Logo jaguar mobile

XJ PREMIUM LUXURY SWB

Uživajte u povišenom nivou prestiža, udobnosti i izboru proširene ponude luksuznih opcija.
MAKSIMALNA SNAGA (5.0 V8)

470 KS
700 Nm

UBRZANJE

5.1 sekundi 0-100 km/h

MAKSIMALNA BRZINA

250 km/h

Novi pojačani Jaguar-ov 3.0 litarski 300 KS Diesel motor nudi poboljšane performanse i veću iskoristivost goriva, ubrzanje od 0-100 km/h za 6.2 sekundi i vodeći je u klasi sa obrtnim momentom od 700 Nm.

Istražite DUGO MEĐUOSOVINSKO RASTOJANJE Prijavite se za test vožnju

XJ JEDINSTVENI UNUTRAŠNJI STIL

Ivory Soft Grain kožna sedišta sa Oyster kontrastnim šavom, Oyster gornja obloga konzole, Ivory suede obloge krova, Gloss Rich Oak dodatci i Oyster tepisi.

GREJANJE I HLAĐENJE NA PREDNJIM I ZADNJIM SEDIŠTIMA

Za pravu udobnost Jaguar-ova prednja sedišta će brzo postići optimalnu i tačno traženu temperaturu, bez razlike dali vas trebaju ugrejati zimi ili ohladiti leti. Čak i zadnja sedišta imaju svoj sistem grejanja i hlađenja.

Istražite In-Car tehnologiju

ALL SURFACE PROGRESS CONTROL

Jaguar-ov jedinstveni sistem All Surface Progress Control (ASPC) tempomat je za niske brzine koji funkcioniše pri brzinama između 3.6 km/h i 30 km/h. Ovaj sistem omogućava da XJ savlađuje uslove sa malim prianjanjem u bilo kojim vremenskim uslovima i omogućava vozaču da se koncentriše na upravljanje vozila. Sistem takođe ima funkciju za izvlačenje vozila, omogućava XJ-u da krene na klizavim podlogama, kao i funkciju spuštanja sa uzvišenja koja kontroliše brzinu vozila na strminama.

Istražite iskustvo vožnje

JAGUAR KEYLESS OTKLJUČAVANJE SA SOFT DOOR ZATVARANJEM

Sa Jaguar-ovim Smart Key ključem u vašem džepu ili torbi, XJ se automatski otključava pri povlačenju kvake na vratima. Motor počinje da radi pritiskom na dugme. Soft door zatvaranje vrata obezbeđuje mekano i bezbedno zatvaranje vrata minimalnim naporom.

Istražite bezbednost

SPECIFIKACIJA MODELA XJ PREMIUM LUXURY

Istražite specifikacije Jaguar-a XJ Premium Luxury

Pogledajte XJ specifikacije

PERSONALIZUJTE VAŠ MODEL

Kreirajte savršeni XJ za vaš vozački stil, vaš poslovni stil i vaš životni stil.

Kreirajte vaš sopstveni XJ