fpace
NOVI F‑PACE 300 SPORT

Uzbudljive performanse. Jedinstveni detalji.

ISTRAŽITE OVAJ MODEL

EMISIJA CO2 g/km
niskih 170‡

POTROŠNJA GORIVA kombinovana l/100km
od 6.4‡

F‑PACE

Naš sportski terenac luksuznih performansi kombinuje sportsko upravljanje i drmatičan izgled sa svakodnevnom praktičnošću i efikasnošću.

POGLEDAJTE PRIKAZ EKSTERIJERA U 360˚

EMISIJA CO2 g/km
niskih 140‡ sa ručnim menjačem
niskih 146‡ sa automatskim menjačem

POTROŠNJA GORIVA kombinovana l/100km
od 5.3‡ sa ručnim menjačem
od 5.5‡ sa automatskim menjačem

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL
Koristite konfiguerator kako biste kreirali vaše savršeno Jaguar vozilo
PRIJAVITE SE ZA TEST VOŽNJU
Organizujte test vožnju na putu,pozovite najbližeg prodavca
PREUZMITE BROŠURU
Saznajte više o Jaguar vozilima
PRONAĐITE DILERA
Potražite najbliži Jaguar maloprodajni salon

Jaguar F‑PACE je sporstki terenac (SUV) visokih performansi koji kombinuje efikasnost i maksimalno uzbuđenje koje proističe iz vožnje. Tehnološki napredan do srži, F‑PACE će učiniti da se osećate bezbedno, konektovano i zabavljeno. Ovo vozilo poseduje kapacitete za sve uslove puta jednako kao i za svakodnevnu vožnju. F‑PACE je pravi Jaguar za Vas, Jaguar za vašu porodicu.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL
ISTRAŽITE F‑PACE EKSTERIJER
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/fp/fp_14.jpg
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/fp/fp_**.jpg
KLIKNITE ZA INTERAKCIJU
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/fp/fp_07_m.jpg
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/fp/fp_**_m.jpg
KLIKNITE ZA INTERAKCIJU
ISTRAŽITE F‑PACE ENTERIJER
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/int_360/fpace_my19
KLIKNITE ZA INTERAKCIJU
KLIKNITE ZA INTERAKCIJU
Reset
Zatvorite sve
SVE U IME PERFORMANSI

Odeljenje za specijalne operacije (SVO) je reskulpurisalo dizajn eksterijera kako bi vozilo dosegnulo izuzetne, zadivljujuće performanse. F‑PACE SVR je najznačajnija evolucija učinjena od modela, dobitnika nagrade, F‑PACE.

ISTRAŽITE OVO VOZILO
IZDANJA
F‑PACE 300 SPORT
NOVI F‑PACE 300 SPORT

Ono što prirodu modela F‑PACE 300 SPORT čini osobenom jesu jedinstvene bedž oznake i detalji eksterijera u tamno saten sivoj boji. Upečatljiv enterijer vozila tu je da pruži užitak svakom putniku bez obzira na dužinu putovanja.

POGLEDAJTE GALERIJU
F‑PACE CHEQUERED FLAG
NOVI F‑PACE CHEQUERED FLAG

Oslanjajući se na inspiraciju naših vozila za trke, F‑PACE Chequered Flag nudi aserivan stil eksterijera, distinktivne bedž oznake i pregršt izbpora kada je u pitanju vrsta pogona.

POGLEDAJTE GALERIJU
KLJUČNE KARAKTERISTIKE
DNK SPORTSKOG VOZILA
F‑PACE je performantni SUV koji u osnovi ima DNK sportskog vozila. Počev od haube pa sve do zadnjih lukova, moćan izgled ovog modela čini ga različitim i daleko primetnijim od drugih. I sada konačno možete da iskusite vožnju F‑PACE-om na način kako ga je naš SVO (SVO - Special vehicle operation - odeljenje za kreiranje specijalnih operacija u vozilu) osmislio. Unapređene aerodinamičke karakteristike modela F‑PACE SVR, kao što su novi prednji branik i otvori poklopca motora, nagoveštavaju njegovu ogromnu snagu.
ISTRAŽITE EKSTERIJER
PRAKTIČNOST I PROSTRANOST
F‑PACE ima najveći kapacitet gepeka u odnosu na vozila svoje klase, do čak 650 litara, kao i raznoliku konfikuraciju zadnje klupe od 40:20:40.
ISTRAŽITE ENTERIJER
SNAGA I EFIKASNOST
Niz motora dostupnih na F‑PACE vozilima,uključujući i novi petolitarski V8 bezninski motor na super punjenje snage 550KS2, i laka aluminijumska konstrukcija daju prefinjene, efikasne i uzbudljive performanse.

Vozila prikazana u snimljenom sadržaju na ovoj veb stranici možda nisu tačan prikaz nedavnih nadogradnji i ažuriranja. Molimo vas kontaktirakte zaposlene u lokalnom Jaguar maloprodajnom salonu kako biste stekli uvid u najnovije specifikacije.
ISTRAŽITE PERFORMANSE
POGLEDAJTE FILM
yt:LLwA9uqoYnc
IN-CAR TECHNOLOGIJA
F‑PACE vam pruža najsavremeniju tehnologiju kao što su opcioni HUD displej i aktivacioni ključ kao i napredna sredstva za vožnju kako bi svako putovanje bilo lakše i opuštenije.Ovo uključuje i napredni InContol multimedijalni sistem Touch Pro koji vam pruža zabavu i obezbedjuje da ste uvek povezani sa spoljnjim svetom.
ISTRAŽITE IN-CAR TECHNOLOGIJU
DOBITNIK PET ZVEZDICA PO EURO NCAP TESTU

F‑PACE je na testu Euro NCAP postigao ocenu od 5 zvezdica.Dobijena visoka ocena u kategorijama zaštite odraslih putnika,dece i pešaka potvrđuje da je vozilo F‑PACE jedan od najbezbednijih automobila koji su trenutno aktuelni na tržištu.

Kombinacija proaktivnih i preventivnih bezbednosnih mera podrazumeva standardne karakteristike, kao npr autonomno hitno kočenje sa detekcijom pešaka, ali i neke od opcionih asistencija za vozača kao što je na primer pomoć pri održavanju saobraćajne trake i monitor za praćenje stanja vozača.

POSETITE SAJT EURO NCAP-a
NOVI DIZEL,BENZINSKI ILI ELEKTRIČNI MOTOR?

Naši benzinski i novi dizel motori koji su aktuelno u ponudi predstavljaju ekološki najčistije i najefikasnije motore koje je naša kompanija ikada razvila. No, budućnost autoindustrije svakako predstavlja motor na električni pogon. Koji motor Vi birate?

SAZNAJTE VIŠE
IZABERITE MODEL F‑PACE

Pregledajte liniju F‑PACE-a i otkrijte svoju savršenu kombinaciju performansi,stila i praktičnosti.

IZABERITE VAŠ MODEL

Sve pomoćne funkcije za vozača treba korisiti samo ako je njihova upotreba potpuno bezbedna.Vozač u svakom trenutku mora imati potpunu kontrolu nad vozilom.
1Ispod komore za pregrađivanje ugrađen je sistem za reparaciju pneumatika. 508 litara sa rezervinim točkom manje veličine koji čuva prostor za odlaganje, tzv. "space saver" točkom. 463 litra sa rezervnim točkom pune veličine.
2Dostupno samo na modelu F‑PACE SVR.
3Dostupnost zavisi od tržišta.
Pogledajte specifikaciju vozila F‑PACE po WLTP testu.

WLTP (svetski harmonizovan postupak testiranja lakih vozila) je novi zvanični EU test koji se koristi za izračunavanje potrošnje goriva i CO2 emisije za putnička vozila, pri standardnim uslovima vožnje. Ovaj test je dizajniran kako bi obezbedio bliži uvid u ponašanje vozila u realnim uslovima. WLTP testira vozila uz pomoć opcione opreme i primenjuje zahtevniju procedure testiranja i drugačiji profil vožnje.

Sve cifre predstavljaju ciljni doseg proizvođača i podležu finalnom potvrđivanju vrednosti pre nego što se krene sa proizvodnjom. Uzmite u obzir da podaci o emisiji CO2 i potrošnji goriva mogu da variraju u zavisnosti od izabranih točkova, i da standardni točkovi možda ne mogu da ostvare najmanje vrednosti koje su ovde navedene.