Logo jaguar mobile

XJ LUXURY LWB

XJ Luxury nudi vozačko iskustvo bez premca sa rafinisanim interijerom stvorenim da uzbudi osećaje. XJ Luxury je uglađen i zavodljiv, agilan i elegantan.
MAKSIMALNA SNAGA (3.0 V6)

340 KS
700 Nm

UBRZANJE

6.4 sekundi 0-100 km/h

MAKSIMALNA BRZINA

250 km/h

XJ Luxury nudi vozačko iskustvo bez premca sa rafinisanim interijerom stvorenim da uzbudi osećaje. XJ Luxury je uglađen i zavodljiv, agilan i elegantan.

Istražite STANDARDNO MEĐUOSOVINSKO RASTOJANJE Prijavite se za test vožnju

JEDINSTVENI XJ UNUTRAŠNJI STIL

Cashew Bond Grain kožna sedišta sa Truffle gornjom oblogom centralne konzole, Ivory morzine oblogama krova, Satin Rosewood detaljima i Truffle tepisima.

ALL SURFACE PROGRESS CONTROL

Jaguar-ov jedinstveni sistem All Surface Progress Control (ASPC) tempomat je za niske brzine koji funkcioniše pri brzinama između 3.6 km/h i 30 km/h. Ovaj sistem omogućava da XJ savlađuje uslove sa malim prianjanjem u bilo kojim vremenskim uslovima i omogućava vozaču da se koncentriše na upravljanje vozila. Sistem takođe ima funkciju za izvlačenje vozila, omogućava XJ-u da krene na klizavim podlogama, kao i funkciju spuštanja sa uzvišenja koja kontroliše brzinu vozila na strminama.

ISTRAŽITE ISKUSTVO VOŽNJE

KOMPLETNA LED PREDNJA SVETLA

Nova, jasnija LED prednja svetla smanjuju potrošnju struje i poboljšavaju vidljivost i dizajnirana su za optimalni komfort sa izvrsnim glatkim oblikom snopa. LED svetlo je bliže do prirodnog dnevnog svetla, omogućava ljudskom oku da lakše vidi predmete.

Istražite In-Car tehnologiju

PANORAMSKI SUNČANI KROV

Panoramski sunčani krov od stakla koje odbija toplinu, proteže se do zadnjih sedišta, preplavljuje unutrašnjost sa prirodnim svetlom, filtrira UV zrake.

Istražite SPOLJAŠNOST

SPECIFIKACIJA MODELA XJ LUXURY

Istražite specifikacije Jaguar-a XJ Luxury

POGLEDAJTE XJ SPECIFIKACIJE

PERSONALIZUJTE VAŠ MODEL

Kreirajte savršeni XJ za vaš vozački stil, vaš poslovni stil i vaš životni stil.

KREIRAJTE VAŠ SOPSTVENI XJ