• JAGUAR F‑PACE

  Najpraktičniji sportski Jaguarov automobil ujedinjuje sportsko upravljanje i lepotu, praktičnost i efikasnost u toku celog dana.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE je Jaguarov prvi kompaktni SUV. To je jedinstvena kombinacija izgleda,agilnosti i dinamične vožnje.

 • JAGUAR I‑PACE

  Predstavljamo novi I-Pace koncept, prvo potpuno elektricno Jaguar sportsko vozilo sa pet sedišta.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Snažan, agilan i sasvim poseban. Pravi Jaguar-ov sportski automobil.

 • Jaguar XE

  Najnaprednija, najefikasnija i najprefinjenija sportska limuzina koju je Jaguar ikada proizveo.

 • JAGUAR XF

  Tipičan Jaguar. XF-ov uverljiv dizajn izdvaja ga iz gomile.

 • JAGUAR XJ

  XJ je vrhunska Jaguar-ova limuzina, savršena kombinacija vrhunske tehnologije, sportske vozne dinamike i bogatog luksuza.

XJ

XJ je vrhunska Jaguar-ova limuzina, savršena kombinacija vrhunske tehnologije, sportske vozne dinamike i bogatog luksuza.

CO2 EMISIJE (g/km)

niskih 185*

POTROŠNJA GORIVA kombinovana (l/100km)

od 7.0*

XJ redefiniše pojam luksuznog automobila. To je neverovatna kombinacija lepote, luksuza i snage. Pruža agilnost i osvežava dinamičko vozačko iskustvo. Za putnike je unutrašnjost stvorena za komfor i opuštanje. XJ sada ima kompletna LED prednja i zadnja svetla kao i InControl Touch Pro sistem kao standardnu opremu, zajedno sa paletom ostalih unutrašnjih i vanjskih poboljšanja. Nijedan automobil ne izgleda i ne budi osećaje kao XJ.

Prijavite se za test vožnju

STIL I ELEGANCIJA

XJ nudi kvalitet i prefinjenost izrade na svakoj površini i u svakoj liniji. Na vama je da odaberete jedan od mnoštva raspoloživih stilova enterijera, uključujući sedišta od meke granirane kože u boji Ivory, gornji deo branika u boji Ebony, navlaku za uzglavlje sedišta od antilop kože u boji Evory i sjajni finir u boji Ebony.

ISTRAŽITE UNUTRAŠNJOST

STYLE AND ELEGANCE

Lorem ipsum dolor si.

STANDARDNO ILI DUGO MEĐUOSOVINSKO RASTOJANJE

Bez obzira na standardno (SWB) ili dugo (LWB) međuosovinsko rastojanje, svaki XJ predstavlja perfektan automobil bilo da ga koristite za posao ili za vaše slobodno vreme. LWB modeli takođe imaju prostor za noge preko jednog metra i jedinstvenu "limuzinsku" vožnju sa revidiranim podešavanjem vazdušnog vešanja za još veću udobnost.

XJ STANDARDNO MEĐUOSOVINSKO RASTOJANJE XJ DUGO MEĐUOSOVINSKO RASTOJANJE
ZVANIČNO IZUZETAN

XJ je dobio najvišu ukupnu ocenu u segmentu luksuznih automobila 2016 od strane Strategic Vision Inc-a. u istraživanju totalnog kvaliteta ImpactTM. Ova sveobuhvatna studija zasniva se na iskustvima vozača upitanih da ocene sve aspekte njihove kupovine, posedovanje vozila i vozačkog iskustva . To pokriva sve od pouzdanosti u vožnji , uzbuđenja i lojalnosti vozila. Ponosni smo da je XJ ocenjen kao "Izuzetan" od strane najboljih sudija bilo kog automobila - vozača.

POKRETNI DIZAJN

XJ je sada hrabar i pouzdan sa osobinama koje sadrže impozantnu, ispravljeniju prednju masku, snažna kompletna LED prednja svetla i upečatljiva zadnja svetla. XJ-ov snažan karakter reflektuje se u niskom, širokom stavu i dugoj, zategnutoj bočnoj liniji.

ISTRAŽITE SPOLJAŠNOST

* Vozila prikazana u snimljenom sadržaju na ovoj veb stranici možda nisu tačan prikaz nedavnih nadogradnji i ažuriranja. Molimo vas kontaktirakte zaposlene u lokalnom Jaguar maloprodajnom salonu kako biste stekli uvid u najnovije specifikacije.

XJ50 SPECIAL EDITION

Inspirisan prošlošću, kreiran da zadovolji potrebe sadašnjice. Special Edition slavi pedesetogodišnjicu postojanja Jaguar XJ-a, a krase ga ekskluzivne karakteristike dizajna i besprekorna pažnja usmerena ka detaljima.

ISTRAŽITE XJ50

UNUTRAŠNJI MIR

Neuobičajenog luksuza, otkrićete kvalitet izrade u unutrašnjosti XJ-a, koja ga izdvaja od ostalih. U XJ-u nikada niste samo putnik, vi ste sa uživanjem prevezeni na drugo mesto.

ISTRAŽITE UNUTRAŠNJOST

SNAŽAN, BRZ, PAMETAN

Svaki motor XJ-a pruža izvanrednu kombinaciju performansi, rafiniranosti i efektivnosti. Ponuda je proširena novom verzijom našeg 3.0-litarskog V6 dizelskog motora, sada sa 300 KS i 700 Nm obrtnim momentom i 3.0-litarskim V6 340 KS Supercharged benzinskim do 5.0-litarskih V8 470 KS, 510 KS i 550 KS Supercharged benzinskih motora. Svi novi modeli imaju automatski menjač sa 8 brzina za brzu, prefinjenu izmenu stepena prenosa.

ISTRAŽITE ISKUSTVO VOŽNJE

LEPOTA, SNAGA, AGILNOST

XJ-ova aluminijumska struktura tela nije samo jaka i kruta, već i izuzetno lagana. Zakrivljena i bez ijednog zavarenog spoja, 100% aluminijumska monokokna šasija i struktura karoserije čine ovo vozilo jednim od najlakših automobila u svojoj klasi. Odličan odnos snage i težine poboljšava sve aspekte performansi dok monokokna konstrukcija nudi povećanu čvrstoću zarad boljeg upravljanja vozilom, kao i odlične sigurnosne benefite.

ISTRAŽITE ISKUSTVO VOŽNJE

DOBRO KONEKTOVANO VOZILO

Uz funkciju Remote Premium, koja je sada deo standardne opreme na modelu XJ, možete pratiti vozilo sa vešeg smartfona. Proverite nivo goriva u rezervoaru, zadajte savršenu temperaturu vazduha u kabini i lako pronađite vaš XJ na parkingu uz pomoć daljinskog zvučnog singnala i blica (Remote Beep and Flash). A kada uđete u vozilo, najsavremeniji infotainment sistem nove generacije, Touch Pro, pruža kontrolu nad svim vitalnim funkcijama i stavlja svet zabave na dohvat ruke.

ISTRAŽITE IN-CAR TEHNOLOGIJU
XJ ZA POSLOVNE POTREBE

XJ ZA POSLOVNE POTREBE

Jaguar XJ donosi najsavremenije tehnologije i rafiniran luksuz vašoj floti službenih vozila, osiguravajući vozačima da uživaju u vremenu iza volana. XJ takođe ima dobar poslovni smisao, koji nudi odličnu efikasnost zahvaljujući laganoj aluminijumskoj arhitekturi i moćnom, efikasnom dizel motoru.

ISTRAŽITE PONUDU

ISTRAŽITE PONUDU

Pregledajte XJ-ovu paletu modela i pronađite vašu savršenu kombinaciju performansi, upravljivosti i udobnosti.

XJ STANDARDNO MEĐUOSOVINSKO RASTOJANJE
XJ DUGO MEĐUOSOVINSKO RASTOJANJE