIČNI PRTLJAŽNI PROSTOR
F-PACE-ov prostor za utovar sadrži 778 litara <1, 10 čak i sa prijateljima i porodicom koja su smeštena u drugom redu. Kada vam je potreban dodatni prostor, možete da preklopite drugi red sedišta i tako se dobija 1.827 litara 10 korisnog prostora. Bilo da radnim danom ili vikendom, F ‑ PACE savršeno odgovara vašim potrebama.
AKTIVACIONI KLJUČ
Otporan na vodu i udarce, potpuno novi opcioni aktivacioni ključ 11 omogućava otključavanje, zaključavanje i pokretanje vašeg vozila. Dakle, bez obzirana aktivnost koju ste na otvorenom planirali vi i vaši prijatelji, više nema potrebe za konvencionalnim ključevima od automobila.
PIXEL LED FAROVI SA POTPISNIM DNEVNIM SVETLIMA
Opcioni Pixel LED farovi koristi animirane pokazivače pravca. Adaptivni snop svetlosti obezbeđuje još veću vidljivost u mraku, budući da se snop svetlosti automatski splituje kako bi se sprečilo da dođe do efekta zaslepljenja od strane dolazećeg vozila.
POMOĆNE FUNKCIJE ZA VOZAČA
Na modelu Jaguar F-PACE instalirane su brojne pomoćne funkcije za vozača koje olakšavaju vožnju po gradu kao i parkiranje, dok istovremeno vožnju van grada, na autoputevima čine daleko konfornijom. Ove tehnologije imaju za cilj da unaprede vašu vožnju elimišući stres koji potencijalano može da dođe iz gradske vreve ili izazovnih terenskih vožnji.
#NASTAVITE DA ISTRAŽUJETE
ODABERITE VAŠ JAGUAR F‑PACE
Ovde se može naći čitav asortiman modela, sa širokim izborom vrhunskih dizajna, pomagala i tehnologija.
ODABERITE VAŠ MODEL
GALERIJA
Privlačenje pažnje na detalje odvek je bilo od suštinske važnosti za naša vozila. Novi Jaguar F-PACE jednostavno ne možete da ne primetite.
POGLEDAJTE GALERIJU FOTOGRAFIJA
SPECIFIKACIJE
Istražite sitnije detalje. Saznajte više o performansama motora, dimenzijama i potrošnji goriva.
POGLEDAJTE SPECIFIKACIJE
Savršeni pogon počinje ovde

Luksuzne SUV performanse nude praktičnost i efikasnost. Upotrebite konfigurator za dizajniranje vašeg savršenog Jaguar F-PACE.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL
JAGUAR AKSESOARI
JAGUAR ALSESOARI

Konfigurirajte svoje vozilo koje zaista odgovara vašem životnom stilu, personalizujući F-PACE sa nizom funkcionalnih opcija i praktičnim Jaguar dodacima.

PRONADJITE AKSESOAR
KOLEKCIJA LAND ROVER AKSESOARA
KOLEKCIJA LAND ROVER AKSESOARA

Naš ekskluzivni asortiman luksuzne odeće, dodataka i poklona inspirisan je našim automobilima i njihovim dizajnom.

ODABERITE VAŠ MODEL
Uporedite karakteristike i specifikacije jedna pored druge.
KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL
Koristite konfigurator kako biste dizajnirali svoj savršen Jaguar F-PACE.
PREUZETI BROŠURU
Pogledajte i preuzmite najnovije brošure Jaguar.
PRONAĐITE DILERA
Potražite najbliži Jaguar maloprodajni salon

Navedene brojke predstavljaju rezultate NEDC2 izračunate prema zvaničnim WLTP testovima proizvožača u skladu sa EU regulativom. Ovi podaci dati su samo radi poređenja. Vrednosti u realnim uslovima vožnje mogu se razlikovati. Vrednosti CO₂ i potrošnje goriva mogu se razlikovati u zavisnosti od ugrađenih točkova i dodatne opreme koju ste odabrali za vaše vozilo. NEDC2 su brojke izračunate koristeći vladinu formulu zasnovanu na WLTP vrednostima uz pretpostavku ekvivaletnosti tj. jednakosti sa postojećim rezultatima po starom NEDC testu. Tačan poreski tretman može se primeniti tek pošto se primeni ova formula

Pogledajte WLTP karakteristike

WLTP (svetski harmonizovan postupak testiranja lakih vozila) je novi zvanični EU test koji se koristi za izračunavanje potrošnje goriva i CO2 emisije za putnička vozila, pri standardnim uslovima vožnje. Ovaj test je dizajniran kako bi obezbedio bliži uvid u ponašanje vozila u realnim uslovima. WLTP testira vozila uz pomoć opcione opreme i primenjuje zahtevniju procedure testiranja i drugačiji profil vožnje.

1 Zavisni od pogona.

2Vaše vozilo je pripremljeno za Apple CarPlay. Usluge koje nudi Apple CarPlay zavise od dostupnosti funkcije u vašoj zemlji, stoga Vas molimo da pogledate link https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay kako biste dobili više informacija.

3Vaše vozilo je pripremljeno za Android Auto. Usluge koje nudi by Android Auto zavise od dostupnosti funkcije u vašoj zemlji, stoga Vas molimo da pogledate link https://www.android.com/auto/ kako biste dobili više informacija.

4Remote sadrži usluge pretplate koje se mogu zahtevati produžetak nakon početnog roka o kome su Vas obavestili u Land Rover maloprodajnom salonu. Preuzmite Remote aplikaciju iz Apple App Store / Google Play Store-a.

5Connected Navigation će zahevati dodatnu pretplatu nakon početnog termina o kome vas budu obavestili u lokalnom Land Rover maloprodajnom salonu.

6Na nekim tržištima je potrebno staklo za atenuaciju sunčevih zraka. Uputstva za navigaciju pojavljuju se na vetrobranskom staklu samo kada je u vozilu instaliran sistem Pivi Pro.

7Opcione karakterisike

8 Može se primeniti politika fer korišćenja. Uključuje jednogodišnju pretplatu koja se može produžiti nakon početnog roka o kome su vas obavestili ulokalnom Land Rover maloprodajnom salonu.
9 Slika prikazuje Jaguar Click and Go dodatnu opremu koja se prodaje zasebno. Tablet nije uključen. Primenjuje se politika fer upotrebe. Nakon što se u roku od mesec dana potroši 20 GB podataka, brzina podataka i funkcionalnost vozila mogu se smanjiti za ostatak meseca. Pojedinosti o pravilima korišćenja povezane sa ovom značajkom potražite u Uslovima InControl Pivi Pro na adresi vvv.jaguar.com/pivi-pro-terms. Vreme reprodukcije zavisi od provajdera striminga i definicije video sadržaja. HD video će značajno povećati upotrebu podataka.

10 Vlažna zapremina je industrijski standard, koji se meri punjenjem tovarnog prostora tečnošću. Zapremina merena do headliner-a. Konfiguracija prtljažnika i ukupni prostor za utovar variraće ovisno o modelu i ako je ugrađen rezervni točak pune veličine ili uštede prostora.

11 Aktivacioni ključ može se napuniti za otprilike dva sata, što obezbeđuje i do deset dana trajanja baterije.

Opcionalne karakteristike i njihova dostupnost mogu se razlikovati od specifikacija vozila (modela i pogonskog sklopa) i tržišta, ili zahtevaju ugradnju drugih funkcija kako bi se postavili. Obratite se lokalnom prodavaču za više detalja ili konfigurišite vozilo na mreži.

Pomoćne funkcije za vozača treba koristiti samo kada je njihova upotreba apsoutno bezbedna. Vozač u svakom trenutku mora imati potpunu kontrolu nad vozilom.


Pivi i InControl funkcije, opcije, kao usluge trećih strana i njihova dostupnost ostaju zavisni od tržišta - proverite kod svog Land Rover agenta raspoloživost na lokalnom tržištu i informišite se o punim uslovima korišćenja. Povezivanje mobilne mreže ne može biti zagarantovano na svim lokacijama. Informacije i slike prikazane u vezi sa InControl tehnologijom, uključujući ekrane ili sekvence, podležu ažuriranju softvera, kontroli verzije i drugim sistemskim / vizuelnim promenama, u zavisnosti od izabranih opcija.​

Pomoćne funkcije za vožnju mogu se koristiti samo u situacijama kada je vozač siguran da je upotreba istih sigurna i bezbedna


Meridian je registrovani zaštitni znak kompanije Meridian Audio Ltd. Trifield, a uređaj sa tri polja je zaštitni znak kompanije Trifield Productions Ltd.
Apple CarPlai je zaštitni znak kompanije Apple Inc. Mogu se primeniti Apple krajnji korisnici.
Android Auto je zaštitni znak kompanije Google LLC.
Nanoe TM je zaštitni znak kompanije Panasonic Corporation.