Logo jaguar mobile
 • JAGUAR F‑PACE

  Najpraktičniji sportski Jaguarov automobil ujedinjuje sportsko upravljanje i lepotu, praktičnost i efikasnost u toku celog dana.

 • Jaguar E‑PACE

  Novi E‑PACE je Jaguarov prvi kompaktni SUV. To je jedinstvena kombinacija izgleda,agilnosti i dinamične vožnje.

 • JAGUAR I‑PACE

  Predstavljamo novi I-Pace koncept, prvo potpuno elektricno Jaguar sportsko vozilo sa pet sedišta.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Snažan, agilan i sasvim poseban. Pravi Jaguar-ov sportski automobil.

 • Jaguar XE

  Najnaprednija, najefikasnija i najprefinjenija sportska limuzina koju je Jaguar ikada proizveo.

 • JAGUAR XF

  Tipičan Jaguar. XF-ov uverljiv dizajn izdvaja ga iz gomile.

 • JAGUAR XJ

  Novi XJ je vrhunska Jaguar-ova limuzina, savršena kombinacija vrhunske tehnologije, sportske vozne dinamike i bogatog luksuza.

XJ

Novi XJ je vrhunska Jaguar-ova limuzina, savršena kombinacija vrhunske tehnologije, sportske vozne dinamike i bogatog luksuza.
CO2 EMISIJE (g/km)

niskih 149

POTROŠNJA GORIVA kombinovana (l/100km)

od 5.7

XJ redefiniše pojam luksuznog automobila. To je neverovatna kombinacija lepote, luksuza i snage. Pruža agilnost i osvežava dinamičko vozačko iskustvo. Za putnike je unutrašnjost stvorena za komfor i opuštanje.

XJ sada ima kompletna LED prednja i zadnja svetla kao i InControl Touch Pro sistem kao standardnu opremu, zajedno sa paletom ostalih unutrašnjih i vanjskih poboljšanja.

Nijedan automobil ne izgleda i ne budi osećaje kao XJ.

Prijavite se za test vožnju

Istražite UNUTRAŠNJOST XJ-a

Cashew Bond kožna sedišta sa Truffle gornjom oblogom instrument ploče, Ivory Morzine oblogom krova, Satin Rosewood detaljima i Truffle tepisima.

ISTRAŽITE UNUTRAŠNJOST

ZVANIČNO IZUZETAN

XJ je dobio najvišu ukupnu ocenu u segmentu luksuznih automobila 2016 od strane Strategic Vision Inc-a. u istraživanju totalnog kvaliteta ImpactTM. Ova sveobuhvatna studija zasniva se na iskustvima vozača upitanih da ocene sve aspekte njihove kupovine, posedovanje vozila i vozačkog iskustva . To pokriva sve od pouzdanosti u vožnji , uzbuđenja i lojalnosti vozila. Ponosni smo da je XJ ocenjen kao "Izuzetan" od strane najboljih sudija bilo kog automobila - vozača.

STANDARDNO ILI DUGO MEĐUOSOVINSKO RASTOJANJE

Bez obzira na standardno (SWB) ili dugo (LWB) međuosovinsko rastojanje, svaki XJ predstavlja perfektan automobil bilo da ga koristite za posao ili za vaše slobodno vreme. LWB modeli takođe imaju prostor za noge preko jednog metra i jedinstvenu "limuzinsku" vožnju sa revidiranim podešavanjem vazdušnog vešanja za još veću udobnost.

POKRETNI DIZAJN

XJ je sada hrabar i pouzdan sa osobinama koje sadrže impozantnu, ispravljeniju prednju masku, snažna kompletna LED prednja svetla i upečatljiva zadnja svetla. XJ-ov snažan karakter reflektuje se u niskom, širokom stavu i dugoj, zategnutoj bočnoj liniji.

Istražite spoljašnost

UNUTRAŠNJI MIR

Neuobičajenog luksuza, otkrićete kvalitet izrade u unutrašnjosti XJ-a, koja ga izdvaja od ostalih. U XJ-u nikada niste samo putnik, vi ste sa uživanjem prevezeni na drugo mesto.

Istražite unutrašnjost

SNAŽAN, BRZ, PAMETAN

Svaki motor XJ-a pruža izvanrednu kombinaciju performansi, rafiniranosti i efektivnosti. Ponuda je proširena novom verzijom našeg 3.0-litarskog V6 dizelskog motora, sada sa 300 KS i 700 Nm obrtnim momentom i 3.0-litarskim V6 340 KS Supercharged benzinskim do 5.0-litarskih V8 470 KS, 510 KS i 550 KS Supercharged benzinskih motora. Svi novi modeli imaju automatski menjač sa 8 brzina za brzu, prefinjenu izmenu stepena prenosa.

Istražite iskustvo vožnje

LEPOTA, SNAGA I AGILNOST

XJ-ova kompletna arhitektura od aluminijuma nije samo čvrsta i kruta, nego i izrazito lagana. Spojena nitnama, bez ijednog zavarenog spoja, 100 postotno aluminijumsko podvozje i karoserija su jedni od najlakših u svojoj klasi. Odličan odnos snage i težine poboljšava sve aspekte performansi, a samonosiva karoserija nudi povećanu čvrstoću za poboljšanu upravljivost i odličnu bezbednost.

Istražite iskustvo vožnje

DOBRO POVEZAN AUTOMOBIL

InControl Touch Pro - standardna oprema kod svakog XJ-a je Jaguar-ov potpuno novi, vrhunski informatički sistem koji dovodi ideju "povezanog automobila" na viši nivo. 8" ekran na dodir centralnoj konzoli i podesivi, 12.3" TFT ekran visoke rezolucije u instrument ploči imaju jednostavne komande i paletu inovativnih funkcija.

Tu spada i potpuno novi, predvidljivi sistem navigacije koji "uči" vaša redovna putovanja. Memorija od 10 GB je na raspolaganju za skladiranje vaših ličnih materijala.
*U zavisnosti od tržišta.

Istražite In-Car tehnologiju
XJR PERFORMANSE I LUKSUZ

XJR PERFORMANSE I LUKSUZ

XJR spaja performanse sportskog automobila sa najvišim nivoom završne izrade. Od motora 5.0 V8 Supercharged 550 KS i naprednih tehnologija vožnje do R stila i moderne unutrašnjosti, ovo je najnovija tehnologija sportskog luksuza.

ISTRAŽITE PONUDU

ISTRAŽITE PONUDU

Pregledajte XJ-ovu paletu modela i pronađite vašu savršenu kombinaciju performansi, upravljivosti i udobnosti.

XJ STANDARDNO MEĐUOSOVINSKO RASTOJANJE
XJ DUGO MEĐUOSOVINSKO RASTOJANJE